Politie past tijden voor afgifte van rijbewijzen aan

2
Auto rijden in Suriname

De afdeling Rijbewijzen van het Korps Politie Suriname heeft vandaag bekendgemaakt, dat door de afgelopen lockdown-perioden het niet mogelijk is geweest om rijbewijzen te verstrekken en te verlengen alsook andersoortige diensten te verlenen.

Op grond hiervan is er ter voorkoming van lange rijen besloten om de samenleving tegemoet te komen, door met ingang van maandag 12 juli 2021 haar dienstverlening aan te passen. Van maandag tot en met zaterdag zal er van 07.30 uur tot en met 12.00 uur uitsluitend afgifte van rijbewijzen plaatsvinden.

De overige zaken zoals verlengingen, aanvraag duplicaten, rijtoestemmingen, Internationale rijbewijzen en anderen zaken geschieden dan van maandag tot en met vrijdag vanaf 13.00 uur tot en met 16.30 uur. Deze maatregel zal slechts voor drie (3) maanden geldig zijn meldt de Surinaamse politie.

Aan de gemeenschap wordt gevraagd om bij aankomst gebruik te maken van de markeringen van 1.5 m voor het gebouw en zich verder te houden aan de maatregelen.

2 REACTIES

  1. Eindelijk beginnen ze bij de politie hun gezond verstand te gebruiken. Misschien komt iemand daar ook op het idee, dat je voor het verlengen van je port d’armes, niet speciaal helemaal naar Geyervleit hoeft te gaan, Nu moet elke Surinamer uit Groot Paramaribo en omgeving, elk jaar, als een idioot zijn dure benzine en tijd verdoen, door vele kilometers naar Geyervleit te rijden om zijn wapenvergunning te verlengen. In deze tijd van computers en internet, moet het toch mogelijk zijn dat je voor het verlengen van je wapenvergunning, gewoon bij een politiebureau bij jou in buurt moet kunnen gaan?


    Maak melding

  2. Bericht aan WTK.waarom gebruikt u fotos uit Nederlandse kranten en plaats bij Surinaamse berichten??Heeft u geen eigen foto camera??U blijft maar raak kopieren uit ander mans artikelen .ophouden ermee.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.