6 coronadoden en 213 nieuwe gevallen afgelopen 24 uur

2

In Suriname is het aantal coronadoden in 24 uur weer met 6 gestegen van 516 naar 522. Dat blijkt woensdag 30 juni uit de update van de cijfers op de officiële COVID-19 website van de Surinaamse regering.

Aan het eind van de maand juni kan geconcludeerd worden dat deze maand, tot nu toe de meeste mensen overleden zijn aan de gevolgen van besmetting met het coronavirus. Het gaat in totaal om 220 personen in juni, van de in totaal 522 coronadoden (42%).

Uit de cijfers blijkt verder dat er woensdag 213 nieuwe gevallen zijn geregistreerd na 573 keer testen. In de hele maand juni zijn 6.778 positieve besmettingen geregistreerd.

De cijfers van woensdag 30 juni:


2 REACTIES

 1. dankzij de lockdown overtreders deze maand juni 220 coronadoden , , voelen jullie je nu lekker , ga zo door dan zijn er volgende maand juli wel 400 coronadoden , hopelijk zijn enkele lockdown overtreders daarbij , of familie leden van hen , o o wat zullen ze janken


  Maak melding

 2. Bron: Nu.nl
  Nederland gaat in het kader van het COVAX-programma tientallen miljoenen vaccins doneren aan andere landen. Dat maakt demissionair minister Hugo de Jonge (Volksgezondheid) donderdag bekend. Daarnaast doneert Nederland nog eens ruim drie miljoen vaccindoses aan Kaapverdië en Indonesië.

  Kaapverdië kan vrijwel direct geholpen worden, omdat farmaceut AstraZeneca net een miljoen vaccindoses heeft geleverd aan Nederland. Er wordt ook een medisch hulpteam gestuurd naar Kaapverdië om te helpen bij het prikken.

  Het is niet duidelijk wanneer Indonesië vanuit Nederland vaccindoses zal ontvangen. Indonesië worstelt met een oplaaiing van de deltavariant. Het aantal besmettingen loopt snel op en minder dan 10 procent van de bevolking heeft tot dusver een prik gehad.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.