woensdag, mei 29, 2024
HomeOnderwerpenBinnenland'Medewerker MZ geschorst na misdragen tegen Nederlandse delegatie en minister'

‘Medewerker MZ geschorst na misdragen tegen Nederlandse delegatie en minister’

-

Does Travel - naar Suriname

De Medische Zending (MZ) in Suriname heeft onlangs een medewerker geschorst omdat die zich -volgens hen- zou hebben misdragen tegen de Surinaamse minister van Volksgezondheid en een Nederlandse delegatie. Dit gebeurde vorige maand tijdens een werkbezoek van de minister aan het Boven-Suriname gebied, tezamen met de Nederlandse medische missie, onder leiding van Marc Sprenger en ambassadeur Henk van der Zwan.

De MZ directie laat in een reactie weten dat de medewerker in kwestie, dhr. Isman Antomoi, geschorst is vanwege het feit dat de Medische Zending het getoonde gedrag naar de Minister en de Nederlandse delegatie ten zeerste afkeurt. “Soortgelijk gedrag is meerdere malen besproken met de medewerker en druist in tegen de beroepscode van de Gezondheidszorg Assistenten en ook tegen de algemene normen en waarden van de instelling”, zegt de MZ.

Het werkbezoek was in het kader van het COVID-19 vaccinatie proces en de knelpunten rond de COVID-zorg in het binnenland. “Tijdens dit moment heeft Antomoi zich op dusdanige manier misdragen tegen de delegatie dat hierdoor niet alleen het imago van de organisatie, maar ook van de Staat Suriname is geschaad. De MZ directie is voorstander van het uiten van meningen, maar gelooft dat die op een correcte en respectvolle manier tot stand moet komen”, meldt de organisatie in een persbericht.

Daarin zegt de MZ verder:

In een eerder verschenen bericht in Suriname Herald brengt dhr. Isman Antomoi de schorsing in verband met de nu gaande ‘actie’ van de medewerkers waarover de directie heeft vernomen dat die niet voortgevloeid is uit de relatie met de directie, maar dat de medewerkers eerder op deze wijze hun ontevredenheid tegenover het bestuur van de Medische Zending Werknemers Organisatie (MZWO) wensen te uiten.

De directie die op dit moment nog in de onderhandelingsfase zit met de bond, betreurt dit ten zeerste, omdat zij gezien de uitgezette planning over de bedrijfsvoering en de COVID-19 vaccinatie in het bijzonder elke me- dewerker wenst in te zetten om zo het gemeenschappelijk doel te dienen. De directie benadrukt in deze niet slechts voorstander te zijn, doch is zij ook actieve beoefenaar van dialoog en roept partijen op om aan de gesprekstafel plaats te nemen en onze dienstverlening volledig te hervatten.

Medewerker Antomoi is zich van geen kwaad bewust. Volgens hem heeft hij de minister slechts gewezen op het besmettingsgevaar, als de bewindsman tijdens lockdown met een groot aantal mensen het gebied bezoekt. Tegen SR Herald zei hij dat via zijn advocaat stappen zal ondernemen tegen de schorsing.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

63 REACTIES
 1. Dit soort types geven anderen alleen maar schande. Het slaverny verleden, zit nog in velen van ons. De Nederlanders zullen gezien hebben hoe onbeschoft deze man geweest is en zich natuurlijk misdragen heeft. Ik schaam mij diep voor mijn eigen mensen. Nou nou nou, foei toch.


  gemodereerd
 2. Nogmaals:::waar doet de Marron Kompas???? Het gedrag is vreselijk bij sommigen en denken dat ze macht ebben over anderen als zij een positie bekleden!!!


  Maak melding
 3. De marron heef andere normen en waarden. Ook principes, zeden en gewoonten. Voor velen zijn de westerse wereld vreemd. Ze zijn vast geroest in hun, klederdracht/pagnie, cultuur, muziek, taal/accent waarmee ze willen aangeven dat het de norm is in Suriname en dat iedere andere Surinamer ve andere cultuur het maar over moet overnemen, zingen en praten.

