Man aangehouden voor verkrachting 17-jarige scholiere

24
De politie in Suriname

De politie heeft Glenn S. donderdagavond in Paramaribo aangehouden, voor de verkrachting van een 17-jarige scholiere donderdag. Vernomen wordt van bronnen dat het de derde keer is dat hij is opgesloten voor ontvoering en verkrachting. De laatste keer heeft hij zelfs een straf van zes jaar uitgezeten.

Hij is intussen na afstemming met het Openbaar Ministerie in Suriname in verzekering gesteld. Advocaat Maureen Nibte bevestigt de arrestatie van de man.

De scholiere stond donderdag op de kruising van de Nieuwweergevonden- en Kewalbansinghweg op de bus te wachten om naar school te gaan. De bestuurder van een grijs busje stopte bij haar en bood haar een lift aan. Zij accepteerde dit omdat het laat werd voor haar naar school te gaan.

De bestuurder heeft daarna verschillende wegen gereden en ging uiteindelijk te Tawajariepolder waar hij het voertuig heeft gestopt. Bij een onbewoond gedeelte is zij verkracht onder bedreiging van een mes.

24 REACTIES

 1. Goed.Nu de verkrachter een zware straf opleggen want dit is niet de eerste keer dat hij deze misdaad begaan heeft.Hoe zulke beesten binnen de korste keren vrij gelaten worden is zeer kwalijke zaak.Deze beesten zijn gewoon een gevaar binnen de maatschappij.
  @Alle ouders.
  Leer je dochters op het gevaar die in elke hoekje schuilt.Leer ze om niet een lift van onbekenden te accepteren.Dat bespaard iedereen een hele boel leed.


  Maak melding

 2. Het is veel beter om dit soort daders chemisch te castreren. Maar alvorens men hiertoe overgaat moet eerst nagegaan worden of de wet deze behandeling toestaat.


  Maak melding

 3. @ RobG ( alias super Boeler)

  De wet staat ook niet toe om iemand te verkrachten, en nota bene iemand van 17 jaar ook nog. Deze MPP had al eerder mensen verkracht dus, er is maar 1 straf hiervoor en dat is, ”de dood straf”

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 4. Van nibte is bekend dat ze bijstand verleend aan gedetineerden n in de meeste gevallen hun vrijpleit.
  Terwijl de agenten hun leven op ht spel zetten om criminelen aan te houden worde ze weer op vrije voeten gesteld door tussenkomst vn advocaten

  Wat een vreemde ondankbare beroep zeg.


  Maak melding

 5. Gewoon zijn ggeslachtsdeel eraf halen of het zodanig baleta slagen geven dat hij impotent wordt. Rotzooi met zulke elkendingen laten ze het in een mierennest stoppen laat hij daarvan genieten


  Maak melding

 6. Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan? Ze moeten hem.niet chemisch castreren, maar gewoon hetzelfde mes, waarmee hij het meisje bedreigd heeft, gebruiken en hem op de ouderwetse manier castreren. In the knife we trust and we should treat this criminal, the old fashioned way..


  Maak melding

 7. Is toch niet die Glenn die hier actief is?
  Is toch Suriname en niet India? Of is Suriname erger dan India geworden? Al die lui die altijd op India afgaven houden nu hun staart angstvallig tussen hun benen geklemd, want dit is één uit een serie van verkrachtingen in Suriname. Vooral door marrons gepleegd. Deporteer deze marrons naar Central Jail.


  Maak melding

 8. Bhanumati, in India is het veel erger. Daar worden vrouwen/jonge meiden vaak door meerdere mannen verkracht. Su staat niet op nr 1 wat dit vergreep betreft. Voor elke vrouw over de hele wereld vind ik het heel erg, ongeacht kleur.
  Wat het vrijspreken van verdachten betreft, dat is de schuld van de rechter. Die doet dat en niet de advocaat.


