vrijdag, mei 24, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieBestuurder als bij wonder ongedeerd na zwaar ongeval

Bestuurder als bij wonder ongedeerd na zwaar ongeval

-

Does Travel - naar Suriname

De bestuurder van deze personenauto mag zijn engelbewaarder bedanken, na een zwaar eenzijdig ongeval vrijdagavond op de Martin Luther Kingweg in Suriname. De man sloeg met het voertuig over de kop nadat hij de vangrail van de Parabrug ramde en stapte als bij wonder ongedeerd uit de auto.

Een aankomende vrachtwagen kon nog net op tijd afremmen, waardoor erger is voorkomen. De autobestuurder reed over de Martin Luther Kingweg richting Paranam. Op de Parabrug botste hij door nog onbekende redenen tegen de vangrail, waarna het voertuig over de kop sloeg.

De Surinaamse politie werd gealarmeerd en ging ter plaatse voor onderzoek. Zij schakelde een sleepdienst in om het voertuig af te voeren. De wagen is total loss.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

5 REACTIES
 1. Was het een Mark X? Die auto’s zijn een gevaar in het verkeer met die Surinaamse bestuurders. Snelle optrek en grote snelheiden in een mum van tijd met ongeduldige speed demonen is recept voor verkeers rampen.


  Maak melding
 2. Doet er niet toe wat voor auto het was. Het is nu een stuk schroot…
  Die bestuurder mag echt van geluk spreken om daar levend uit te komen.


  Maak melding
 3. spuit 11 , wat heeft OW hier mee te maken , dat deze snelheidsduivel zelf de vangrail opzoekt , hij moet OW dankbaar zijn dat die vangrail er was anders was deze duivel echt kas je wijlen geweest , dus dikkop spuit 11 jij zal zeker ook wel een snelheidsduivel zijn


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES