Artsen Academisch Ziekenhuis voor de tweede dag in beraad

5
Artsen Academisch Ziekenhuis voor de tweede dag in beraad
De artsen dinsdag in actie.

Zaal- en SEH-artsen van het Academisch Ziekenhuis in Suriname, zijn dinsdag in actie gegaan. Dit vanwege ontevredenheid over de afspraken rond de salarisaanpassing van de artsen. Vandaag, woensdag 7 juli, is de actie voortgezet.

De actie van de artsen volgt nadat een akkoord, dat getekend zou worden met de directie van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo (AZP), ineens strandde. Er waren afspraken gemaakt dat dit op korte termijn zou gebeuren, maar deze zijn volgens de artsen vanuit de zijde van de directie van het AZP niet nagekomen.

De artsen hebben vandaag ook laten weten, dat ze niet te spreken zijn over de manier waarop de Surinaamse minister van Volksgezondheid bepaalde zaken in de media heeft gebracht. Zo zou minister Ramdin het salaris van de artsen hebben besproken in de media, hetgeen niet in goede aarde is gevallen bij hen.


5 REACTIES

 1. Laat Ramdhin vertellen hoeveel hij verdient.
  Hij hoort de medici direct te betalen.
  gemodereerd

 2. Belachelijk van de artsen en de rest. Je kiest ervoor om mensen te helpen en redden. Nu zet je het werk stil voor meer geld. Er mag meer salaris verhoging gevraagd worden maar doe gewoon normaal waarvoor je bent!! Of stop met werken als arts. Zoek ander baan! Geld gaat voor mensen levens op dit moment
  .
  gemodereerd

 3. Wanneer gaat Chan de Surinaamse minister van Volksgezondheid naar huis sturen?
  gemodereerd

 4. Meer werknemers moeten in opstand komen tegen het vernietigende beleid van de regering. De mensen moesten slim stemmen omdat de VHP het voor hen zou regelen. Kijk wat de mensen thans is overkomen. De armoede is schrikbarend geworden door het domme beleid van Santokhi en zijn VHP. De mensen beginnen hen te haten. Ze hebben de hele samenleving voorgelogen.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.