Verdachte springt in kanaal na beschieting door politie

7
politie-eenheden-in-actie-suriname

In Suriname is een man vanochtend in een kanaal aan de Pommerakstraat gesprongen toen de politie gericht op hem schoot na een achtervolging. Hij had twee brushcutters bij zich waarbij het vermoeden bestaat dat die gestolen zijn.

De politie heeft een waarschuwingsschot gelost en daarna gericht geschoten. De man rende toch verder. Vermoedelijk is hij aan een van zijn benen geraakt. Hij is nog voortvluchtig.

De verdachte liep in de omgeving van de Lemmetje- en Kasoedjiestraat met de twee brushcutters en zag een politievoertuig. Hij liet de brushcutters vallen en sloeg op de vlucht.

Een politieman loste eerst een waarschuwingsschot om daarna gericht te schieten. Hoewel de politie een onderzoek in de omgeving instelde, trof zij de man niet meer aan.

De brushcutters zijn in beslag genomen. Het onderzoek duurt voort.


7 REACTIES

 1. Als ze al gericht op je schieten wanneer je ervan verdacht wordt, twee brush cutters gestolen te hebben, moet ik er niet aan denken wat ze met je gaan doen als je de kas van de Centrale Bank leeggeroofd hebt. Boefie heeft dus gelijk niet in de Boomskreek in Suriname te gaan schuilen, maar in de Varkensbaai op Cuba.


  Maak melding

 2. QQQ..

  Peter R De Vries Geloofde In Zijn Vecht Kunst.. Hij Wilde Geen Persoonlijke lijfwacht..

  Wordt Vervolgd
  gemodereerd

 3. Ik lees bejaarde schutters als bejaarden in su werken lijkt wel nederland 2 generaties na mij slapen en vreten luilakken en de bejaarde generatie aan het werk ook in nederland. Hun zitten toe te kijken en tw luieren ook hindoestanen met grote kinderen un nl geboren Zelfs als je krom loopt in de supermarkt je moet naar de automatische kassa’s de luxe criminele generatie turken marokanen antillanen creolen spugen op je zelfs chinezen luie donders en super crimineel. Suriname gaat ook die kant op. Erg hoor.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.