Man duwt vriendin uit rijdende auto na ruzie

17
politie-suriname-zwaar-op-pd-nieuw

In Suriname heeft een man zijn vriendin afgelopen weekend uit een rijdende auto geduwd. Het stel kreeg ruzie in de auto, waarna de man tot de strafbare handeling over ging.

De jonge vrouw viel op straat in Paramaribo en liep daarbij verwondingen op, die niet ernstig van aard waren. Na het duwen van het slachtoffer reed de man gewoon door. Het slachtoffer werd op straat aangetroffen, waarna ze werd gebracht voor medische behandeling.

De vrouw heeft aangifte tegen haar vriend gedaan, die nog voortvluchtig is. De Surinaamse politie is bezig hem op te sporen.

Er was sprake van een woordenwisseling tussen de verdachte en het slachtoffer, maar het is nog onduidelijk waarover zij aan het ruziën waren.
 
 


17 REACTIES

 1. Hoe boos je ook bent, dit doe je niemand aan, verder wil ik niets hierover schrijven, liefde is moeilijk te peilen, tamara jo yere, de aangifte wordt ingetrokken?
  gemodereerd

 2. Elk verhaal heeft 2 kanten. Sommige vrouwen zijn echte Jezebels die zodanig het bloed onder je nagels vandaan halen dat de meeste mannen dan irrationeel gaan reageren.
  gemodereerd

 3. Is dit ook al verboden…?…gewoon een licht duwtje naar buiten….?……. Er mag bijna niets meer in Surimaribo….behalve liegen, bedriegen, roven, stelen, moorden….oh ja enne….babytjes of hele kleine kindertjes verkrachten……een geweldig volk…tok….om super trots op te zijn,…..tok?
  gemodereerd

 4. @RobG,sinds wanneer was de vloek,bedoel je de tijd van de Paarse ratten en moordenaar ,dan heb je gelijk anders lul je uit je nek als je bedoel deze regering want anders waar was je tijdens de Paarse regering toen klaagde en reageerde niemand of werd je ook zoet gehouden met die kut pakketjes?
  gemodereerd

 5. Ze heeft aangifte gedaan bij de politie, maar bij de eerste kik/traan van die schoft, kruipt ze weer bij hem in bed. Een populair lied, op de radio, in het verleden ging als volgt:
  ‘Satra neti mi skop a wentyé, sonde neti a kon begi mi baka.
  So wan lobi, so wan lobi, mi no si eté’.
  En dat gaat nog steeds op in het huidige Suriname.


  Maak melding

 6. RobG en Sandra, jullie willen gewoon terecht en onterecht afgeven op de huidige regering en daarmee slaan jullie plank mis. Iedereen die goed oplet zal nu.wel begrepen hebben dat ik (zacht uitgedrukt) geen fan ben van een zekere massamoordenaar, maar omdat ik ook.wel eens kritiek heb op de huidige machthebbers, maken sommigen hier op WKN mij uit voor paarse rat. RobG en Sandra, jullie mogen, van mij, dus kritiek hebben op de huidige regering, maar vaak lullen jullie gewoon en de huidige regering zal nooit een grotere vloek kunnen zijn dan de vorige paarse bende, want erger dan dat tuig is gewoon onmogelijk.


  Maak melding

 7. @Sandra, bedankt voor je ondersteuning tegen het onrecht dat het volk van Suriname moet doorstaan door het beleid van deze regering. Het is voor een ieder duidelijk. De regering Santokhi faalt op alle fronten. De ellende waarvoor mensen komen te staan door het beleid van deze regering is onbeschrijfelijk.

  Ik vernam op een radiostation het bericht dat er in Suriname binnen 13 uur drie gevallen van zelfdoding/zelfmoord hebben voorgedaan. De corrupte machthebbers in Suriname draaien het hoofd weg voor de ellende waarin ze het volk hebben gebracht. Bij hen draait alles om paisa Lele, paisa Lele.

  Mensen kunnen de huur niet meer opbrengen, hypotheken kunnen niet meer afgelost worden. De prijzen rijzen de pan uit. De kans is reëel dat een deel van de bevolking vaker zelfmoord gaat plegen. De mensen zijn totaal in verwarring omdat ze misleid zijn.


  Maak melding

 8. Hahaha Sandra je laat weer je ware aard zien.dat je Robg een 🪶 in zijn reet steekt. Robg bedankte je daar voor want hij vond het lekker.heerlijk vond hij dat hij geniet nog steeds .volgende keer wil hij iets groters hebben.ps Sandra dit hebben jullie natuurlijk op de ndp hoge freubelklas geleerd.
  Ik mis jullie andere klas genoten nog Ric, Rbrown en de rest van de paarse rioolratten.


  Maak melding

 9. @Deze koos banti zit lekker op zijn dooie gemak in nl mij en rob te pesten en haalt ook de andere reactiegevers erbij. Schaam je @ koos banti door jullie is nederland ook een kleine vloek geworden voor mij netals suriname alleen maar ellende zo triest . @koos banti zie bij robg wat in su gebeurt in su zo triest nederland gaat ons ook een trap geven op den duur.


  Maak melding

 10. Oké Sandra sorry ik zal jullie niet meer pesten. Als jullie beloven dat jullie deze regering niet meer pesten.en voor al niet de eerlijke heer Santokhi.
  W’o sit in
  Afgesproken?
  Want als jullie weer beginnen met pesten , dan ga ik ook weer beginnen.


  Maak melding

 11. Die mannen zijn gefrustreerd. Lock down doet ze geen goed. Al de baka anoes, side pieces, buiten vrouwen, zijn probleem gevallen geworden. Dus vrouwtje komt in de auto zitten om te zien waar je gaat werken. Terwijl je afspraak hebt met je buiten meid.
  Nou wat doe je dan? Ja hoor je duwt haar maar uit de auto om naar die andere te gaan.
  Te triest voor woorden.

  @ Koos Banti.
  Chan eerlijk? Laat me zeggen, hij heeft goede intenties maar als hij echt eerlijk was, zou hij bepaalde beslissingen nooit hebben genomen.


  Maak melding

 12. @@@RobG, je schrijft dit:::::::::Sinds een vloek het bestuur van het land heeft overgenomen is er een ongekende toename van spanningen binnen gezinnen en in relaties.

  Hoe denk jij zelf hoe het gezinsleven in de jaren 80 was??????

  Dit is een verantwoordelijkheid van mensen zelfs en de opvoeding van de ouders en NIET van de overheid of een bestuur.

  Ik vraag mij af of je zo een man als schoonzoon zou willen hebben.

  Deze man zijn foto en naam moet gewoon bekend gemaakt worden zodat vrouwen hem gewoon voorbij lopen.


  Maak melding

 13. Beste cornel iedereen maakt beginnersfouten dus ook onze president.
  Ik geef hem het voordeel van de twijfel.
  Ook om dat de schaamteloosheid van de ndp-ers heel erg laat zien wat ze instaat zijn .
  Met hun “neks no fout”.


  Maak melding

 14. Sandra nept jullie, als je haar reacties leest dan is het MEER dan duidelijk dat ze rob in de maling neemt. Hij gaat er in mee, totdat ze hem met een rechtse volledig knock out slaat.
  zo dom dat hij het niet ziet


  Maak melding

 15. @saaftinge zieke idioot je weet niet wat je opschrijft idioot je probeert altijd de boel op te zetten tegen en robg elders durven jullie niet demente ratten. Robg is super intelligent dat maakt jullie ziek en jullie pesten mij zieke riiool schijt zijn jullie.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.