RBTP rijdt rovers klem na overval op groenteverkoopster

6
Archieffoto: manschappen van het Regio Bijstandsteam (RBT)

Het Regio Bijstandsteam Paramaribo (RBTP) heeft woensdag een auto met twee roofverdachten op de Kasabaholoweg klemgereden en de inzittenden aangehouden. De mannen hebben een groenteverkoopster (57) te Kwatta beroofd van haar halsketting.

De rovers zaten in een grijze auto. Een van hen stapte uit en ging naar de vrouw. Hij deed alsof hij groenten wilde kopen, maar rukte de halsketting van haar weg. Na zijn snode daad rende hij naar de gereedstaande auto, waarna ze met hoge snelheid zijn weggereden.

De rover was ongewapend. Het slachtoffer raakte niet gewond. De politie wist de auto in beeld te brengen waarna RBT-Paramaribo het voertuig aan de Kasabaholoweg heeft klemgereden om de mannen aan te houden.

De verdachten ontkennen iets af te weten van de beroving. De gestolen ketting is niet teruggevonden. Beide verdachten zijn na afstemming met het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld.

6 REACTIES

 1. voor straf een maand lang alleen rouwkost eten en een
  schadevergoeding voor de vrouw. Daarnaast groentetuinen onderhouden
  van oude mensen als taak straf


  Maak melding

 2. Venezolaanse wantoestanden in het verschiet, dankzij de keuze van oeroeroeroerdomme paarsdomme aanhangers van de paarse moordenaars, drugs en dievenpartij sinds 2010. Neks no fout, de paarse wijze van overleven en werken.
  gemodereerd

 3. Sammy the Queen

  Beter een katalysator in hun achterste stoppen dan weet je in ieder geval dat sprake is van bewaring te goeder trouw.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.