Lockdown-overtreders bij bardancing en huisfeestjes overgebracht naar stadion

11
174 lockdown-overtreders aangehouden afgelopen weekend

299 lockdown-overtreders, onder wie 57 vrouwen, zijn in de periode van woensdag 30 juni tot en met de vroege ochtend van maandag 5 juli door de stootgroep van het Korps Politie Suriname (KPS) overgebracht naar het Andre Kamperveen Stadion (AK-stadion).

Deze personen die zich niet hielden aan de COVID-19 maatregelen zijn op verschillende locaties, waaronder bij een bardancing te Noord staande gehouden. Ook werden verschillende huisfeestjes in de buurten De Goede Verwachting, Nieuw Weergevondenweg, Winti Wai en Blauwgrond stopgezet.

Verder zijn er binnen deze periode 27 voertuigen weggesleept van personen die hun bescheiden niet konden overleggen of helemaal niet in het bezit zijn van een rijbewijs.


11 REACTIES

 1. het volk lijdt, ze zijn de regering beu, ze zijn Santokhi beu
  Het volk leefde in voorspoed, ze wilden dezelfde ndp regering, ze wilden boutersche de beul

  maar Brunswijk heeft de uitslag van de verkiezingen vervalst


  Maak melding

 2. de regering beu?

  ndp, ddb en paarse kakkerlakken die sinds 25 feb 1980 een puinhoop, moord en verderf, dictatuur van Sme hadden gemaakt, grote armoede, grote ellende, ontwaarding surinaamse gulden/ srd, geen valuta, grote buitenlandse leningen bij banken met hoge renten, geen medicijnen, Suralco/ Alcoa uit Sme hebben laten weggaan, burgers monddood maakten, gelden van schoolmaaltijden in hun eigen zakken stopten, smeergelden wijdenbosbruggen, Carifestagelden in hun zakken, schoolboekgelden in hun zakken, staatsgrepen, zware militaire wapens aan Columbianse drugscriminele ruilen voor drigs. van Sme een grote chaos hebben gemaakt, drugscriminaliteit, grote werkloosheid omdat winkels, ondernemers failliet gingen, hoefdraad gevlucht en grote schulden achter gekaten, goud verkopen voor een appel en een ei, enz hebben is is het Surinaamse Volk beu.

  Als het Surinaamse Volk geld wil hebben of zien zullen ze massaal naar de villa van ddb in Leonsberg moeten gaan en het daar gaan halen.


  Maak melding

 3. Passant je zeikt. Je naald blijft ergens hangen. Draai een andere poku. Deze kennen we al. We zijn de huidige situatie beu. Bouta Bouta bouta..pffff. Chan e plei ing egi viestie plei…


  Maak melding

 4. En er moet me nog iets van het hart. Waar slaat het op om de overtreders, een hele nacht op een stoel te laten zitten. Zijn we weer terug naar de kleuterschool. Geef die mensen een fikse boete en stuur ze naar huis. Ik kan me voorstellen dat het ook voor de diensdoende agenten een irritante opgave zal zijn. Dit alles typeert de stiefmoederlijke behandeling die deze nieuwe beleidmakers het Volk laat ondergaan. Die avondklok kan ook allang verruimd worden. We ondervinden er enorm veel last van. Of nog beter.. haal het weg. Het is genoeg geweest


  Maak melding

 5. konsensi paarse rat , wat hebt jij te vertellen oen , jou baasje zit niet meer aan de regering stalneukerd , en ze zitten in het stadion op kuipstoeltjes , veel te lux , ze moeten die gasten gewoon op de grond laten zitten , klojo’s dankzij die gasten en jij ook komen we niet van die covid af , stelletje landverraders donderstraal toch op jullie brengen Suriname nog meer in de shit , maar ja jullie volgen gewoon de instructies van die opperrat op he lamzwansen


  Maak melding

 6. @ Wat,

  Zoek ff een psych op of zo en laat je nakijken. Praten over je trauma zal zeker opluchten. En even voor de duidelijkheid ik ben geen fan van geen enkele regering, die het land in de penarie helpt.


  Maak melding

 7. toch al snel 100.000 srd boetegeld wat er mooi opgestreken kan worden

  vergeten ze niet die uit te schrijven?
  er wordt een redelijk vermogen verdiend met die randdebielen die zich niet aan de regels houden.
  worden de boetes ook nog verhoogd bij herhaling??? nog meer doekoe die binnen komt

  of je het nu eens bent met die avondklok of niet…. je hebt je eigen er aan te houden.
  onder bouta waren er ook vreemde dingen….. maar toen hoorde je niemand
  feit is wel dat het gedrag hier in suriname er toe leid dat covid nog steeds rondwaard


  Maak melding

 8. konsensi je lult man als je geen fan bent van welke regering dan ook , hou dan je vuile bek en lees dan andere lectuur en zit hier niet te zeiken ff dimmen oen


  Maak melding

 9. Covid maakt de hele wereld kapot niet alleen Suriname de meeste landen.hebben duizenden besmettingen per week .. zelfs per dag en raken hun baan kwijt of bedrijf

  Zuur niet houdt je aan de covid 19 regels .
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.