Stichting A Marron KOMPAS eist onmiddellijk ontslag directeur van Telesur

23
blikseminslag

[INGEZONDEN] – De directeur van Telesur, Mike Antonius, heeft in de media aangegeven dat de storingen veroorzaakt door blikseminslag aan de zenders van ATV, Asosye TV, TV Binnenland en de STVS niet opgelost kunnen worden, omdat vanwege de Covid-19-protocollen er niet mag worden gevlogen naar het binnenland. Hierdoor kan Telesur niet naar het binnenland van Suriname gaan om de storingen op te lossen.

Naar aanleiding van deze uitspraken heeft het bestuur van de Stichting A Marron KOMPAS spoedoverleg gevoerd. Daarbij is geconcludeerd de uitspraken van de Telesur-directeur kant nog wal raken, zeer misleidend zijn en zijn een directeur zeer onwaardig. Het is een pertinente leugen van de hem dat het vliegverkeer van en naar het binnenland volledig is lamgelegd door de Regering. Cargo- en repatriëringsvluchten vinden ongehinderd plaats. Daarnaast kan elk organisatie/bedrijf te allen tijde ontheffing aanvragen bij de Surinaamse regering voor het uitvoeren van urgente werkzaamheden.

De heer Antonius is duidelijk bezig de samenleving op zeer sluwe wijze te misleiden, want totaal onacceptabel is. Telesur valt nog steeds onder het Ministerie van Transport, Communicatie & Toerisme, die verantwoordelijk is voor het vliegverkeer van en naar het binnenland. De stichting is ook bereid om haar bijdragen te leveren ter garandering van de vluchten naar het binnenland om deze storingen op te heffen.

Naar aanleiding van het bovenstaande concludeert de stichting dat de Telesur-directeur bewust bezig is om het binnenland van Suriname af te houden van de broodnodige informatie. Vooral in deze Covid-19-pandemie is de juiste informatie vanuit de Regering belangrijk voor het geheel land, waardoor fake nieuws kan worden bestreden. Met de houding van de Telesur-directeur kan geconcludeerd worden dat hij de juiste informatiestroom naar het binnenland bewust aan het saboteren is, waardoor fake nieuws aldaar overheerst. Het is duidelijk dat hij het binnenland geen warm hart toedraagt, terwijl Telesur veel inkomsten genereert vanuit het binnenland.

De Stichting A Marron KOMPAS eist van de Regering dat zij de heer Mike Antonius per direct ontslaat en een directeur benoemd die hart heeft voor elk inwoner op het Surinaams grondgebied. De heer Mike Antonius heeft duidelijk alleen hart voor de stedelijke gebieden, maar niet voor de Tribalen en Inheemsen die in het binnenland wonen. Het moet voor de Regering Santokhi/Brunswijk duidelijk zijn dat zij een hoge prijs in het binnenland bij de komende verkiezingen zal betalen indien Mike Antonius de kans krijgt om door te gaan met het saboteren van de ontwikkeling en toekomst van het binnenland. Laat dat gezegd zijn! Dus Regering Santokhi/Brunswijk u bent nu aan zet, want het gehele binnenland kijkt uit naar uw optreden in deze situatie.

Het Bestuur van de Stichting A Marron KOMPAS, Namens deze,
De heer Ing. Leo Brunswijk, Voorziter
De heer Kapting Alosa Aboikoni, Ondervoorzitter
De heer Kapting Willems Wilson, Ondervoorzitter
De heer Dr. R. Ravenberg, MBA, Secretaris
Mw. Kapting Sheila Emanuels
Mw. Magda Haakmat-Milano, BBA De heer Kapting Gilbert Lehman

UPDATE – Telesur heeft zojuist in dit ingezonden stuk, een reactie gegeven omtrent de berichtgeving over storingen in het binnenland:


23 REACTIES

 1. Stichting A Marron KOMPAS eist onmiddellijk ontslag directeur van Telesur

  Gekker moeten ze het niet maken. Een stichting die het onmiddellijke ontslag directeur van Telesur eist.

  Bij elke rimpeling op het water wordt er geëist dat het woord ontslag wordt gebezigd.
  Wel zo makkelijk hé.


  Maak melding

 2. Het ontslaan van een Telesur directeur zal zeker niet genoemd zijn in de doelstellingen van deze zichzelf belachelijk makende stichting.

  Waar slaat dit op? Pure onzin, ze hebben duidelijk niks beters te doen.


  Maak melding

 3. Ingezonden? Hoezo dat? Zoeken jullie steun, wrong medium.

  De directeur volgt de voorgeschreven protocollen vd minister van Volksgezondheid, dus kompas daar moeten jullie gaan klagen.
  En niet omdat je toevallig brunsi heet ben je belangrijk.
  Is dit de zoveelste commissie waarvan leo brunsi salaris casht? Schande

  Het zit effe anders, de marrons weigeren om te vaccineren juist vanwege fakenews en niet omdat ze informatie ontberen.
  Het is bijna schoolvakantie is geen excuus.
  Geen moment gedacht dat jullie een gevaar vormen voor de Telesur-medewerkers omdat jullie niet zijn gevaccineerd.

  De wetgeving, regels en protocollen gelden in het bijzonder voor de marrons, want jullie doen maar.

  Bied maar een petitie aan bij je broer, woensdag ben je de eerste.


  Maak melding

 4. =Waarom heeft Stichting A Marron KOMPAS toen niet geëist dat de directeur van SLM moest vertrekken toen die zelfde Leo Brunswijk bij de rvc zat???????

  Ze doen alsof ze zoveel macht hebben en alles willen bepalen wat er gebeuren moet.

  Ik zou aan Ravenberg zeggen::::kijk maar even naar de peiling als er nu verzieking gehouden zou worden. ABOP zal zeker fors verliezen door het gedrag van zijn baas Brunswijk.


  Maak melding

 5. Leo zaagt al heel lang aan de stoelpoten van de directeur van Telesur. Deze rovende onverzadigbare familie is uitgegroeid tot een ware plaag in onze samenleving. MEER, MEER, MEER EN NOG MEER willen ze. Alle Brunswijkers zijn al gefaciliteerd in meerdere functies bij de overheid. MAAR GRIEDIE NANGA FUFURU mek moni no e sari dem. Met alle goud dat ze al hebben blijven ze roven , stelen, bedriegen, SCHAAMTELOZE BEESTEN ZIJN HET!!


  Maak melding

 6. Tegenwoordig denkt sommige groepering alles voor hun direct voor hun opgelost moet worden. Betalen zij belasting ?
  Waar brengt de meneer met grote bek zelf de spullen op plaats van bestemming.


  Maak melding

 7. Sls Anthonius opstapt ligt er een zoveelste commissariaat te wachten op leo brunswijck ,,de super comissaris van Su. Wat een bende is dit, de familie brunswijck.
  Ze zullen terzijnertijd worden opgehangen aan een boom waar ze hangend zullen wegrotten en opfevreten zullen worden de aasgieren.


  Maak melding

 8. De achterban van Brunswijk haalt nauwelijks een vaccin dus de 4e golf lost dit probleem vanzelf op. Helaas moet ik zeggen want je gunt het niemand natuurlijk.


  Maak melding

 9. Forumleden/Reageerders, Odi Odi.

  Stichting A Marron KOMPAS eist onmiddellijk ontslag directeur van Telesur.

  Het wordt met de dag gekker met stichting A Marron KOMPAS.
  Deze gasten hebben zelfs geen enkele (KOMPAS) in hun hersenen.

  De heer Julian With heeft recent nog een verhaal over deze gasten verteld en zegt:
  Het komt jammer genoeg nooit meer GOED met zulke DOMME figuren.

  Sedert het jaar 2020 zijn er diverse Coronavirus varianten uitgebroken.
  Op dit moment hebben wij te maken met het opkomende DELTA variant.

  Straks zal Suriname te maken hebben met het BRUNSWIJK variant.
  En daarvoor hebben ze geen VACCIN.


  Maak melding

 10. Wil Stichting A Marron (staat de A voor achterlijk?) ons uitleggen welk belang directeur Anthonius heeft om de powisi (de boskip), die gouden eieren voor Telesur legt (volgens A Marron), niet te willen opkalefateren, nadat die boskip door de bliksem uitgeschakeld is? Het valt me nog mee dat deze A Marron niet beweerd heeft dat Anthonius persoonlijk de bliksem heeft gestuurd om het netwerk in het Binnenland te saboteren.


  Maak melding

 11. Nog een aanvulling op bovengenoemd artikel over Stichting A Marron KOMPAS.

  Lees reactie van Telesur vandaag 4-7-2021
  Reactie Telesur op berichtgeving storingen binnenland.

  Dus ook figuren uit Stichting A Marron KOMPAS, zijn reeds jaren bezig met illegale gouddelving in het binnenland van Suriname.

  Ze betalen geen belasting, vervuilen met hun (kwik) de rivieren en hun eigen gemeenschap in het binnenland van Suriname.

  Een deel van de storing heeft Stichting A Marron KOMPAS zelf veroorzaakt.
  Op zaterdag 26 juni 2021 om 16:59 PM werd gedetecteerd dat een EBS-stroomkabel naar de site Brownsberg was uitgevallen.