  Maak melding

 9. Forza, iemand is schuldig als hij de dader is. De rechter is ook maar een mens, die fouten maakt of gewoon een banger schijterd (een Poepe Jantje) is.. Weet je hoeveel mensen, die onschuldig waren, door een rechter veroordeeld werden tot de strop en weet je hoe lang sommige massamoordenaars zijne excellentie genoemd konden worden,omdat geen enkele rechter een uitspraak durfde te doen? Deze verkrachter heeft Al bekend de dader te zijn, hij is dus schuldig, de rechter hoeft dat alleen nog te formaliseren.


  Maak melding

 10. Mix Chick,

  Elke ongewenste intimiteit is er een teveel. Waar het om gaat is dat sommige mensen deden alsof India het patent had op verkrachten. Surinamers kunnen er ook wat van, blijkt. Helaas.


  Maak melding

 11. Deze man is niet te helpen, hij heeft een onstuitbare seks drift, en is respectloos naar het vrouwelijk geslacht. Hoe moet je dit behandelen🤔, hij zal keer op keer in de fout gaan, je kan hem natuurlijk levenslang opsluiten☝, of je zou hem een chemisch behandeling moeten laten ondergaan, dan gaat hij voor de rest van zijn leven seksloos door het leven. 👍


  Maak melding

 12. Men heeft de mond vol over verkrachtingen in India. Vooral de nazaten van de slaven beweren dat India op de 1e plaats staat wat verkrachting betreft. Echter het land waar de meeste verkrachtingen plaatsvinden is Zuid-Afrika.
  Dat weten velen niet of ze willen het niet weten, als ze maar met hun vinger kunnen wijzen naar India.

  Elke verkrachting is 1 teveel. Maakt geen moer uit in welk land dat gebeurt.
  Voor de jonge meisjes die dit overkomt, is het verschrikkelijk lijkt me.


  Maak melding

 13. Ach man lul niet India staat op nummer 1 van verkrachtingen dat weet de hele wereld. Alleen je jIj niet. Laf om het af te schuiven op Zuid Afrika. Dan zullen het dan de vele Indiërs zijn die daar leven. Het zit in haar n DNA


  Maak melding

 14. tbsnews.net/world/countries-highest-rape-incidents-144499

  Volgens de link staat Zuid Afrika op #1. Tot mijn grote verbazing staat Suriname op #7…


  Maak melding

 15. we hebben gisteren al aangegeven zijn ballen kraken , dat hadden ze de eerste keer al moeten doen toen hij iemand verkrachte , dus hadden ze het toen maar gedaan dan had dat meisje van 17 gisteren deze ellende bespaart gebleven


  Maak melding

 16. Al dat gezeik over welk land de meeste verkrachters heeft. Stop ermee. Dit zijn vaak mannen die geen raad weten met hun gevoelens of verslaafd zijn aan pornografie,waardoor ze vrouwen niet meer respecteren ,maar haar zien als lust object om hun onverzadigbare drang naar seks te bevredigen. Verschrikkelijk!
  En vertrouw in deze tijd niemand. Ik loop liever dan dat ik in een auto stap bij een vreemde.
  gemodereerd

 17. @Afiba

  Zoals ik het al eerder heb geschreven, wil jij nazaat van slaven niet geloven dat Zuid-Afrika op nummer 1 staat als het om verkrachtingen gaat. En in jouw krankzinnig hoofd, met nog minder verstand dan een garnaal, zullen het wel de Zuid-Afrikanen van Indiase afkomst zijn die verkrachten, omdat het in hun DNA zit, terwijl de meeste verkrachters op jou lijken.

  En in jouw DNA zit het om een vieze vuile gore racist te zijn.
  Dankzij de Zuid-Afrikanen van Indiase afkomst is Durban in Zuid.-Afrika weer tot bloei gebracht. Ik heb meer comments van jou gelezen waarin jij hindustanen uitscheldt.
  Hou je smoel dus dicht als je niet weet waar over je praat.


  Maak melding

 18. Afiba, je gore waffel dicht houden!
  Je lult uit je stinkbek dat we met z’n allen hier bijna flauw vallen op DWT.

  Lees wat Viyayarni schrijft naar jou!
  Smoel dicht houden als je niet weet waar je over praat!!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.