Vrouw zet mes tegen keel van kindje om ex-partner terug te krijgen

24
mes

De vrouw die afgelopen zondag een plastic zak over het hoofd van één van haar kinderen had geplaatst, en daarvan een filmpje naar haar ex-partner stuurde, had eerder ook een mes en een schaar tegen de keel van een kindje gezet en gefilmd. Dat meldt het Korps Politie Suriname.

De 27-jarige Meredith S. is op zondag 27 juni door de politie van het bureau Nieuwe Haven aangehouden en na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie in verzekering gesteld. Meredith stuurde op die bewuste dag eerst een filmpje naar haar ex-partner, waarbij zij een plastic zak over het hoofd van één van haar kinderen had geplaatst.

Ze probeerde steeds haar ex-man, met wie zij vier minderjarige kinderen heeft, middels gewelddadige filmpjes naar huis te krijgen. Toen de man niet reageerde op haar filmpjes en verzoeningspogingen, maakte zij op 27 juni telefonisch contact met hem. Haar ex-partner was het gedrag van haar beu en schakelde de politie en familieleden in.

De politie die zich spoedig naar het woonadres van Meredith begaf, sloeg de jonge vrouw gelijk in de boeien. Volgens verklaring van de ex-partner is het de derde keer dat de verdachte het leven van de kinderen op het spel zet om hem zodoende thuis te krijgen.

In het eerste filmpje hield ze een mes tegen de keel van één van de kinderen en in het tweede filmpje deed ze dat met een schaar.

Bij de voorgeleiding heeft de jonge moeder bekend het strafbaar feit te hebben gepleegd meldt de politie.


24 REACTIES

 1. 27 en al 4 kinderen?
  wat heb je in je leven al gedaan dan om die 4 te kunnen voorzien in hun benodigheden?
  of zijn die kinderen je domme manier om je man bij je te houden?
  wat je veel vaker ziet
  relaties in suriname….. pfffff schei uit hou op


  Maak melding

 2. Meredith moet geen kindjes meer baren en als pa echt begaan is met zijn nazaat moet hij ze maar onder zijn hoede nemen.
  Ma mag ze dan ,alleen onder toezicht ,zien want ze is een gek.
  Geniet van je dag beste mensen.


  Maak melding

 3. Wat een moeder zeg! Haar ramnelende onrustige eierstokken moeten eruit gehaald worden. Het zou leuk voor haar zou zijn als ze in verzekering gesteld zou worden door de politie@,percival heeft ook gelijk.
  Ik ken ook zulke vrouwen jonge vrouwen met kinderen maken mode ding item niet serieus maar proberen allerlei dingen voor elkaar te krijgen. Ik heb persoonlijk meegemaakt met zulke zieke geesten. Hun zijn mede schuldig aan klimaat ellende gewoon eierstokken eruit halen. Hun zijn geil op hun eierstokken en misbruiken alles wat los en vast zit. Directeur zonder bedrijf zei ook dat ze hun mannen willen behouden zulke zielige zieke vrouwen. Veel kinderen baren is egoistische en ook slecht voor klimaat meer eten produceren meer bossen moeten gekapt worden enz.


  Maak melding

 4. Kinderbescherming, ik weet niet hoe ver u met uw onderzoek bent.
  Het was gisteren al tijd om het kind in bescherming te nemen.
  Het kind loopt duidelijk gevaar, doe wat u moet doen.
  Internationaal, zult u gewaardeerd worden.


  Maak melding

 5. @ leek
  deze vrouw zou voorgoed uit de ouderlijke macht gezet moeten worden
  en verplicht onder psychiatrische behandeling gezet moeten worden
  al dan niet onder dwang


  Maak melding

 6. Sandra jij wilde toch in een 3e wereld land wonen. Dan zal je de economische gevolgen van de ndp erfenis ook moeten accepteren. Heb je je vaccinatie uit Holland al gehaald of kan je als paarse rat zonder?


  Maak melding

 7. De mannen zouden kunnen beginnen met een condoom om hun lul te neuken. En niet altijd de schuld van vele kinderen en veilig vrijen bij de vrouw neerleggen. Losers…


  Maak melding

 8. Als je kinderen krijgt met een gek, krijg je zulke rotzooi. Meer of minder kan ik niet van maken. Hebben zulke mannen nooit van condoom gehoord???


  Maak melding

 9. Nou deze Moeder is waarschijnlijk moe om alle zorg v d kids opzich te nemen maar dat geeft jouw niet het recht om zo verstandloos te handelen met de kleintjes. Kinderbescherming kom op en maakt er werk van dat Meredith
  de kindjes voorlopig niet ziet. Totdat die 18 zijn. Uit


  Maak melding

 10. Kinderen vragen niet en ter nimmer nooit om geboren te worden!!
  zij zijn altijd de dupe van alle ellende die vader en moeder veroorzaken!!
  ook kinderen die onder armoede moeten leven!!!


  Maak melding

 11. Het moet tot haar doordringen dat haar Man cq vriend niet terugkeert omdat ze zo Law en gevaarlijk is als een stopcontakt telkens als ze 220 volt door haar hersenen krijgt draait ze door.
  Wat betreft haar handeling tegenover de kind(eren) zou het verstandig zijn om haar uit het ouderlijke macht af te nemen.
  Volgens mij heeft ze verschrikkelijk veel moeite om te accepteren dat haar wederhelft niet meer terug keert en in de stress raakt om de kinderen te onderhouden
  Hopelijk kan men een oplossing bedenken zodat ze haar kinderen niet kwijtgeraakt en de kinderen hun moeder niet kwijtgeraakt vader is niet (bereid) om de kinderen te Onderhouden)?
  Ik hoop het beste voor de kinderen zij komen op de eerste plaats.
  Veel succes Kinderen


  Maak melding

 12. @resdkin jouw andere naam is @wat en @mahinderlijk gek ben jij je kwelgeest hongkong free is er niet je valt mij lastig altijd ruzie zoeken op WTKN en ndp.en bouterse erbij halen kan jij geen vaccins maken met je grote smoel @redskin @wat. In india zijn mensen met smerige zeewater ingespoten als corona vaccin, waarmee spuiten de hollanders dode personen cellen of jouw viese scheld cellen in je kop zieke redskin is alleen aan het schelden het zal nooit ophouden met jouw Amerika heeft al zijn bossen gekapt daar nu hout tekort ga liever bomen planten dan op WTKN hangen @wat alias redskin.


  Maak melding

 13. @Sandra,

  Nergens in dat bericht heb ik gelezen dat smerig zeewater is gebruikt als vaccin tegen covid-19. Wel dat het om zeewater gaat.
  Waarom heb je ook niet geschreven dat inmiddels 14 personen zijn gearresteerd. Ook medisch personeel heeft meegedaan aan deze vorm van oplichterij.


  Maak melding

 14. o o o sandra is de kluts kwijt , jij hebt zeker gekeken naar dat gedoe gisteren in ocer , het paars druipt van je eierstokken af , nou nou jij bent nog erger dan bouta , en jij lult een eind in de weg , en nog wat paars ratje , WAT is WAT en geen Redskin of Mahinderlijk , dus pas op met het keukenmes


  Maak melding

 15. @Wat je bent redskin mahindrlijk en scheldziek ga kasirie drinken je bent ziek en je hebt echt hulp nodig. Je valt iedereen lastig ook bij and of ga je vette baasje pijpen dit wil je horen in alle artikelen moet je lezen wat ze over schrijven. En @viyarni je bent te lui om zelf op te zoeken wachten op mij. Je hebt ook handen en voeten dus ga zelf opzoeken ik wordt niet door jou betaald zodat ik alles ga schrijven hoofdpijn ben je ik krijg hoofd van jou dat water was wel smerige maar ik moet zeker voor jou gaan onderzoeken met jullie garnalen luie hersenen maken jullie mensen ziek.


  Maak melding

 16. sandra , sandra , sandra , jij bent echt de kluts kwijt , hebt je je bezeert met een mes of zo , , lees je je reacties wel eens na voor dat je plaats opmerking in drukt , nou we denken niet , en je hoeft niet te betalen hier bij WTK als je een reactie plaatst hoor , maar hier in Suriname smaken de Surinaamse garnalen uitstekend en die lekkere beestjes hebben geen hersentjes hoor en maken de mensen alleen maar blij
  en nogmaals simpele sandra WAT is WAT en niet de andere namen die jij pent
  nog iets hebt jij kinderen , zou jij dan je een van je kinderen een mes op zijn keel zetten ???
  om je ex te paaien


  Maak melding

 17. @Wat fuck met je zieke reacties neerpennen? Je weet niets eens een andere woord idioot ik moet eentje voor je voor verzinnen pas dan ga je gebruiken. Vieserik eet surinaamse garnalen daarom zo gestoord en achterlijk geworden. Gestoord rat met je keukenmes ga iemand anders lastig vallen walter bouterse heb je al opgegeten als garnaal vuile satan.


  Maak melding

 18. Helaas zit ik nu vast ( 5 jaar ) door zo een vrouw die me 2 x in brand heeft gestoken ( deels gelukt ) en meerdere keren met messen heeft bewerkt. En toen ze zich per ongeluk zelfstak omdat ik schrok en haar hand hard wegduwde zei ze tegen belgische politie dat ik haar wilde vermoorden. Tja ondanks dat ze had bekend weleens een mes te hebben gepakt tijdens een discussie pakte ze messen om me bang te maken ? Ook het feit dat ze me 2 x in mijn slaap in de slaapkamer heeft overgoten met 1 liter spiritus en met lucifers in de brand wilde steken was normaal. Toen werd gevraagd waarom ze dat had gedaan zei ze dat ze niet jaloers is maar me bang wilde maken om dat ze dacht dat ik een ander vriendin had. Ook had ze me bedreigd dat ze de kinderen ( 5 kinderen van 4 vaders ) zou vermoorden en zich zelf. ( niet tegen politie verteld ). De politie zei ach dat was in Nederland had je maar aangifte tegen haar moeten doen. Maar ja politie in Belgie is dom en beschermt pedofielen en vrouwen die huilen en liegen. Ze kennen geen surinaamse vrouw. Maar ja Gado pai mang no abi lassi. Heb al bijna 5 jaar achter me en na nog paar maanden en dan ben ik vrij. Voor mij geen ongeschoolde vrouw meer. Sterkte voor de kinderen en hoop dat de vader zijn verantwoordelijkheid neemt en de 4 kinderen opvoed.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.