Buurtbewoner ziet inbreker woning verlaten en schakelt politie in

1
Gevangenis
Voorbeeldfoto

De Surinaamse politie heeft afgelopen week de 24-jarige Furgill V. aangehouden. Furgill pleegde op dinsdag 29 juni een inbraak in een leegstaande woning aan de Kwaliesteeg, meldt het Korps Politie Suriname.

Hij verschafte zich toegang tot het pand door twee shutters te verwijderen. Hij rukte vervolgens de breakerkast met bijbehorende kabels weg. Bij het verlaten van de woning werd hij opgemerkt door een buurtbewoner, die de politie inschakelde.

De wetsdienaren van het bureau Latour begaven zich direct naar de locatie en sloegen bij aankomst de verdachte Furgill in de boeien. Op hem werden aangetroffen en in beslag genomen werktuigen waarmee er inbraken worden gepleegd en andere elektrische kabels.

Het vermoeden bestaat dat Furgill op meerdere adressen moet hebben ingebroken. Na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie is de verdachte achter slot en grendel geplaatst meldt de politie.


1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.