Derde zoekactie naar vermiste Sumanta Bansi

13

Vandaag, woensdag 30 juni wordt in het recreatiegebied De Hulk voor de derde keer gezocht naar het lichaam van de sinds februari 2018 vermiste Sumanta Bansi uit Hoorn. Voor de zoekactie staan meerdere dagen gepland.

Sinds zondag 18 februari 2018 wordt de 23-jarige Sumanta Bansi uit Hoorn vermist. De uit Suriname afkomstige Sumanta is voor het laatst gezien op haar verblijfadres in Hoorn waar zij sinds 2016 verbleef voor haar studie in Amsterdam. Ook werkte zij bij een tandartsenpraktijk in Den Haag. Sindsdien ontbreekt van haar elk spoor.

Het gebied stond op maandag 19 april en donderdag 6 mei ook in het teken van diverse zoekacties. Op 19 april werd in het water een onderdeel van een schep aangetroffen dat werd veiliggesteld en onderzocht door het Nederlands Forensisch Instituut. Resultaten met betrekking tot het NFI-onderzoek zijn nog niet bekend. De zoektocht van 6 mei leverde geen nieuwe informatie op.

De politie zal het zoekgebied de komende dagen beveiligen door onder andere het plaatsen van afzetlint en diverse camera’s. De reden hiervoor is te voorkomen dat recreanten het gebied betreden en op deze wijze mogelijke sporen vernietigen of de grond verstoren. Dit kan het lopende strafrechtelijk onderzoek schaden. Het terrein is daarom gedurende de zoekacties van de politie niet te betreden.

13 REACTIES

 1. Forumleden/Reageerders, Odi Odi.

  Derde zoekactie naar vermiste Sumanta Bansi.

  Verdachten:
  De politie vermoedt dat Bansi’s ex-minnaar Manodj B., diens vrouw, vader Dwarka en broer Dennis betrokken zijn bij de verdwijning. De studente biomedische wetenschappen woonde ten tijde van haar verdwijning bij Manodj, zijn vrouw en vader in hun huis in Hoorn.

  Volgens justitie raakte Bansi tot tweemaal toe zwanger van Manodj.
  De tweede keer wilde ze het niet kind niet laten weghalen. Niet veel later verdween ze.

  Uit onderzoeksstukken bleek eerder dat de recherche in de zomer van 2019 een gesprek heeft opgevangen tussen de twee broers, waarin Manodj zegt chemicaliën te hebben gestolen op zijn werk.
  Het zou gaan om het middel Flowsan VC 95, dat bestaat uit natriumhydroxide dat weefsel verteert.
  Vervolgens bespreken de broers hoe het middel geactiveerd kan worden.

  Die nacht leggen camera’s vast hoe de broers met jerrycans de woning van Manodj in Hoorn binnengaan.
  Diezelfde jerrycans werden later leeg aangetroffen in het huis.

  Die VERVLOEKTE familieleden die betrokken zijn bij deze gruwelijke moord, blijven nog steeds zwijgen.
  Maar ze zullen straks bezwijken bij het vervolg onderzoek.
  De bewoners in Hoorn, zijn ook bezig om deze VERVLOEKTE familie uit hun woongebied te verdrijven.

  Jammer dat de ZAANSE methode niet meer mag worden toegepast bij het verhoor.
  Het zal even langduren, maar ze gaan wel voor de bijl.


  Maak melding

 2. Fer E
  Ik denk niet dat ze voor de bijl gaan.
  Waarom? Omdat je zonder moordwapen en zonder lichaam geen bewijsnmateriaal hebt om de verdachte te veroordelen.
  Zoals ze zeggen van deze volkeren “swerie terwijl yu e drinigi wang Palm da neks yu ne tak moro” let wel het zijn dus bloedlijn familieleden die kennis hebben en of wel hebben meegeholpen.
  Tap wang betekend tap a her kliek


  Maak melding

 3. Politie oefent druk uit. Hebben waarschijnlijk flinterdun bewijs. Maar misschien wel een dikke vooroordeel.
  Politie gedraagt zich als moslims?


  Maak melding

 4. De zwakke kant bij Waterkant.net is dat men alleen naar de e-mailadres kijkt en niet naar de combinatie van e-mailadres+naam. Zo niet, dan krijg je niet het geval dat 2 personen dezelfde naam kunnen hebben.
  Tenzij……het waar is dat een medewerker van Waterkant misbruik maakt van aliassen, zoals beweerd.
  Aan Waterkant om helderheid te verschaffen waarom op deze site zo vaak dezelfde naam door meerdere mensen kan worden gebruikt.


  Maak melding

 5. ===================
  Rowdie 30 juni 2021 At 17:56
  De zwakke kant bij Waterkant.net is dat men alleen naar de e-mailadres kijkt en niet naar de combinatie van e-mailadres+naam. Zo niet, dan krijg je niet het geval dat 2 personen dezelfde naam kunnen hebben.
  Tenzij……het waar is dat een medewerker van Waterkant misbruik maakt van aliassen, zoals beweerd.
  Aan Waterkant om helderheid te verschaffen waarom op deze site zo vaak dezelfde naam door meerdere mensen kan worden gebruikt.
  =====================

  “Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.”
  We merken daar niet veel van…

  Je ziet duidelijk dat er mensen zijn die meerdere aliassen gebruiken om te trollen. Nu blijkt dat je dus ook een ander zijn naam kan “kapen” en zo ook valse reacties kan geven.

  Om deze redenen heeft het voor mij geen zin meer om verder nog te reageren op artikelen. Laat die trollen dan maar hun verbale diarree blijven spuwen…


  Maak melding

 6. Hongkongpuf moet nog harder werken dan zes dagen in de week van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat. Hij heeft echt geen tijd om die paar flessen voor zijn huis op te ruimen.
  maar wel tijd om de HELE dag hier z’n ka te komen vertellen.
  Dus jochie wil daar anderen het voor hem doen. Wat een mentaliteit van iemand die zoveel geld verdient


  Maak melding

 7. Mensen tegenwoordig zijn Mensen niet de zelfde mens van vroeger, je moet oppassen met wie je omgaat, en niet zomaar in anders man zaken gaan bemoeien?tegenwoordig zijn Mensen snel boos geprikkeld?deze dame was hier komen studeren, maar schijnbaar is het anders gegaan met haar studie?ze moest bij de studie blijven, helaas wie wat er met deze dame is gebeurd, ik hoop dat men haar terug vindt, zo niet moeten de mannen aanwijzingen geven waar zij is, dat zou mooi zijn,


  Maak melding

 8. glennrrrrrr jij bent de juiste persoon om deze case op telossen , zoals jij het aangeeft , dus stap naar die moslim politie zoals die bhanumati zegt en je wordt direct bekeerd toch


  Maak melding

 9. Lijk of geen lijk. Sluit ze allemaal voor het leven op. Stelletjes barbaren zonder gevoel en geweten. Een vuurpeloton zou heel goed bij deze soort barbaren passen. Weg ermee.


  Maak melding

 10. Dat satans gebroed houdt de kaken stevig op elkaar zo demonisch, vroeg of laat worden jullie toch gepakt en dan hopelijk levenslang haha, alleen in SU worden zaken geseponeerd en laat maar waaien mentaliteit chinees schiet in menigte en dood onschuldige man Rosebel gold agent kakkarlak schiet man dood enz enz niks niks alles in de doofpot, maar niet in NL.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.