dinsdag, november 28, 2023
HomeOnderwerpenJustitie en politieKorps Politie Suriname bestaat vandaag 126 jaar

Korps Politie Suriname bestaat vandaag 126 jaar

-

Het Korps Politie Suriname (KPS), bestaat vandaag, donderdag 1 juli 126 jaar. Het Korps Gewapende Politie werd op 1 juli 1895 belast met landelijke politiewerkzaamheden. Na de inwerkingtreding van het Politiehandvest op 1 juli 1973 werd de naam van het korps veranderd in Korps Politie Suriname.

Vandaag gedenkt de politieorganisatie haar 126-jarig bestaan in alle stilte. De diverse uitdagingen zullen de organisatie niet weerhouden om het streven naar de verwezenlijking van haar missie en visie voort te zetten.

“Onder dankzegging aan alle ondersteuners van deze gedachte, feliciteren wij de collegae van lichting 1 juli 1988, die vandaag 33 jaar in dienst zijn en de totale Surinaamse samenleving met het 126-jarig bestaan van de politieorganisatie” aldus de Surinaamse politie vandaag.

opening
Fernandes Express
Caribbean Christmas Party

2 REACTIES
  1. Zou toch mooi zijn geweest as ze boefdraad zouden kunnen presenteren op hun 126ste jaardag. Ook de moord op inspecteur Herman Gooding hebben ze nooit opgelost terwijl de hoofdverdachte/opdrachtgever zelfs 10 jaar pleesident van dit land is geweest.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES