Pick-up op z’n kop in goot terecht gekomen

15
Pick-up op z'n kop in goot terecht gekomen

Bij een verkeersongeval vanmorgen in Suriname, is deze pick-up in een goot terecht gekomen. Het ongeval gebeurde rond 10.40u op de kruising van de Ringweg-Noord en de Nieuwe Charlesburgweg in Paramaribo.

Hoe de pick-up in de goot terecht is gekomen, is niet duidelijk. Er vonden geen persoonlijke ongelukken plaats. De bestuurder kon zich net in veiligheid stellen.

Politie Geyersvlijt is ter plaatse geweest en heeft een sleepwagen ingeschakeld. Het was een hele klus om het voertuig weer op het droge te krijgen.

15 REACTIES

 1. QQQ

  Waar Zijn Wij Surinamers Eigenlijk Goed In.
  Dat Is De Ham Vraag.

  Auto Rijden Vinken We Af.. Is Een Bewezen Feit Dat Wij Surinamers Helemaal Geen Auto Kunnen Besturen.

  Ik Zou Echt Niet Weten Waar Een Surinamer Uitblinkt
  Kort Om We Kunnen Nix

  Wij Zijn Een Mikie Bar Volk


  Maak melding

 2. Als ik naar Nabi en IVANOFF kijk dan zijn Surinamers goed in hun eigen mensen neerhalen. Zelf vind ik Surinamers (een paar @#$& uitgezonderd) prettige mensen om mee samen te leven, mensen die in de meeste gevallen niet onderdoen voor anderen, als ze de kans geboden wordt of krijgen zich te ontwikkelen. Kijk maar hoeveel Surinamers universitair geschoold zijn, hoeveel uitblinken in sport, kijk maar hoeveel kunstenaars van wereldklasse we hebben voortgebracht en dat allemaal uit een bevolking van nog geen 1 miljoen mensen. Ik wil wedden dat in het geval van een universitair opleiding afgerond hebben, er procentueel bekeken meer Surinamers afgestudeerd zijn dan Nederlanders.


  Maak melding

 3. QQQ.. Broer Henkes

  Ik Hou Super Veel Van Mijn Land, Ras, Cultuur, En Volk Dat Uit Zich Vaak In Gepaste Kritiek.. ik Ben Een Zwaar Geirriteerde Surinamer

  We Zijn Met Z’n Allen Gevalt .We Hebben Nix Van Ons Mooi Land Kunnen Maken.. Toen Niet.. Nu Niet En Nooit Niet.

  Daar Hou Ik Het Bij


  Maak melding

 4. IVANOF LIMBURG@@ je hebt een gespleten persoonlijkheid en je bent duidelijk de weg kwijt voor jou is alle hulp te laat halve gek dat je bent
  gemodereerd

 5. QQQ. ROBIN

  Ik Heb Absoluut Geen Gespleten Persoonlijkheid. Ik Weet Percies Wat Ik Zeg En Wat Ik Niet Moet Zeggen. Dat Ik Wij Surinamers Een Mikiebar Volk Vindt Heb Ik Alle Recht Toe , Ik Baseer Het Ergens Op.
  Dat Ik Zwaar Geïrriteerd En Teleurgesteld Ben Heb Ik Ook Alle Recht Toe.

  We Zijn Nu In 2021.. mijn Land Waar Ik In Geboren Ben Is Het Armste Land
  Van Heel Caraibisch Gebied En Zuid Amerika.. De Voortekens Wijzen Er Niet Op Dat Het Binnen Nu En 7 jaar Goed Komt Met Ons Land Als De Infos Die Mij Bereikt Kloppen..

  Corruptie Corruptie Corruptie.

  Ik Hoop Dat Ik Jou Voldoende Heb Ingelicht

  .


  Maak melding

 6. ik heb er nog wel wat
  veel praten en weinig doen
  overloos zeuren en zeiken over dingen die er niet toe doen
  eeuwig problemen benoemen, maar er nooit wat aan doen
  inhalig en jaloers zijn ten alle tijde

  en met zulke eigenschappen? moet ik limbo gewoon gelijk geven
  is nix, wordt nix


  Maak melding

 7. Er wordt met 2 maten gemeten door deze site. Bepaalde commenters mogen alles schrijven tot aan beledigen, schelden en bedreigen toe. Je .comment daarop wordt niet geplaatst. Is mij al een paar keer overkomen.


  Maak melding

 8. Dagelijks rij ik hier 2 keer langs deze straat. Ik vraag me al een jaar stilletjes af wanneer dit gaat gebeuren haha. De straat is daar erg gevaarlijk. Mensen negeren vaak de stoplichten, en de afstand tussen de goot en de straat is daar op sommige plaatsen minder dan 50 centimeter. de straat zelf kan uiteindelijk ook wegspoelen, gezien hoe steil de goot is.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.