Ondernemer (32) aangehouden voor diefstal onderdelen bij ex-werkgever

5
monteur-auto-onderdelen

De Surinaamse politie heeft afgelopen week de 32-jarige ondernemer Ryan B. aangehouden voor diefstal. Ryan wordt ervan verdacht onderdelen van een vrachtwagen en oplegger van zijn ex-werkgever T. te hebben weggenomen, meldt het Korps Politie Suriname.

De buitgemaakte onderdelen, die een grote economische waarde in euro’s hebben, zijn in de periode van maart 2020 tot en met februari 2021 op verschillende dagen en tijdstippen weggenomen.

De verdachte was voorman in het bedrijf van T. en kende het reilen en zeilen binnen het bedrijf. Zo zag Ryan in het eerste geval kans zich op verschillende momenten te begeven naar het terrein van een reparateur waar een DAF Truck van zijn ex-werkgever voor reparatie was.

In het ander geval had de verdachte een 30 voet oplegger vanuit het bedrijfsterrein kunnen wegbrengen en delen van de oplegger gesloopt.

Ryan is de afgelopen week door de politie van het bureau Livorno aangehouden voor diefstal. Hij ontkent zich schuldig te hebben gemakt aan het strafbaar feit en is na overleg met het Surinaamse Openbaar Ministerie door de politie achter slot en grendel geplaatst.

De weggenomen delen van het vrachtvoertuig en de oplegger zijn nog niet terugvonden. Het vermoeden bestaat dat de verdachte de onderdelen ten eigen bate heeft gebruikt meldt de politie.


5 REACTIES

  1. Men verzuimt in Suriname vaak personen volledig te benoemen. Deze man wordt steeds Ondernemer genoemd terwijl hij een Ondernemer-dief is. Zo ook President-massamoordenaar, Bevelhebber-drugsdealer, Bisschop-oplichter, Voorganger-charlatan, Bankdirecteur-boef, Politicus-leugenaar


    Maak melding

  2. Dat is nou het grootste probleem bij Surinamers, je kan ze niet vertrouwen, hoe goed je ook voor ze bent, ze blijven je bestelen. Je kan ze van alles geven, maar als ze de ook maar de kans krijgen, vinden ze nog dat ze het recht hebben om zomaar je spullen mee te nemen.
    En dat geld voor iedereen, zelfs als ze familie van je zijn, het is een waardeloze mentaliteit dat ze denken recht op alles te hebben. Zij bepalen voor jou dat je het wel makkelijk kan missen.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.