Protestactie personeel ’s Lands Hospitaal opgeschort

12
sLands hospitaal Suriname

De protestactie van het personeel bij het ’s Lands Hospitaal in Suriname is opgeschort. Dit nadat er overeenstemming is bereikt tussen de vakbond, directie en het ministerie over de afkoop van het wensenpakket van 2020. 

Het personeel heeft op 9 juli 2021 in de ochtend het werk neergelegd. Intussen is het beroep gedaan op het personeel om de werkzaamheden met spoed op te pakken. 

Tijdens het overleg tussen de bond, directie en het ministerie zijn voorstellen gedaan vanuit ministerie om te geraken tot blijvende oplossingen. Dit gesprek heeft eerder vandaag plaatsgevonden.

Het gesprek was vruchtbaar met voor partijen accepteerbare oplossingen.

12 REACTIES

 1. Hoe kan men staken in deze tijd, men heeft geen hart voor het
  werk. Alleen maar aan geld denken. Snel ontslaan en gemotiveerde
  werknemers zoek.


  Maak melding

 2. Het ziekenhuis personeel staakt niet om het staken, vooral niet in deze tijd, dus als zij toch kiezen voor zo’n zwaar middel, dan is er veel meer aan de hand. De staking is afgeblazen, een goed teken, men is weer aan het praten. Nu de problemen oplossen.


  Maak melding

 3. Regering Santokhi,
  er heerst een epidemie en Suriname is zwaar getroffen.Wij hebben verpleegkundig personeel hard nodig maar in plaats daarvan gaan ze juist staken en de boel stagneren.Met hun koeterwaals richten ze juist meer schade aan.Ze helpen met hun comedy show de patienten niet en ook niet hun zelf.De tijd die ze besteden om te staken is verloren tijd want arbeid is zeker niet verricht.
  Nu ,regering Santokhi, om Suriname beter en welvaarend te maken heb je mensen nodig die actief en productief zijn en geen mensen die stakigen en protesten 1×24 uur in hun kop hebben.Begin bij het begin. Ontsla alle grappenmakers en neem mensen in dienst die serieus zijn.


  Maak melding

 4. De stakers zijn geen mensen zonder hersens. ze denken nu is het moment gekomen om te eisen. We hebben nu heel veel wapens en macht. We gebruiken of is het misbruiken onze macht.


  Maak melding

 5. stelletje sukkels , dit zijn geen artsen of verpleegkundigen , dit zijn allemaal luie donders , opzouten met die gasten , een echte arts en een echte verpleegkundige zal niet staken maar weet wel op andere manieren de aandacht te krijgen , en de minister van volksgezondheid moet dat weten


  Maak melding

 6. Als de regering Santokhi geen gedonder wil zal men de eisen gewoon moeten inwilligen. Het is een kwestie van onderhandelen. Santokhi kan geen powerplay spelen met de artsen en verpleegkundigen die een grote verantwoordelijkheid dragen. Zij nemen deel aan protestacties maar ze zorgen er wel voor dat personeel op de afdelingen aanwezig is om toezicht te houden. Het wordt tijd dat veel meer werknemers bhun eisen bij de regering droppen. Arbeiders op de bananenplantages en op de rijstvelden zijn ook signalen aan het afgeven. De regering heeft geen keus en zal de eisen inwilligen. De mensen moeten geen oor hebben voor zielige verhaaltjes van de regering dat er geen geld is bij de overheid.


  Maak melding

 7. robg , je weet dat er geen geld is , maar al dat geld zit in jullie zakken , de bekende maffia club de ndp en zijn paarse ratten , , dus robje geef dat geld terug , zo niet ga dan het zelfde doen als boefdraad en vlucht zwakkeling , maar we vinden jou eerder dan die boefdraad en hebt je opgezocht wat ongebluste kalk is , je lichaam wordt witgewassen


  Maak melding

 8. Er zijn altijd mensen die het weer weten. Mijn vriendin werkt al 35 jaar in het ziekenhuis en gaat bijna met pensioen. Op papier en praktijk zeer gewaardeerd maar nooit een cent loonsverhoging gekregen omdat je dan eerst langs foute geile mannetjes moet om iets te krijgen. Dat is Su.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.