  De oorzaak hiervan lag in het feit dat de kabel werd vernield tijdens graafwerkzaamheden van illegale goudzoekers in dat gebied. Hierover werd EBS Brokopondo onmiddellijk geïnformeerd.

  En daarvan was de Stichting A Marron zonder een goede KOMPAS wel op de hoogte.


  Maak melding

 12. Dus gewoon van de ene op de ander dag mensen ontslaan en de omstandigheden waaronder er gewerkt moet worden niet in acht nemende, noem ik powerplay. Machtslustig en machtsmisbruik.
  Vertel wie na ontslag van de huidige directeur, de nieuwe directeur wordt. Is het weer Leo brunswijk aan zet.
  Er is geen enkele beleids- en ontwikkelingsvisie
  wanneer ik mijn analyse erop loslaat. Er is een beleidsplan, een ontwikkelingsplan die uitgevoerd door ’t telecommunicatie bedrijf maar door samenloop van omstandigheden ( het weer, covid etc) stagneert het werk en de directeur moet meteen met ontslag. Welke bijdrage levert deze eis aan de verdere uitvoering en ontwikkeling van het telecommunicatie gebeuren van het binnenland. Gewoon nul. En zo zie je ook dat Leo Brunswijk en de overige leden geen ontwikkelingsvisie hebben. Jammer dat ik het zo plat moet zeggen.
  R, Ravenberg met een Dr. titelatuur, achhh man, ik dacht dat hij werkelijk gestudeerd had voor z’n titel, blijkt een ongeletterde doctorandus te zijn. Want iemand van ( werkelijk) zo een kaliber zou nooit zo een kardinaal fout maken. Shame, shame and once again shame.


  Maak melding

 13. Leo aast ook op de directeurspost bij Tele-Sur vandaar deze achterlijke reactie . A moni no sari en a nooit no sari……..a wiens sa ing o doe.


  Maak melding

 14. De bliksem inslag heeft hun moreel kompas uit het lood geslagen. Wij eisen het ontslag van de gehele familie Brunswijk. Namen die met een B beginnen zijn zo zoetjesaan een pest voor het Surinaamse volk. Wat zegt u R Brown?!


  Maak melding

 15. Wordt dit misschien een powerplay tussen Abop en de VHP? Abop heeft de steun van VHP nodig om de directeur op een zijspoor te rangeren. Bepaalde figuren binnen de Abop kunnen hun zin krijgen als zij gaan dreigen om deze grijze coalitie op te blazen. In Suriname en vooral met deze regering is alles mogelijk. Leugen en bedrog maken thans de dienst uit.


  Maak melding

 16. ha ha ha ha robg ,-,robje g , paarse rat g , jij en leugens dropje g , jij bent de grootste leugenaar hier op WTK , ja liegen en bedrog is wat je geleerd hebt op de paarse kleuterschool ,he aapje g , en jij vindt het leuk om de ABOB op te hitsen he en dat ze de stekker er uittrekken , nou strontlikker g , jou paarse leugen-boeven-moordenaars partij die klojo’s de ndp heeft geen stront meer dus jij staat op het droge , o nee toch jij zult nu nog steeds huilen met dat gedoe wat er zich gisteren afgespeeld heeft in ocer was die een holmaatje van jou , nou dan weet je toch wat je moet doen en dan krijg je dat gedoe in het riool van de bijlmer


  Maak melding

 17. @Wat, kijk daar ga je weer met je ziekelijke NDP-obsessie. Kijk hoe je aan het schuimbekken raakt als iemand maar even jouw VHP noemt. Je raakt dan alle controle kwijt en begint in het wilde te schelden en laat jouw psychose de vrije loop!! Rob heeft gewoon een feit aangehaald, iets dat iedereen weet, waar jij en je trollen angstvallig de ogen voor sluiten. Want o wee, als dit stelletje mislukkelingen dat zich thans regering noemt uit elkaar valt, vervalt voor jou en je medetrollen zowaar de zin voor het leven. Nogmaals, GO SUKU JEPI, NA M’MA MEKI YU TU (volgens mi), DAAROM MI E BARI YU!!


  Maak melding

 18. Beste famiri, i.p.v. het binnenland op te bouwen vaart marron Kompas OP EEN VERKEERDE KOMPAS, nl dat van Leo. De meest “briljante geest in Suriname, o,ja na Bouta & Brunsi”.
  Het zal mij niet verbazen dat Leo de beoogde directeur wil worden. Deze man schijnt heel banaba te zijn oh sorry ”capabel”.

  Gado de wi fesi mang.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.