Bordo: “Heb geen Prado gehad, is niet mijn level”

47
Joël Martinus beter bekend als 'Mony Hond Bordo'
Joël Martinus beter bekend als 'Mony Hond Bordo'.

De directeur van NIS, Joël Martinus beter bekend als ‘Mony Hond Bordo’, heeft laten weten dat een bericht waarin gesuggereerd wordt dat hij een Toyota Prado heeft gekregen van de minister van RO, niet op waarheid berust.

Het bericht dat onderaan te zien is, werd afgelopen week verspreid door de Facebookpagina ‘Politiek Suriname’. Daarin werd gesteld: “TOYOTA PRADO Bouwjaar 2018 voor Money Hond , gekocht door Minister van R.O. Wat heeft Bordo gedaan voor Suriname dat hij een Auto TOYOTA PRADO gratis krijgt op kosten of betaald door Minister.

Bordo zegt erover: “In mijn leven heb ik al 49 auto’s gekocht en mijn 50ste auto zal nooit een toyota PRADO zijn omdat het niet mijn level is.”

Bordo die zelf vaak te zien is in een Porsche Cayenne, zegt verder dat hij niet van de Surinaamse regering profiteert. “Zelfs mijn salaris als directeur neem ik niet in ontvangst” aldus Bordo op zijn Facebookpagina.


47 REACTIES

 1. Als een permanente opgetooide wandelende menselijke kerstboom mag ook.
  Als ik alle met goud opgesmukte mannen en vrouwen zie, kan ik een opkomende (glim)lach niet onderdrukken.


  Maak melding

 2. percival 5 juli 2021 At 14:17
  Moet ik deze man typeren als een wandelende goudmijn?

  ===
  ik denk dat dat inderdaad de enige juiste typering is.

  o, wat zijn wij hier trots op. het zal je man (kind) maar wezen.


  Maak melding

 3. percival 5 juli 2021 At 14:17
  Moet ik deze man typeren als een wandelende goudmijn?

  ===

  ik denk dat dat de enige juiste typering is.
  het zal je man / kind maar wezen.


  Maak melding

 4. Terwijl de bevolking gebukt gaat onder de zorgen a.g.v. de erbarmelijke economische omstandigheden, gaat deze meneer gebukt onder het gewicht van zijn gouden kettingen, -armbanden en -tanden.
  Verachtelijk, karakterloos en abject.


  Maak melding

 5. Nog een riool nivo politicus van abob, en gezocht crimineel in Frans Guyana, even opgemerkt hoe stil belly altijd stil is rondom abob politici?


  Maak melding

 6. Bordo of Gordon of Moneyhond
  Hoe Men je ook Noemt of hoe jij ook genoemd wilt worden.
  Zoals je weet ben je veroordeeld voor Drugs
  Wel jij bent niet de Enige die in Suriname is veroordeeld voor Handel en wandel met betrekking tot cocaïne of welke andere misdrijf dan ook, zoals je weet wilt een Ieder rijk worden sommigen belazeren anderen in het geniep, weer anderen in opdracht van de President van Suriname en Sommigen Roven en Beroven anderen met als gevolg tot ze het leven laten.
  Ik zou zeggen leef je eigen leven tot nu toe ben je een Vrij mens in Suriname dus heb je niets strafbaars Gedaan volgens het Rechtssysteem
  Veel geluk toegewenst
  Zelfs Geluk kan Plotseling Opraken.


  Maak melding

 7. We kletst baka. Die man heeft een goudconcessie en werkt als voorbeeld bushkondreman in het binnenland. Tenminste a mang ne roof leki deng domri awari fu paars. incl. Viyay Kirpalani, Chotelal en sardjoe
  gemodereerd

 8. Somaar wé djaroesoe omdat Na Wang djoeka ik praat gewoon hoe ik dit ziet Geen sorry oe stop djaroesoe jullie gaat nergens der meeee takroe atie liebie SMA bordo dit bordo dat Na ing mik oeng é piena jullie schelden bordo elke dag Tog ai jépie jullie zijn laaaaaag atie brong TAP Wang SMA foe nex Kent hij jullie neeeeeee a mang no sab oeng srif sreefie .blijven jullie kijken naar bordo tang trowé dotie gie a baana bong djaroesoe .waar IS saardjoe en Piet wortel Wat doen zij voor su not notie
  gemodereerd

 9. Hij moet opgepakt worden.
  Laat hij bewijzen waar al het goud vandaan komt.
  Er moet ook een PLUK ZE, wet in Suriname komen.
  Lopen etaleren met gesloten goud van de staat moet beboet/en afgepakt worden.


  Maak melding

 10. Forumleden/Reageerders, Odi Odi.

  Bordo: “Heb geen Prado gehad, is niet mijn level”

  En wat is zijn “LEVEL” dan?

  Bij het zien van de tweede foto bij het artikel waarop Bordo en een Prado auto te zien is, dacht ik eerst dat het een opgezette MUMMIE was in een GRAFTOMBE in Timboektoe.

  Het gaat niet goed met zulke figuren in Suriname.


  Maak melding

 11. Ik heb nog nooit iemand gezien die zo loopt als Bordo dagu monie. Als je eerlijk en hard moet werken voor je geld ga je echt niet zo lopen om anderen hun ogen uit te dieken! Drugsgeld is tijdelijk en houd niet eeuwig stand.


  Maak melding

 12. wie zegt dat suriname in crisis zit kijk bordo met zo veel goud dan moeten wij van uit nederland van als en noch wat gaan steunen
  gemodereerd

 13. Die man is een levende goudmijn.Kijk hoe zijn lichaam behangen is met goud.Tijd om een onderzoek in te stellen want in Suriname kan dit gewoon niet.Je kan zo onmogelijk rond paraderen.


  Maak melding

 14. Kijk je naar de foto van the dog (in het geel) dan is het alsof je kijkt naar een warlord in Afrika.
  Vraag me af wanneer er wordt ingegerepen door het intellect om zulke figuren in de picture te laten komen.
  Suriname herbergt veroordeelden wat niet in het voordeel van Suriname werkt.


  Maak melding

 15. Welke generatie is dit ai boi zoveeel goud. Hij is een goud mens hoeveel kilo’s goud heeft hij wel niet. Goud gaat niet naar de Gay stad dubai in midden Oosten maar hij loopt er mee rond. Hij is geen gay. Mooie goudkabouter.


  Maak melding

 16. ariman 5 juli 2021 At 18:32
  Die achterlijke zwarten komen nooit en never vooruit jamer die landen zijn zo rijk.@@

  Ariman, wat hebben de “zwarten” (sorry mensen) met deze vent te maken. Met zo’n reactie laat je zien dat je misschien even achterlijk bent als deze Bordo.


  Maak melding

 17. Ik ken directeuren die er minder potsierlijk en clownesk uitgedost, uitzien. Dit typeert het morele niveau van de Surinamer. Geen wonder dat Suriname nergens ter wereld serieus genomen word. Het was, is en blijft een FAILED STATE.


  Maak melding

 18. Ga onderzoeken waar Chan ( was gewoon politie) zoveel geld vandaan heeft, of Jogi, of kuldupsingh.
  Die dikzak van Rudisha, gaan we door?????
  Gaan we naar de rijsthandelaren met coke zaken????
  gemodereerd

 19. Hij mag dragen wat hij wil. Jullie zijn zo jaloers. Types de achterlijkheid van sommige Surinamers. Hij laat wel zien wat Hij heeft maar in de politiek laten niks zien, maar achteraf vullen lekker hun zaken Ariman@@ Jij kent blijkbaar alle zwarten!! Idioot dat je.bent. Kruip aub in je hol terug waar je vandaan kwam. Jaloerse mafketel.


  Maak melding

 20. Afriba@@ niet alle Hindoestanen zijn vervloekt. Als Ariman.een Hindoestaan is, dan is hij Inderdaad vervloekt door jaloezie. Ik vraag me trouwen af of deze geit animan blank is. In de meeste geval niet. Sorry Ariman …de waarheid kan soms heel hard overkomen.


  Maak melding

 21. @Ariman: Ik zie dat je er nog steeds moeite mee hebt dat je het product bent van die zwarte man die je mammie in haar kont heeft geneukt. Je bent via de darm verwekt! Ik snap dat je deze waarheid niet leuk vind maar geef het een plek en ga door met je waardeloze leventje!


  Maak melding

 22. ha ha robg , kijk wat lucien schrijft , robg: ik zie dat je er nog steeds moeite mee hebt dat je het product bent van die zwarte man die je mammie in haar kont heeft geneukt , je bent via de darm verwekt , die zit he robg , en daarom begrijpen we het nu dat je altijd die stront van bouta opslurpt , jij bent verslaafd geraakt aan al die paarse stront , en daardoor ben je ook de grootste mislukkeling van alle paarse ratten 🐀🐀🐀🐀🐀🐀🐀🐀


  Maak melding

 23. In Suriname hoef je niet te kunnen lezen en schrijven of Nederland te spreken om directeur te zijn. Je kan zelfs stinkend rijk zijn, want daar is alles mogelijk.


  Maak melding

 24. Waarom moeten mensen laten zien dat ze zoveel goud hebben.
  Beetje aap met gouden ring ……
  Doe normaal dan doe je al gek genoeg.
  gemodereerd

 25. Afiba, niet generaliseren, het is Ariman die zich als een achterlijke klootzak gedraagt, niet de Hindoestanen. Ach misschien is het een Trol.


  Maak melding

 26. Op speciaal verzoek voor onze Arimannnnn!!!!!!!! Ariman. boeriekie jesi langa ma mi djaroesoe a sa jere, mi na dagoe mang, mi na wan saka saka mang. Refrein.boeriekie jesi langa..


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.