  De Westerse, die uitgebreid in Paramaribo aan de orde is, bij de Overheid, is hen vreemd. Voorbeelden hiervan zijn meer dan genoeg zichtbaar in de Surinaamse gemeenschap/mij.

  De jungle commando oorlog heeft voor hen hele grote voordelen gebracht, maar ze zijn er nog lang niet. Ze zijn in contact gekomen met de westerse levenstijl, maar moeten nog veel leren.

  De criminaliteit onder deze groep is heel groot, zie de gevangenis SB in Suriname.


  Maak melding
 4. Oud medewerkers van Bruynzeel krijgen maar 175 SRD pensioen per maand. Gepensioneerden vechten sinds 2005 voor een menswaardig bestaan.

  Dit is ook Suriname…


  Maak melding
 5. Het is de hoogste tijd dat Marrons zich gaan aanpassen aan geldende regels. We leven niet in het oerwoud en iedereen heeft zich te houden aan regels. Ik zou hem op staande voet ontslaan want hij is respectloos en hij dient zich te houden aan de gedragsnormen en hoort respect te hebben voor het bevoegd gezag. Ik discrimineer niet, maar deze gasten zijn een schande voor goed opgevoede Surinamers.


  Maak melding
 6. Van achterlijke zwijnen zoals brown, glenn lees ik nu neks
  Van achterlijke zwijnen zoals pony lees ik nu neks, we zijn een volk noh? me go. ik heb niks met deze idoten.
  Van achterlijke honden zoals rob less en zijn alter ego rob lees je neks. Dit is het resultaat van 1 jaar Santokhi toch. opvoeding, beter gebrek aan opvoeding. Je ontspoort niet in 1 dag
  Van achterlijke honden zoals harm lees je neks, dit is je beste famirie noh, opsodemieter jij


  Maak melding
 7. Om de vryheidt van een ander te beknotten wordt alle vuile was van een ander cultuur uit gehangen, de man zal wel zyn reden hebben om tegen deze delegatie in tegaan,ik ga daar niet over oordelen,want er zyn genoeg rechters in Suriname.
  maar waarom een hele bevolkings groep by te betrekken ,daar moet over nagedacht worden.
  Toen minister Blok een opmerking maakte over Suriname, stondt heel Suriname op ,de realiteit zegd wel dat er wel een kern van waarheidt in zit? toch


  Maak melding
 8. Boesskowtoe, je zou niet discrimineren als je gezegd had; deze GAST is een schande voor goed opgevoede Surinamers, je zei echter deze GASTEN zijn een schande. Natuurlijk mag je het gedrag van elke persoon, die zich misdraagt, afkeuren, maar projecteer dat gedrag niet op de groep waar hij toe behoort.


  Maak melding
 9. @hinderlyk
  Ik heb maar een vraag aan jouw ,wat doe jy nog hier,want als dat zo is wat je beweerd dan by jy nog achterlyker on tussen ons tevertoeven, vryheidt van meningsuiting is de kern van de DEMOCRATIE en daar heb jy weinig van gekregen,we zyn niet allemaal zo opgevoedt.het is net vitaminen gebrek jy heb opvoedings gebrek
  Kyk maar om je heen.


  gemodereerd
 10. Hoe durf je achterlijk monster je tot me te richten. Heb ik je daar toestemming voor gegeven??? Wil je dit NOOIT meer doen
  Mars ga terug in je hok op het erf.
  Wanneer geef jij antwoorden wanneer ze aan jouw gesteld worden, jij achterlijk stuk stront


  Maak melding
 11. In Suriname zijn ze gewend dat jij je onderdanig moet gedragen. Mensen wordt het lastig gemaakt om ruimte voor henzelf in te nemen en voor henzelf op te komen. In de nabijheid van de
  minister en een blanke man die met alle eerbetoon wordt ontvangen moet je erg onderdanig zijn. Door je onderdanigheid spreek je je juist te weinig uit. Oftewel, je leeft nog niet altijd trouw aan jezelf.

