Minister Pokie weer thuis en herstellende na ziekenhuisopname

10
Surinaamse minister Pokie
ex-minister Pokie.

De Surinaamse minister van Grondbeleid en Bosbeheer, Diana Pokie, is na een opname op de afdeling Coronary Care Unit (hartbewaking) van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo weer thuis en herstellende. De bewindsvrouw was op 30 juni jongstleden met spoed opgenomen na klachten van pijn op de borst.

Daarna lag ze ter verpleging in het Thorax Centrum Paramaribo. De minister is op 5 juli 2021 naar aanleiding van een inspanningstest ontslagen uit het ziekenhuis. Het gaat de goede kant op met de minister, die nog steeds onder behandeling is van de cardioloog meldt de Communicatie Dienst Suriname (CDS).

De bewindsvrouw dankt de Almachtige dat ze weer thuis mag zijn bij haar gezin. Ze is het medisch en verplegend team van de instelling zeer erkentelijk voor de topzorg die zij heeft genoten. De minister brengt daarnaast dank uit aan een ieder die oprechte attentie heeft getoond gedurende deze periode.


10 REACTIES

 1. Mensen als jullie de reactie willen lezen van de oen robg over minister Pokie , moeten jullie kijken bij : een persoon gewond bij brand op vissersboot , doet hij bewust hoor , dus jullie kunnen daar dan ook gaan reageren


  Maak melding

 2. Wat ben ik blij dat u in goede gezondheid verkeert en niet als die landsverrader Wijdenbosch naar het buitenland vertrok. U heeft vertrouwen in de medische deskundigheid van de Surinaamse arts.


  Maak melding

 3. “Reactie op de melding van: WAT 7 juli 2021 At 02:48”

  Aan RobG:

  Zelfs je posting bij het juiste topic plaatsen kun je niet.
  Lever dus ook geen onjuist commentaar meer op WTK.
  Het maakt niet uit op welk topic jij reageert, het is allemaal NDP-trol gerelateerde shit.

  Ave Sranan.


  Maak melding

 4. Mevrouw Pokie succes met je herstel en vergeet de politiek
  want het is een poppenkast.
  gemodereerd

 5. Welkom thuis temidden van al uw dierbaren ff wat Stevige Brafie en Okrosoepoe eten en niet te vergeten wang faya faya heerheri en als laatste een Zeebijarimoksialesi met Droge is erin versierd met Madamsjenet te Pepers
  Geniet U Ervan


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.