Vrouw door weggebruikers op wegdek aangetroffen

7
Vrouw door weggebruikers op wegdek aangetroffen

Vanmorgen rond 11.50u is deze vrouw door weggebruikers op het wegdek aangetroffen. Dit was aan aan de Keizerstraat iets voorbij de Malebatrumstraat in Suriname. De politie werd gealarmeerd die vervolgens een ambulance ingeschakelde.

Iets later kwamen nog wat agenten erbij, die de vrouw gelijk herkenden als te zijn iemand die vaak langs straten ligt. Aan de vrouw, die vermoedelijk deed alsof ze flauw was gevallen, werd gevraagd om op te staan en aan de kant te gaan zitten voor verdere ondervraging.

De vrouw gaf gehoor daaraan en stond op. De ambulance die reeds onderweg was naar de Keizerstraat, werd geannuleerd. Door de situatie ontstond er een opstopping, waarvan het verkeer behoorlijk last had.


7 REACTIES

 1. Drank en drugs maken je hersenen verrot.

  ik heb een vrouw gekend in Su die vaak voor de winkels loopt om mannen te vragen een alcoholische drank voor haar te kopen.

  En als ze is aangeschoten tilt ze haar rok/ jurk op voor allen.

  Dus niks nieuws in Su!
  Deze vrouwen kunnen er ook best wat van!


  Maak melding

 2. Mischien lijd deze Vrouw aan een form van vallende ziekte of epilepsie aanvallen ik denk dat je best moe zult worden om telkens zogenaamd te vallen midden op de weg dat tot de dood kan lijden bij overrijden door een auto of iets wat haar het leven beneemt


  Maak melding

 3. Het hele citaat luidt: “Oordeel niet en u zult niet geoordeeld worden; veroordeel niet en u zult niet veroordeeld worden; laat los en u zult losgelaten worden.

  Geef en aan u zal gegeven worden: een goede, vastgedrukte, geschudde, overlopende maat zal men u in de schoot geven, want met dezelfde maat waarmee u meet, zal er bij u ook gemeten worden.” (Lukas 6:37-38).

  Benut je tijd beter, dan telkens een mening te hebben over een ander. Wees dankbaar dat je morgenochtend nog wakker kan worden!❤️


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.