VIDEO: Auto op z’n kop na uitwijken voor kuilen in wegdek

15
VIDEO: Auto op z'n kop na uitwijken voor kuilen in wegdek

Twee personen zijn dinsdagmiddag gewond geraakt, bij een eenzijdig verkeersongeval op de Oost-Westverbinding in Suriname. De bestuurder van een Toyota Hilux zou uitgeweken hebben voor kuilen in het wegdek.

De auto met 5 inzittenden, reed over bovengenoemde weg naar Coppename, toen het mis ging. De bestuurder wilde uitwijken voor enkele kuilen in het wegdek, en kwam in de berm terecht. Toen hij wilde corrigeren verloor hij de controle over het stuur, waarna het voertuig op z’n kop terecht kwam.

Twee personen raakten gewond en werden per ambulance afgevoerd voor medische hulp. Een omstander maakte dit filmpje van de situatie ter plekke:


15 REACTIES

 1. Ik vind het vervelend om te zeggen, maar wederom mensen..die MINI-STER van OW moet naar OSO! Hij heeft beloofd niets te zullen doen, omdat hij het volk wil straffen voor hun stemkeuze…dus waarom nog gehandhaafd. MINI-STER houd de EER aan jezelf en hoepel alstublieft heel snel op. Geef een ander de RUIMTE om orde op zaken te stellen, want er vallen straks weer doden!!! GAAAAAA…DANNNNNN.


  Maak melding

 2. Hee franco 11 aub vraag ik jouw netjes om dit soort suggesties achterwege te laten?in Suriname moet juist een besef komen, dat wij allen surinamers zijn,
  Ik geloof niet dat de ow dit in nalatigheid gelaten, er is misschien ook geen geld?Suriname is aan de nieuwe regering over gedragen, en het land is zo goed als bankroet?


  Maak melding

 3. Of het nu de schuld van de vorige of huidige regering is dat de gaten in de wegen niet opgevuld worden, het is je geraden om niet als een idioot te gaan racen over de wegen, pas je snelheid aan, sla niet over de kop en beland niet op het kerkhof.


  Maak melding

 4. @wat
  onzin wat je verteld
  een jaar geleden waren er echt niet zoveel en diepe kuilen.
  hooguit barsten en scheuren
  dus voor je je grote bek weer eens opentrekt, moet je wel zorgen dat je weet waar je het over hebt.
  ja tijdens bouta was de weg ook af en aan gewoon bar slecht.
  maar afgelopen jaar is het dramatisch verergerd tot kuilen van gewoon 30-40 cm diep
  en dat kan je wel op het conto van die diknek zetten.

  @roman
  geen geld?
  en wel slm vrijkopen met 650.000 usd?
  en wel al die ambtenaren een toelage geven?
  en wel plannen maken voor die waardeloze corantijnbrug?
  dus waar ze het geld vandaan halen weet ik niet, maar het is er blijkbaar dus wel.
  met de bovenste 3 voorbeelden had er genoeg gedaan kunnen worden in suriname ipv nutteloze shit te onderhouden.
  dat bouta er een schijtzooi van gemaakt heeft weten we nu wel.
  maar we weten nu ook wel dat die diknek er ook een rotzooi van loopt te maken.
  en net als die domme paarse idioten? zijn jullie de domme oranje idioten.
  en totaal geen inzicht voor het land zelf.
  de hypocrisie druipt er vanaf bij mensen zoals jullie, altijd verwijzen naar die lul van een bouta, terwijl santokhi er ook een zooi van maakt en net zo’n lul is
  suriname is vervloekt met mensen zoals jullie


  Maak melding

 5. dikkedeur , nou nou jij kende zeker niet de kuilen van de Nieuwe Charlesburg weg , en de nog steeds diepe gaten in de Frederick Derbystraat , en de Hernhutterstraat , en de Oud Pad van Wannica , alle wegen in Ramgolan , de Martin Luther Kingweg en de eerste kilometers nog van de High Way , , wil je nog meer horen meneer de dikkedeur en daar zijn de gaten al jaren he mister


  Maak melding

 6. Gaten of meer gaten in de weg de regen van de laatste tijd moet er nog meer gemaakt hebben. Met OW 700 miljoen schuld kan je een weg niet regulier repareren.

  Off topic: Happy ketikoti. Vier het in huis. Vertel de kinderen een mooi ketikoti verhaal.


