dinsdag, juni 18, 2024
HomeOnderwerpenMaatschappijStoring digitale tv binnenland opgeheven

Storing digitale tv binnenland opgeheven

-

Does Travel - naar Suriname

De storing van de zender voor digitale tv op het Lelygebergte is opgeheven. Een team van Telesur is gisteren met GumAir afgereisd naar de plek. Het is het technische team gelukt om de storing op te heffen waardoor de leefgemeenschappen van Langa Tabiki, Apomatapoe, Gakaba, Stoelmanseiland, Beraju, Clementie Drietabbetje, en Godo Olo wederom beschikken over tv-signalen van ATV.

Door blikseminslag is de zender op het Lelygebergte beschadigd. Deze is intussen vervangen en de beschadigde zender is naar Paramaribo vervoerd voor eventuele reparatie. Indien nog bruikbaar zal die elders weer worden ingezet, om zodoende meer leefgemeenschappen in Suriname te kunnen voorzien van digitale tv.

De looppaden naar de masten in het Lelygebied waren begroeid en moeilijk begaanbaar vanwege omgevallen bomen. Ook moest er steeds rekening gehouden worden met de weerberichten om veilig te kunnen terugvliegen naar Paramaribo.

Vervolgens zijn er werkzaamheden in de planning om de zenders van Apetina, Tepu en Kawemhakan een onderhoudsbeurt te geven, zodat ook daar de tv-signalen optimaal kunnen worden ontvangen, meldt Telesur.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

4 REACTIES
  1. En jammer genoeg is er niemand die Leo nu op zijn bek mept!! Zolang de VHP angstvallig zijn mond houdt over het gedrag van de Brunsdieven, zullen ze doorgaan. Heeft Ronnie Chan dan echt zo stevig aan zijn ballen??? Misschien moet hij dan maar de superlady op Ronnie afsturen om hem een stevige beurt te geven……o ja, dat gaat niet want dan gaat ze dat te pas en te onpas, op elk willekeurig moment willen doen.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES