Automobilist ramt twee stroompalen tijdens total lockdown

6
Automobilist ramt twee stroompalen tijdens total lockdown

De bestuurder van deze auto heeft vanmorgen vroeg twee stroompalen geramd op de Verlengde Mahonylaan in Suriname. Het eenzijdig verkeersongeval vond tijden de total lockdown, rond 06.30u plaats ter hoogte van de Julianastraat in Paramaribo.

Het zou gaan om een Cubaanse man, die met hoge snelheid over bovengenoemde straat reed. Daarbij verloor hij de controle over het stuur en reed de eerst paal kapot (foto onder). Daarna knalde hij met het voertuig op z’n zij tegen de tweede paal.

Wonder boven wonder raakte niemand gewond. Het is niet duidelijk of de man onder invloed was en/of over een geldig rijbewijs beschikt. De Surinaamse politie heeft de zaak in onderzoek.

De eerste stroompaal werd kapot gereden zoals hieronder te zien is:


6 REACTIES

 1. Nu wordt het te bond niet één maar 2 stroompalen. De ndp-ers doen ook van alles om deze regering te dwarsbomen.
  Wat zal de volgende actie zijn 3 stroompalen.

  Ps pony jij weet wat ik bedoel.


  Maak melding

 2. Misschien was hij onder invloed van motjo’s en drugs die daar in de buurt te koop is. Wicher straat is de hoofdstraat van de dealers.


  Maak melding

 3. MINI-STER van OW wordt het geen tijd om innovatief de palen te vervangen door aluminium of stalen palen en de bedrading niet boven de grond maar ondergronds te laten lopen?
  Tijd voor verandering / verbetering = VOORUITGANG. De straten te verbreden en bij het aanleggen voetpaden en fiets/bromfietspaden aan te leggen waardoor er minder ongelukken zullen plaats hebben en file vorming tot het verleden gaat behoren. Is dit teveel gevraagd of wacht op de regeringswissel van 2025? Als je de job niet aankan…….GO HOME !

  Dit is weer eens voer voor WAT en consorten !!!


  Maak melding

 4. ha ha franco 0,0 , voer voor wat , zie je wel hoe dom jij bent paarse strontlikker , jou afgod heeft 10 jaren de kans gehad om er wat aan te doen , nou bullebak heb je wat gezien van al die dingen die jij opnoemt , niets he , ze hadden vele dingen kunnen doen maar het geld verdween in hun zakken , toen werd er miljarden US Dollars geleend , toch ook een mooi bedrag om iets van je wenslijstje te realiseren , maar nee weer verdween alles in hun zakken , dus mongool geef deze regering niet de schuld en dreig niet dat ze moeten opstappen , want dreigen wordt gestraft , let maar op paarse eikel


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.