Autobestuurster in file Van ’t Hogerhuysstraat beroofd

12
Van 't Hogerhuysstraat suriname

Een rover is vanmorgen in de auto van een vrouw aan de Van ’t Hogerhuysstraat in Suriname gestapt, om haar te beroven. Hij nam de halsketting van de vrouw weg en maakte ook een tas inhoudende geld en documenten buit.

De politie heeft intussen een man aangehouden, die vermoedelijk betrokkenheid heeft bij de beroving. Het onderzoek is nog gaande.

Het slachtoffer was in een file toen de man kans zag haar autoportier open te doen en in het voertuig te stappen. Hij bedreigde haar en maakte de tas en de ketting afhandig. De rover sloeg daarna op de vlucht.

De autobestuurster liep geen ernstig letsel op. De afgelopen periode zijn meerdere autobestuurders in een file in deze straat beroofd.


12 REACTIES

 1. QQQ..

  Zijn Aspecten Van Een Grote Stad..
  Als Men Auto Rijd In Werd Grote Steden Dan Weet Men Lock Jou Deur.
  Voor Al In Steden Als Californië. New York.. Chicago.. San Francisco… Detroit..Ga Eens Daar Maar Auto Rijden.

  De Rest Is Geschidenis


  Maak melding

 2. @ Ivano Limburg

  Ik heb in vele grote steden gewoond, maar Paramarbo valt niet onder de categorie grote steden. Het is een uit de kluiten gewassen dorp, meer niet. De stad Californie, De overige metroplitan areas bevatten allen meer dan 5 milj mensen ipv 250.000. Dus de vergelijking slaat werkelijk nergens op


  Maak melding

 3. Ivanoff, na jouw diep doordachte opmerking over de onveilige steden Californie, New York, San Francisco, Detroit (nooit geweten dat Californie een stad was), zijn de mensen in Paramaribo volgens jou nu gewaarschuwd? Wat kan het de gemiddelde Surinamer scheĺen dat Amerkaanse steden onveilig zijn, waarom vertel je ons er niet meteen bij, dat Tokyo en Singapore wel veilig zijn?


  Maak melding

 4. QQQ. OOF

  Een Deel Van Mijn Jeugd Heb Ik Ook Door Gebracht In Zuid Californië.
  Maar Goed. Ik Denk Dat Ik Duidelijk Ben Geweest Als Ik Zeg Dat Zulks Tafereel Aspecten Van Een Grote Stad Zijn. Hoort Paramaribo Absoluut Daar Niet Bij

  QQQ. Herkens

  Heeft Suriname Een Minister Van Justitie En Politie


  Maak melding

 5. Als je weet dat er in Paramaribo alleen maar hongerige rovers ronddolen dan moet je ,dacht ik zo slim zijn om ramen en deuren te vergrendelen ook in de file. Moni no de…tap joe doro boeng.


  Maak melding

 6. franco 11 , dat je niet zegt dat deze berovingen de schuld zijn van de regering Santokhie , weet je dit soort dieven moeten ze onder de kloten schoppen met een stalen neus in de schoen , we zeggen jou dat hij zal nooit meer stelen dus spuit 11,00 iedereen is gewaarschuwd


  Maak melding

 7. Ma die mense segge datie jei moe nie die auwtoo deur op slot doen. Want as gebeure ongeluk, dang niemang kang die mense helpe want die deur sit op slot.


  Maak melding

 8. Dat de criminaliteit verergerd kan je wel deels toeschrijven, aan de huidige inspanningen die de regering levert, om de armoede in het land te stimuleren. De meerderheid van de bevolking is arm. De bedelaars bij de stoplichten, nemen niet af. Dat zijn allemaal mensen met een handicap. We zijn eraan gewend en het is normaal dat er mensen zich op de rijbanen bevinden. Die op zoek zijn naar geld. Alertheid is geboden. De situatie is dusdanig, dat dit soort incidenten zich meer en meer zal voordoen.


  Maak melding

 9. Ik vraag mij af als amoksie verstand heeft als minister van justitie je hoort hem helemaal niet die man doet helemaal geen reet gratis geld verdienen waarom reageert hij doet helemaal niets aan de criminaliteit hij zit daar maar de niksen hij heeft geen verstand van het minister zijn zomaar benoemd


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.