  Deze man heeft de moed gehad om de minister te wijzen op regels die hij als minister aan het overtreden was. Natuurlijk is dit een diepe schande voor de minister. Het gaat met name om regels die de minister zelf heeft ingesteld. Deze minister heeft vaak
  laten blijken de regels te overtreden.Het bewijs is overduidelijk. Er zijn filmpjes op het internet waarin te zien is dat de minister het herhaaldelijk niet nauw neemt met de Covid-regels.


  Maak melding
 12. Een ieder reageert hier alsof ze daar waren. Laat iemand met beeld materiaal komen zodat we zien wat er eigenlijk is gebeurd. Waarom moet je met een grote delegatie ook gaan lullen in het binnenland in deze Covid periode. Gezien de vaccine niet 100% is zou het niet raadzaam zijn. Mijn mening


  gemodereerd
 13. @pasant
  er bestaat geen westerse wereld, dit was een illusie dat by brainwash toegepast werdt.
  wy wonen op een planeet met zn allen, met westerse bedoelde men de witte wereld, nou die bestaat niet.


  Maak melding
 14. Beste famiri, om nu alle afstammelingen van slaven weg te zetten als mensen die niet aangepaste gedrag vertonen, is triest. Is de directeur van MZ ook geen marron?
  Dit alles heeft te maken met de opvattingen men heeft. Als je constructieve opvattingen heb, zal ook naar deze handelen. Heb je waardeloze en egoïstische , ano mi fout opvattingen, dan zal je je ook zo gedragen. Dat de marron nog veel moet leren is zeker,… maar wie niet?

  Gado de wo fesi mang.


  Maak melding
 15. nu geef je aan hoe je in elkaar zit,jo racistische onbenul. je bent gift in onze samenleving
  en loop naast je schoen ,ik ga my niet verlagen tot jou niveau, je steld niks voor man met je narcistische arogantie .wie denk je wel dat je ben.


  Maak melding
 16. Suri’s en onderdanig zijn gaan niet samen, dus je kletst robg.
  Het is altijd “U”, ongeacht de leeftijd, totdat je toestemming krijgt om je amicaal te gedragen.
  Kwestie v opvoeding!
  In jou klas zeggen ze waarschijnlijk ‘hoi rob’, die kennen we ook. Een beetje de popi jopi uithangen totdat het escaleert en je bij Humberto zit om te klagen over de “jeugd v tegenwoordig”.


  Maak melding
 17. Ik wil dit ook even kwyt, ik ben Surinamer en ben hier op school geweest en ook in nederland, een taal fout of een spellings fout maakt zelfs de integenste nederlander,dus al die bounties die hier anderen op taal fouten zitten aftekeuren doe my een genoegen,u hoef my niet te corriceren, zorg dat u geen fouten maakt, want ik reageer niet op taal of spel fouten maar op onderwerpen, en wel om positief by tedragen aan een discussie ,niet om anderen hinderlyk te bejegenen.


  gemodereerd
 18. RobG 8 juli 2021 At 14:27
  ==============================

  Volgens mij haal je de regels van “onderdanig” en “goed fatsoen” door elkaar.
  Nog steeds last van het katibo syndroom?
  Geen wonder dat je elke keer weer wordt terecht gewezen op je nonsens hier op het forum.


  Maak melding
 19. Teh son srananman sjie witman a geers na Gado den sjie. Tegenwoordig mag je niks zeggen in Su. Minister a no Gado….👿🤯💩💩


  gemodereerd
 20. @Esmerald, ik ben het oneens met jouw bewering. In Suriname houden ze andere en mijn inziens achterhaalde etiketten op na. Bepaalde personen of hele volksstammen gaan ervan uit dat jij je onderdanig moet opstellen als een minister of een grote witte man met blauwe ogen op bezoek komt. Het is not done als je notabene een “tuinman en marron ” bent. Ik weet hoe het dan vervolgens aan toe gaat. Zij gaan zich verontschuldigen bij de minister en de witte man en denigreren de werknemer tot een stuk ” noting ” die zogenaamd niet geciviliseerd is. Ze denken hiermee hun eigen imago te verhogen terwijl het schertsfiguren zijn.

