Jongen (17) sluipt kamer 12-jarige binnen tijdens lockdown en pleegt ontucht

12
slaap bed

In Suriname is een 17-jarige jongen afgelopen dinsdag halfnaakt in het bed van een 12-jarig meisje aangetroffen. Bewoners van het huis hielden hem in de vroege ochtend aan, nadat een familielid ontdekte dat hij naast het meisje in bed lag te slapen.

De jongeman R.N. werd overgedragen aan de politie van het bureau Nieuwe Haven. Onderzoek wees uit dat de verdachte zich ondanks de lockdownuren in de late avond via een raam toegang had verschaft tot de slaapkamer van zijn 12-jarige vriendin.

De verdachte hield de wetsdienaren voor drie keren ontuchtige handelingen te hebben gepleegd met het meisje. Na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie is R.N. door de wetsdienaren in verzekering gesteld.

Vanwege zijn jeugdige leeftijd is hij ingesloten in het Jeugddoorgangshuis Opa Doeli. Het onderzoek wordt voortgezet door de politie van afdeling Jeugdzaken meldt de politie vandaag.


12 REACTIES

 1. Als het mijn kind was zou ik niet naar de politie gaan ik zou met mijn meisje praten want dit zal niet de eerste en de laatste zijn hoeveel jongens ga je moeten aangeven sommige ouders snap ik niet maar misschien was mama ook zo het is een hoertje naar der moertje praten en voorbehoedsmiddelen geven aan dat kind ze is er aan toe dit hou je niet tegen meer


  Maak melding

 2. Allemaal perverts hier . Het gaat om minderjarige en die opmerkingen?!! o mi gado. Help ze. Men moet jullie in de gaten houden want volgens mij doen jullie t zelfde als die jongen. Wat een leeghoofden zijn jullie hier 🤦🤦


  Maak melding

 3. opvoeding laat veel te wensen over
  ga je krijgen als het gross van de relaties in suriname op geld en sex gebasseerd zijn.


  Maak melding

 4. die arme jongen was verdwaald. hij dacht dat hij in zijn eigen bed lag en dat hij iedere keer droomde.
  het meisje kan je niets kwalijk nemen. pas 12 jaar !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  zij wil elle, djompo-foetoe en djoel spelen, maar heeft net de domme pech gehad dat zij de klos moest zijn


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.