  Maak melding

 7. als die gaten er al jaren zijn, kan je pas je vriendje bouta de schuld geven
  de gaten in de oost west zijn nog niet eens een jaar oud
  wat is het probleem om die gaten op te blijven vullen met klinkzand of wat dan ook?
  zelfs het minimale willen ze niet eens doen
  en dat is hetgeen wat zo storend is terwijl er veel teveel mensen bij ow geen ene reet doen de hele dag
  een schop en een kruiwagen en ga lekker gaten vullen

  @ koos banti…. dus jij behoort dus ook bij die groep die niets zinnigs te zeggen heeft en daarom maar over een schermnaam begint?
  het echte kuddedieren syndroom….. doe je goed


  Maak melding

 8. @ de Mislukte Directeur zonder bedrijfsinzicht: Een spleet of gat in de toplaag vana een weg heeft een onderliggende periode. Als de ondergrond niet compact is en er vallen om de zoveel mnd buien zoals de afgelopen tijd dan spoelt de ondergrond via de ontstane spleten weg en oh oh ineens ontdekt men een gat in het wegdek. De toplaag blijkt gewoon naar beneden gezakt en zakt steeds dieper weg. Zou de druk van het zware verkeer ook een veroorzaker zijn? Feit is dat het meeste verkeer en de meeste bewoning op jonge grond ligt waar de wegen hoger zijn dan de berm(zeg maar) en waar is de overgang van wegdek naar berm goed verstevigd? Leg uit baas Leg wan lo mars uit.


  Maak melding

 9. Aan alle GAT-LIKKERS zoals WAT en ROMAN. Ik zit hoog en droog in NEDERLAND dus kan mij wat schelen of er gaten en kraters in het wegdek zitten. Ik vind het beleid van deze Regering ondermaats en blijf van mening dat sommige MINI-STERREN niet deugen en liever gisteren dan vandaag plaats moeten maken voor geschikte kandidaten. En dat racistische gedoe van jou WAT slappeling…plak ik aan mijn laars die ik hier niet hoef te dragen aangezien onze straten altijd netjes droog zijn. Wij ploeteren niet in de modder weet je wel.


  Maak melding

 10. directeur zonder kop, die gaten zijn niet van een jaar. Ik was in in april 2018 en 2019 in Su en toen had je al heel veel gaten en verzakkingen in de weg en die zijn steeds meer en groter geworden. Toen al deed jullie minister Chotkan van OW geen moer. Alles ging men opvullen met zand of grind dat weer wegspoelde of door het constante zware verkeer uit elkaar spatte. En dan het volgende, 1 het geld voor de SLM komt niet van de minister van OW, als hij geld had op zijn begroting had hij dit wel aangepakt. 2 Het is algemeen bekend maar de Surinamers denken dat als je gas kan geven dat je dan heel goed auto kan rijden ,ze kennen de situatie maar hebben altijd haast richting Nickerie of Paramaribo . 3 De vrachtwagens denderen de hele dag over alles heen en maken veel kapot. 4 Het opknappen kan door de regen niet dus opletten en snelheid aanpassen. Woon je in Su of zit je ergens in Amsterdam Oost kritiek te leveren.


  Maak melding

 11. Als je weet dat het wegdek slecht is en dat je voorzichtig moet rijden en toch als een Bezetene over de weg gaat rijden netals of het een Race Circuit is dan moet je niet gaan klagen en de schuld bij derden leggen
  Deze Roekeloze bestuurder is een Idioot van het ergste soort hij of zei brengt de andere passagiers en weggebruikers in Levensgevaar
  Als hij zo graag dood wilt gaan laat hij of zei het doen als die alleen in het auto zit en bestuurd
  Elke Auto bestuurder met ervaring kan zien dat deze Ezel (in) met een te hoge en onverantwoordelijke Snelheid a/h Racen was met zulke Personen heb ik geen Medelijden


  Maak melding

 12. spuit 11, waarom maakt jij je druk over Suriname, als je je goed voelt daar in Nederland bemoei je dan niet met zaken van Suriname, mocht je een Surinamer zijn dan ben jij een landverrader


  Maak melding

 13. De vorige regering, heeft ongeveer 2 jaar geleden de kuilen laten opvullen.
  Met de laagste kwaliteit van opvulmiddel.
  Het ging alleen om het opvullen en de bestuurders een afgekeurde koek te geven, in ruil voor een stem.


  Maak melding

 14. Maar “wat” wie heeft nw charlesburg gemaakt
  Wie heeft highway martinlutherkingweg gemaakt
  Wie heeft zwartenhovenbrugstraat gemaakt
  Was t regering santoki/brunsi never nooit boi


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.