  @Sabaku, ik snap jouw bewering niet. Natuurlijk ervaart de directeur van de Medische Zending het als genant dat een werknemer de tegenwoordigheid van geest heeft om de MINISTER op zijn fout te wijzen. Dit is mijn inziens niet onbeschoft. Voor de Nederlandse ambassadeur zou de opmerking van de man juist een teken van alertheid zijn m.b.t. de Covid maatregelen.


  Maak melding
 21. Afiba
  8 juli 2021 At 15:11
  De onderdanige Hindustanen slikken alle shit van die witten. Ze denken dat ze nog steeds in India leven ten tijde van de onderdrukking van die witte Engelsen. Het zit nog steeds in hun DNA. Jammer ik zie het ook hier in Nederland. Trouwens in Nederland hebben de witte Nederlanders schijt aan hun ministers en schelden ze gewoon uit. Geen probleem.

  Man man man wat kan jij, die zogenaamd werkzaam is in de PI van Rotterdam, toch ongelooflijk dom kletsen. Er komt werkelijk geen zinnig woord uit jouw kwebbel. Laat ik jou de vraag stellen. Welke ras of bevolkingsgroep is in de PI oververtegenwoordigd?
  Jouw antwoord is voorspelbaar. Hindoestanen zijn oververtegenwoordigd en hoe zo zijn ze dan nederig? Als ze oververtegenwoordigd zijn dan betekent het dus dat zij zich niet aan regels en wetten wensen te houden.
  En als jouw antwoord is de Afro … dan kan ik jou alleen maar gelijk geven zonder te discriminerend .


  Maak melding
 22. Rbrown,Robg Een zwarte heeft nog nooit een land kunnen opbouwen.
  Gaan julie maar in de gevangenis kijken daar hebben julie het antwoord.


  Maak melding
 23. ik schaam me niet voor hem, aan de ene kant vertellen deze mensen uit het binnenland dat covid niet bestaat en zij laten zich niet inenten en aan de andere kant bestaat het wel, wanneer zij vinden dat het bestaat. dat gaat zo niet. die man is gewoon onbeschoft tegen mensen waar hij mee moet werken en gezien zijn gezichtsuitdrukking heeft hij vaker met dit bijltje gehakt.


  Maak melding
 24. Wat een minachting voor het Marron volk, van mensen die beweren hoogopgeleid en geciviliseerd te zijn, hier een samenvattende bloemlezing: dit wordt gezegd over de Marrons (terwijl het gaat over een meneer Antomoi, toevallig een Marron) kunnen zich niet gedragen in een westerse wereld, dat ze geen manieren hebben omdat je in het binnenland wonen, dat ze last hebben van de slavernij verleden. Dit allemaal omdat een dhr Atomoi zich rechtstreeks gericht heeft tot de Minister en zijn gasten.

  MZ, maak bekend wat dhr Atomoi allemaal gezegd heeft, hij beweert dat hij niet onbeschoft is geweest naar de Minister en zijn gasten.
  MZ moet zich juist achter de oren krabben, zijn zeker bang voor hun donateurs.

  Mahinderlijk 8 juli 2021 At 14:02
  Van achterlijke zwijnen zoals brown, glenn lees ik nu neks
  Van achterlijke zwijnen zoals pony lees ik nu neks, we zijn een volk noh? me go. ik heb niks met deze idoten.@@@

  Hinderlijk, wat denk jezelf als je dit leest!!!!!

  Olivia 8 juli 2021 At 12:52
  Dit soort types geven anderen alleen maar schande. Het slaverny verleden, zit nog in velen van ons. De Nederlanders zullen gezien hebben hoe onbeschoft deze man geweest is en zich natuurlijk misdragen heeft. Ik schaam mij diep voor mijn eigen mensen. Nou nou nou, foei toch.@@@

  Olivia, “goed opgevoed”, Mwa, en toch laat je merken dat je niks van geleerd hebt. Je weet niet wat hij allemaal gezegd heeft en je laat je al zo gaan. Foei tôg.

  Boesskowtoe 8 juli 2021 At 13:53
  Het is de hoogste tijd dat Marrons zich gaan aanpassen aan geldende regels. We leven niet in het oerwoud en iedereen heeft zich te houden aan regels. Ik zou hem op staande voet ontslaan want hij is respectloos en hij dient zich te houden aan de gedragsnormen en hoort respect te hebben voor het bevoegd gezag. Ik discrimineer niet, maar deze gasten zijn een schande voor goed opgevoede Surinamers.@@

  Boesskowtoe, voor mij is jouw opmerking geen verrassing, je was zeker dronken van de drank, alleen mensen die dronken zijn vertellen meestal de waarheid. Gasten🤮🤮🤮🤮 dang ju wanni dati sma musu bribi dati ju né disco, brada go sribi.


  Maak melding
 25. Niemand weet wat zich heeft afgespeeld en toch doet iedereen alsof zij bij het gesprek aanwezig waren. Het zijn alleen maar losse flodders die de wereld ingeslingerd worden. En als Antomoi zich beschadigd voelt is het zijn goed recht om een advocaat in handen te nemen van mijn part neemt hij barbaan Kanhai. Mijn vermoeden si dat er weldegelijk grof taalgebruik is gebezigd want dit is nu eenmaal onderdeel van de Surinaamse cultuur. Grove beledigingen en scheldwoorden en krachttermen zijn ons niet onbekend.


  gemodereerd
 26. Tis gewoon een aap zonder manieren. Neemnhem niet kwalijk hij woont nog in een boom. Hij reageert instinctief. Rob g de lage rat lult weer uit zijn nek. Olivia schaamt zich voor haar eigen soort. Eerst mensen zeggen dat ze beter niet kunnen vaccineren en nu tegen haar oom ingaan. Haar familie dealt in de bijlmer het witte spul en daar schaamt ze zich ook voor. Maar als familie geld stuurt zit het goed.


  Maak melding
 27. Henkes, generaliseren en discrimineren zijn niet het zelfde.
  Meneer SOA, je lult weer uit je nek. Waar zit je? Niemand hoeft onderdanig te zijn naar een ander. Ben jij dat tov de witte man. Een blanke is iemand die onbeschreven is.
  Als mens kan en mag je alles zeggen, mits dat respectvol is.
  Dat behoort tot normen en waarden, die universeel is.
  We leven in 2021 en jij bent en blijft een slaaf, stukje ongeluk dat je bent. Kom terug naar Suriname of neem de boot naar het Afrikaans continent.


  Maak melding
 28. RobG 8 juli 2021 At 15:49
  @Sabaku, ik snap jouw bewering niet.
  ==================================

  Natuurlijk snap je mijn “bewering” niet. Ik heb geen enkele uitspraak gedaan over de persoon in kwestie. Ik was er niet bij en kan ook niet uit het artikel opmaken welke bewoordingen de man heeft gebruikt om zo in ongenade te vallen bij de MZ directie.
  Blijkbaar was jij er wel bij gezien je toonzetting over onderdanigheid e.d.
  En laat het nu net zo zijn dat ik daar op heb gereageerd.
  En als je toch op die toer wil gaan, had wellicht de man netjes de minister en of de MZ directie apart kunnen vragen om zijn misnoegen te uiten. En als dat niet helpt, pech gehad, dan laat je het verder over aan de autoriteit van je leidinggevende, de MZ directie of aan de minister.
  E.e.a. heeft verder niets te maken met onderdanigheid en of blanke man, yo ongeletterde onderkruipsel, f@cking mislukkeling.
  Precies zoals je holmaatje anderen hier probeert de maat te nemen.


  Maak melding
 29. Redskin, en jij hebt zeker manieren, ja manieren om te miereneuken.
  Jij loopt de hele tijd anderen hier op WKT onbeschoft uit te schelden. Nergens gelezen dat deze Atomoi hier op WKT anderen onbeschoft heeft behandeld. Begin bij jezelf🤡🤡


  Maak melding
 30. RobGay……toen de veroordeelde drugscrimineel en massamoordenaar DDB vorig jaar, midden in de pandemie, omringt door zijn hersenloze paarse klap en stemvee, in Flora zat te roken en zuipen, schouder aan schouder….toen heb ik jou niet gehoord, hypocriete klootzak. Blijf lekker achter je scherm op flightradar de SLM-vloot zoeken.


  Maak melding
 31. rbrow
  ik had nog zo gehoopt dat je niet op school had gezeten, door welke omstandigheden dan ook maar nu schrijf je dat je wel op school hebt gezeten.
  ik vraag me dan af heb je iets geleerd? hoe kan iemand die op school heeft gezeten zich zo achterlijk opstellen. heb je een minderwaardigheidscomplex, ben je op een of andere manier gehandicapt? Of gewoon stom


  Maak melding
 32. Deze gast heeft het geheel Surinaamse volk letterlijk te kijk gezet. Wat een schandelijk gedrag. De Hollandse medici krijgen een begeleiding over de Covid situatie en dan krijgen zij te maken met dit gedrag. De medici uit Holland weten zich goed te beschermen tegen Covid en onze minister van Volksgezondheid ook. Ook delegatie van medici neemt niet zomaar een risico.


  Maak melding
 33. Je hebt mensen die niet weten wat protocols zijn,als je hun leerd zal dit onbeschoft gedrag tot het verleden behoren 💥.


  gemodereerd
 34. Surinamers houden er niet van om de waarheid te horen.Al worden ze met uitroeing bedreigd ze hebben liever dat ,dan door anderen gewaarschuwd te worden hoe je gered kan worden of hoe je zelf te redden.
  De hele wereld heeft de zorg van de surinamers op zich genomen..Nederland,India..noem maar op.En de surinamers die blijven vooralsnog de ondankbare beesten dat ze zijn..
  Schande.
  Nederland,biedt je diensten aan de landen waar ze je hulp nodig hebben en je dankbaar zullen zijn.Surinamers weten noet wat waarderen en dankbaar zijn betekent.


  Maak melding
 35. Deze man bij MZ. weg halen en opnieuw opvoeden, normen en waarden bij brengen en ergens eerst stage laten lopen, trainen beschaaft te zijn,niet grof praten ,maar vriendelijk praten en dan eventueel terug brengen bij MZ.


  Maak melding
 36. “ RobG
  8 juli 2021 At 14:27
  In Suriname zijn ze gewend dat jij je onderdanig moet gedragen. Mensen wordt het lastig gemaakt om ruimte voor henzelf in te nemen en voor henzelf op te komen.”

  Hier is RobG(oebbels) ervaringsdeskundige in, denk maar aan de mensen die in december 1982 door zijn Gloote Leisel gemartel en vermoord zijn.

  Vertel ons in welke kamer te Leonsberg Boefdraad is ondergedoken.


  Maak melding
 37. Misch n neef vn die koulo bankrover n denkt hij sterk te staan in zijn schoenen vndr die brutaliteit.
  Door ht vreten vn aap-hersenen is hun denk n handelswijze ook daarnaar gericht.


  Maak melding
 38. Whahahaha, die te goed om geen aandacht aan te besteden.
  Mahinder-lijk hij weet waar je huis woont, dus wees gewaarschuwd 👆
  Een gewaarskowd mens telt voor drie.
  Moet niet gekker worden.
  Dood-eskader op wkn, mahinder-lijk begin te dokken voor die pijl en boog. Gestapo op een driewieler.

  Da wat ga je doen 😆😂
  Laughing my ass out loud!


  Maak melding
 39. @hinderlyk
  Jee weet best waar je mee bezig ben, blyf maar uitlokken het zal beloond worden.
  Wat loop je hier te irriteren als een klein kindt man, wees nou echt een vent,verder ga ik met het onderwerpt, hier aan de orde.
  Die meneer die nu geschorst is moet naar de rechter stappen, en als die niet partydrug is zal het in het gelyk gesteld worden.
  Ik lees hier ook dat mensen by de overheid by laat komen de helft van hun salaris inleveren
  Dat is toch je raarste onzin,dat bestaat nergensmischien als je vaker laat ben dan zou dat een mogelykheid kunnen zyn


  Maak melding
 40. Rbrown, je moet je niet zo laten opfucken man. Je uitlatingen lijken wel of je een gangster bent, of een emotioneel gehandicapte.
  Ik hoop niet dat je me opzoekt in paramaribo noord.
  Ik moet dan mn toevlucht zoeken in de ambassade van de USA.
  DUS ???????


  Maak melding
 41. @ari
  Dat. Er figuren zyn die er alles aan doen om niet gehoord tekunnen worden,of my in een politiek vak plaatsen ,en racistisch bezig zyn daar strydt ik tegen, mensen die denken meer tezyn dan anderen en onderdrukkend bezig zyn daar kom ik voorop ,tegen onrecht in onze rechtstaat .dat moet stoppen.


  Maak melding
 42. Rbruinhemd is een laatbloeier.
  Is tegen onderdrukking maar ondertussen een fan van de MOORDENAAR en tevens staatskas rover, wapen rover.

  Rob les G(oebbels) is midden in de zomer door het ijs gezakt. Man/vrouw wat laat je je toch kennen.


  Maak melding
 43. De minister had dit ook op een andere manier kunnen benaderen. Ipv zich beledigd te voelen, had hij de medewerker een compliment kunnen maken. Voor zover ik het hele verhaal goed begrijp, heeft de medewerker de minister en gevolg erop geattendeerd dat ze liever niet met zo een grote groep het dorp bezochten. Ivm de covid situatie. Deze minister gaat er nl graag op uit en speelt sabi-so. Het gebeuren heeft hem natuurlijk gekwetst.


  Maak melding
 44. Rbrown, ik kan me in je gedachtengang plaatsen. Je moet niet over je heen laten lopen en dan moet je degene die het betreft met woorden een veeg uit de pan geven, de wind van voren en achteren.
  Laat gewoon zien dat je niet op je mond gevallen bent.
  Je bent assertief en daar hoort geen agressie bij.
  Bijt woordelijk van je af man.
  🤣🤣😂 Men kan veel van elkaar leren, zelf als iemand onaardig is. Blijf jezelf en doe je ding.
  Ik weet dat ik niet ga dokken in de Usa ambassade. Ik ga duiken in de goot achter de Berielstraat..


  Maak melding
 45. Ik sta versteld van de reacties hier. Uit het artikel is helemaal niet duidelijk hoe de man zich heeft gedragen en als dat wel tot ‘misdragen’ bestempeld kan worden.


  gemodereerd
 46. Orsi
  Blijkbaar werd er van hem verwacht dat hij een buikdansen
  moest opvoeren voor ex heersers en hun trouwe volgelingen
  Maar ja sommige mensen willen dat niet en dat mag
  Big up Surinamers


  gemodereerd
 47. De Koning wordt in nederland ook bekritiseerd…dat noemen wij vrijheid
  van meningsuiting…maar omdat Nederland wat vaccins geschonken heeft
  moet iedere Surinamer zijn of haar ziel aan de duivel verkopen
  Allen die zo negatief zijn over het gedrag van betrokkene zouden waarschijnlijk
  hun ziel aan de duivel verkomen om in Nederland te wonen
  HOLLAND A NO PARADIJS…WAKE UP


  gemodereerd
 48. United we stand dividend we fall
  We zijn Surinamers zullen we een vuist…dan staan we sterk
  Dat allen kan ons economie gezond maken…een volk maakt
  zijn land groot niet andersom
  Stoppen met het hokjes de denken


  gemodereerd
 49. In een radio uitzending heb ik gehoord dat de minister van volksgezondheid zeer rancuneus is. Hij haat mensen die kritiek op hem hebben. Hij ziet graag dat mensen die hem bekritiseren ontslagen worden. De minister voelde zich zwaar beledigd door de terechtwijzing van de medewerker. In het bijzijn van een blanke man voelde hij zich zwaar beledigd. Zijn ego liep de zoveelste druk op. Deze blunderende minister moet opstappen. Deze minister heeft gefaald. Hij is een zeer slechte manager. De taak is te zwaar voor deze lichtgewicht figuur. Dankzij zijn falend beleid zijn er zoveel corona doden in het land.


  Maak melding
 50. Robg waar is je vriendin Sandra gebleven.of heeft je geen 🪶 meer over . Om het bij jouw in te steken.
  Jij probeert alle ministers te beschadigen door je leugens en verzinsels.
  Blijft aub door gaan met je lastercampagne het maakt deze regering alleen maar sterker.


  Maak melding
 51. die zwarte apen robg en die i.antomoi en konsensi en die aap rbrowny , misdragen zich elke keer , als ze een reactie geven hier op WTK , maar waarom , ze dachten dat hun massamoordenaar nog aan de macht is , en ineens zien ze dat deze debiele dictator in zijn broek zit te plassen , dus gaan ze de nieuwe regering in de slijk zetten , en de schuld geven van alles , robje g ga toch je holmaatjes een leuk verhaal vertellen uit een van je sprookjes boeken en dan zeg je oogjes dicht bekje toe en dan ….. , pleur toch op mislukkelingen


  Maak melding
 52. @Poeny: zoals de waard is vertrouwd hij zijn gasten…in eerste instantie dacht ik, niet reageren, maar je hebt zeker geen ene moer te doen. Anders zou je niet elke reactie tot op het bot uitbenen. Ga je nuttig maken en helpen om je land op te bouwen en sta even stil bij de vraag; ben ik tot mijn doel gekomen in het leven en ben ik tevreden met wat ik ben bereikt? Je lijkt mij een zwaar gefrustreerd en jaloers persoon. Als je geen raad meer met jezelf weet, is er altijd nog de Bosjesbrug.


  Maak melding
 53. haha, de zwakzinnige robbels heeft zich van zijn echte kant laten zien.
  Ik ben zo bang geworden boi, de hele nacht niet kunnen slapen, vandaag ga ik niet naar buiten, ik ben zo bang. Ongelooflijke stomkop
  ik heb Waterkant attent gemaakt op het feit dat je mij bedreigt. Ik mag aannemen dat ze je een ban op leggen. Het aapje kwam uit de mouw, terwijl ik hem alleen een banaan liet zien
  Bovendien vervuil je de site met valse links. Ook dit heb ik bij ze aangekaart. Op een van de links die ik heb aangeklikt zag ik een vrouw met een aapje. ik weet niet wat ze deden, slechte opnames toch, maar ik vroeg me wel af of het je ma en pa waren of dat jij het was.
  Je kan gerust de hele dag reageren, want i blijf binnen en zal alles lezen, behalve als Waterkant je een ban oplegt wat terecht zal zijn


  Maak melding
 54. Boessiskowtoe, hier in Suriname zijn wij ten einde raad. Het minste en geringste zoekt men de makkelijkste uitweg. Je zal steaks vernemen, dat zij/hij inderdaad je advies heeft opgevolgd.
  Zo desperaat en kortzichtig is men hier.in Suriname.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES