Boot in brand op Surinamerivier

7
Boot in brand op Surinamerivier

Op de Suriname rivier is vanmiddag brand op een boot uitgebroken. Op de foto, die gemaakt is ter hoogte van De Molen, is de rookontwikkeling te zien.

Vernomen wordt dat de boot bij een steiger was aangemeerd en enkele mannen bezig waren te koken. Plotseling vond er een ontploffing plaats.

De boot werd door de mannen verder het water ingeduwd, om te voorkomen dat het vuur zou overslaan naar andere boten.


7 REACTIES

 1. Als Gosl(a)ar maar niet een broertje bij krijgt in de Suriname rivier.

  Want een Gosl(a)ar in de Surinamerivier is al erg genoeg, maar weet je wat nog erger is?


  Maak melding

 2. Gaat het om een boot of een bootje? Op de foto kan ik het met een vergrootglas nog niet met zekerheid vaststellen, maar ik denk dat we ons geen zorgen hoeven te maken dat Goslar er een broertje bijkrijgt.


  Maak melding

 3. Ach bla bla bla… er moet nieuws worden gebracht dus dit soort flutberichten komen ook op de voorpagina. WAT DACHT DE REDACTIE VAN EEN BERICHT OVER DE 33 AUTO’S I A-CONDITIE, DIE DE PRESIDENT VOOR ZIJN KABINET HEEFT AANGEKOCHT???….EN ANDERE SCHANDALEN DIE THANS BOEVEN KOMEN DRIJVEN??? Natuurlijk is dat schadelijk voor hun baasjes en komen ze liever met enkele flutberichten!!


  Maak melding

 4. Nog steeds niets op WK.net. Smerigheden van deze gasten worden doodgezwegen. Nu heet het zogenaamd dat de VHPfractie vragen heeft gesteld over de veel te hoge bedragen die zijn gegund en dat Chan het nader gaat bekijken en natuurlijk legt hij de schuld weer bij de vorige regering. M.a.w. is het weer de schuld van de vorige regering dat de huidige regering abnormaal hoge bedragen hebben goedgekeurd voor de aanschaf van 33!! auto’s voor het kabinet van de president! Trouwens als het regent roepen ze ook in koor dat het de schuld is van de vorige regering……en de pers zwijgt!!! Wat een verraders van het Surinaams volk!!
  Snel lezen, want dit gaat verwijderd worden!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.