vrijdag, april 19, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieRBT-Paramaribo rijdt lijnbus klem om 'Konkoni' aan te houden

RBT-Paramaribo rijdt lijnbus klem om ‘Konkoni’ aan te houden

-

Does Travel - naar Suriname

Manschappen van het Regio Bijstandsteam Paramaribo hebben B.S. (36) alias Konkoni dinsdag in een lijnbus aan de Johan Adolf Pengelstraat aangehouden. Zij reden de lijnbus klem om de man aan te houden. Konkoni is na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie in verzekering gesteld.

Hij heeft betrokkenheid bij berovingen in Brokopondo. Konkoni ging samen met vier tot vijf anderen op stap in Suriname. De mannen droegen autobestuurders op om te stoppen en losten in sommige gevallen schoten.

De criminelen beroofden de slachtoffers van hun geld, telefoons en andere bezittingen. Op deze wijze hebben zij inzittenden van vermoedelijk drie voertuigen overvallen.

De derde benadeelde deed aangifte. Hij verklaarde bij de politie dat de rovers hem en zijn inzittenden sommeerden om te stoppen. Zij werden gekneveld en gebracht naar een locatie waar ook twee anderen reeds waren vastgebonden en moesten platliggen.

Wat de rol van Konkoni is geweest bij de berovingen, wordt nog onderzocht. 

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

20 REACTIES
  1. A konkoni dis néh pré piano, ma é roof.konijntje houdt toch op !! Ga werken, die lange vieters van je hebben een kapmes nodig.


    gemodereerd
  2. Hij heeft betrokkenheid bij berovingen in Brokopondo. Konkoni ging samen met vier tot vijf anderen op stap in Suriname.

    De Konijn verliet zijn hol in Brokopondo en ging in Suriname op stap. Zo dan !
    Sinds wanneer maakt Brokopondo geen deel meer uit van Suriname ?


    Maak melding
  3. 😂🤣😂🤣😂🤣
    de naam alleen lach ik in een deuk🤣🤣😂😽sjonge sjonge sra nang mang tja-ding


    gemodereerd
  4. Deze konijn moest weten, criminaliteit loon niet, tide tamara wordt je toch gepakt, jongoe jongoe blaka boi no kang go roko, wat zullen de ouders gelukkig zijn met dit soort zonen? Dit noemt men onverantwoord zonder bij na te denken kinderen op de wereld zetten, die zien ook andere met mooie spullen, dan wat de ouders niet kunnen geven wordt door de kinderen gewoon met geweld afgepakt, wat een toestand in Suriname met mijn volk, schande schande?


    gemodereerd
  5. Wat is de betekenis van brokopondo
    Eigenlijk is het gebroken pont, gebroken plaats , gebroken gezinnen, gebroken land of gebroken bevolkingsgroep???

    Wie weet mag het zeggen.


    Maak melding
  6. Wij Surie’s eten toch graag bushie meti, en waarom is deze stomme konijn dan niet neergeschoten ????

    sari tori

    Jacko


    gemodereerd
  7. Brokopondo (gebroken pondje)

    Is een dorp report aan de suriname rivier die vernoemd is naar een boot (pond) van een plantage waar mee slaven waren gevlucht die boot is daar kapot gegaan bij wal en daar door heet het brokopondo = gebroken pond


    gemodereerd
  8. Popo Jantje 8 juli 2021 At 05:31
    Hij heeft betrokkenheid bij berovingen in Brokopondo. Konkoni ging samen met vier tot vijf anderen op stap in Suriname.

    De Konijn verliet zijn hol in Brokopondo en ging in Suriname op stap. Zo dan !
    Sinds wanneer maakt Brokopondo geen deel meer uit van Suriname ?

    ============
    ha ha ha ha
    soso griedie om het “nieuws” te brengen


    Maak melding
  9. Als je een redelijk goed functionerende gemeenschap van mensen die vreedsaam met elkaar samenleefden onder water zet (Brokopondo) of platbrandt (black Wallstreet, Tulsa Oklahoma), moet het je niet verbazen dat enkele leden uit die eens zo vreedzame samenlevingen een hekel krijgen aan de rest van de samenleving en het criminele pad opgaan. Het heeft meer dan 40 jaar geduurd voordat de transmigratie dorpen in Brokopondo eindelijk aangsloten werden op het electricteitsnet dat werd aangelegd toen zij daarvoor als offer hun oude dorpen moesten verlaten. Denk je dat die mensen in die transmigratie dorpen het niet doorhadden dat ze belazerd en achtergesteld zijn door regering(en) en volk van Suriname? Ik praat het criminele gedrag van sommigen uit dat gebied niet goed, maar ik begrijp het wel.


    Maak melding
  10. Er moet goed onderzoek gedaan worden dat zulke prehistorische en kwaadaardige mensen op aarde rond nog lopen en in SU, genesteld zijn.


    Maak melding
  11. @@@Popo Jantje, je hebt groot gelijk en ik denk dat het moest zijn::: Konkoni ging samen met vier tot vijf anderen op stap in Paramaribo.


    Maak melding
  12. Ook bijv.de Henck Arron straat in Suriname, de Surinaamse Politie die snel ter plekke was bij een ongeval in Suriname om daarna direct toe te voegen dat het Surinaams Openbaar ministerie deze zaak verder zal behandelen.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES