Arbeidstip met spelfouten is niet van ministerie maar fake

5

Een bericht met grammaticale fouten en onjuiste informatie over arbeidstips, dat afkomstig zou moeten zijn van het ministerie van Arbeid, Werkgelegenheid & Jeugdzaken (AW&J), is fake. Het bericht, dat hieronder ook te zien is, wordt massaal gedeeld alsof het ministerie zulke missers maakt.

Er wordt volgens de Communicatie Dienst Suriname een onderzoek ingelast, waarna er maatregelen getroffen zullen worden tegen diegenen, die zich schuldig maken aan het produceren en verspreiden van deze fake berichten.

Het ministerie van AW&J distantieert zich van de fake berichten en zegt dat de correcte arbeidstips dagelijks te volgen zijn via de officiële kanalen van de overheid. Dit zijn ondermeer de website en de facebookpagina van het ministerie van AW&J, DNA TV, GOV TV, Radio SRS en Radio Sargam.

5 REACTIES

 1. Dat kan niet ,je kan niet de helft van een salaris in houden als iemandt een keer laat is .
  hebben ze dan geen vakbondt, want als dat zo is dan mag de vakbonds leider vertrekken.


  Maak melding

 2. Jij hierboven, dat is niet de kern van het artikel. Dat juist jij hierop reageert is uitermate frappant.

  Dit zijn grammatica fouten, in de trant van “die” meisje en “dat” jonge 😋

  Behalve een cyberteam is een soc media team ook handig. In sommige landen is het een normale baan. Net als bij Google, Facebook en youtube, tiktok, Ministeries. Soc media afstruinen op onrechtmatigheden (fakenews). Studenten of tieners met affiniteit voor Informatie Communicatie &Technology, op contractbasis inhuren.


  Maak melding

 3. DE achterlijkste van dit forum heeft er WEER geen HOL van Begrepen. Donder op rbro kloothommel je bent zooooooooooo ongelooflijk stom dat je een schande bentd voor de gemeenschap. Heb je ouders gehad? Hebben ze je mocht je die gehad hebben dan niets bijgebracht
  Snap je dan HELEMAAL NIETS????? Beperk je tot het begeleiden van autooooooooooos naar een parkeerplaats en hou dan je handt op.
  Als er geen auto’s komen kan je gewoon aan je kloten gaan jeuken totdat er 1 komt
  Waterkant draagt ertoe bij dat dit soort berichten gelanceerd worden door idioten als jij hier niet een ban te geven totdat je in groep 7 zit


  Maak melding

 4. Rbrown is hoogstwaarschijnlijk de opsteller van het fake bericht, hij heeft er een handje van om een t achter een d te plaatsen waar het helemaal niet moet, of om juist een t weg te laten op de plaats waar het zou moeten staan.


  Maak melding

 5. Henkes klopt wat je zegt over die gepensioneerde rbrowny hij krijgt AOW van Nederland maar als je zegt SVB die de AOW uitkeert staat hij met zijn mond vol tanden , nooit van gehoord zegt ie , , hij verwart ook het met de , normaal schrijft ie ook woorden waar ij moet staan , bijv. zyn gewoon met de Griekse y , dus het zou zo kunnen dat rbrowny dit fakebericht heeft geplaatst , maar wel in opdracht van faya pepre van de ndp.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.