zondag, maart 3, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politie'Surinamer opgepakt na vondst 3.000 kilo cocaïne en 11 miljoen euro in...

‘Surinamer opgepakt na vondst 3.000 kilo cocaïne en 11 miljoen euro in boerderij’

-

De Nationale Carrierebeurs

De Nederlandse politie is vorige week in een woonboerderij aan de Hoofdweg in De Kwakel gestuit op een enorm cocaïnepakhuis met 3.000 kilo coke en ruim elf miljoen euro. Volgens De Telegraaf is een opgepakte verdachte van dit cokepakhuis, een 54-jarige Surinamer genaamd Mukesh ‘Mike’ S. De recherche heeft sterke aanwijzingen dat de cocaïne direct afkomstig is uit een drugslijn vanuit Zuid-Amerika.

In het pand werden ook zes (hand)vuurwapens, dempers, munitie en geldtelmachines aangetroffen. Ook trof de politie een keur aan luxe goederen aan, waaronder flessen drank met een waarde van duizenden euro’s per fles, een luxe boek van zo’n 12.500 euro en een dure oldtimer. Op meerdere goederen is beslag gelegd.

Volgens de krant zou het bedrijf van S., die een graag geziene gast is bij businessclubs FC Aalsmeer en Ajax, ingeschreven staan op het adres. De krant meldt verder dat S. al jarenlang in Mexico werkt.

In Aalsmeer werd in een auto een tweede verdachte aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij de grootschalige handel in verdovende middelen. Het betreft een 29-jarige man uit Hilversum. In het onderzoek werd daarnaast een huiszoeking gedaan op een adres in Hilversum.

opening
Fernandes Express
KASSAV LIVE in Rotterdam

53 REACTIES
 1. Zijn maar weinig mensen die zulke grote hoeveelheden drugs kunnen verwerken. Dit gaat zelfs Bouterse Sr boven zijn pet. Hierachter verschuilen de big boys. Bestaat een kans dat bepaalde mensen moeten vrezen. We staan weer op de kaart.


  Maak melding
 2. Mahinderlijk 29 juni 2021 At 19:13

  Ik ben klaar met jou vriend. Volgens mij ben jij zo slim geweest om een url te bezoeken toch? Ik heb daarom voorlopig van jou niks meer nodig. Fijne dag nog.


  Maak melding
 3. Tele-grap heeft het EK verdriet nog niet verwerkt.
  Die man is geboren Hollander en was 5 jr toe hij vertrok met zijn ouders. Dubbele Hollander woonachtig in een dorp.
  Prominent lid Ajax businessclub (nog een trap v telegrap). crime loont niet.
  Beter artikel in het Parool.

  Lijkt wel op noord Koreaanse toestanden; warning ⚠️ klik niet op vreemde sites, bankrekening leeg en ID op straat.


  Maak melding
 4. Sjonnie Kalloe 29 juni 2021 At 20:53
  Robles laat gaan. Ik heb het eerder geschreven er zijn weinig hier die kennis hebben
  Mahinderlijk is een dwaas
  =======================

  Je hebt gelijk.


  Maak melding
 5. De cirkel is rond. Binnen 1 week, Walter mol……Desi wapenopslag in huis….en nu wapens, drugs en geld in beslag genomen met een Surinamer als verdachte. Surinamers zijn niet te betrappen op enige vorm van intelligentie.


  Maak melding
 6. Uit zeer betrouwbare bron vernomen dat het gaat om een bekende diaspora investeerder met direct contacten binnen de VHP. Het gaat om een persoon met de naam Mike Sitaram.


  Maak melding
 7. @RobG 29 juni 2021 At 22:31
  Uit zeer betrouwbare bron vernomen dat het gaat om een bekende diaspora investeerder met direct contacten binnen de VHP. Het gaat om een persoon met de naam Mike Sitaram.
  =================

  Staat gewoon op Geenstijl hoor. Niks geheimzinnigs aan verder.


  Maak melding
 8. @ Robg klopt wat je hebt geschreven ik heb op internet gekeken onder zijn naam maar veel blonde vrouwen en mannen en veel tamil vrouwen zelfs filmsterren daar ging hij mee om. Veel vrouwen en het is een grote famile met veel broers echte oetlullen zijn het. Zoveel geld wie was zijn baas. Hij had een vreemd bedrijf heet solutions ofzo. Bizar torie.


  Maak melding
 9. ‘Surinamer opgepakt na vondst 3.000 kilo cocaïne en 11 miljoen euro in boerderij’.

  Het is een Nederlander van Surinaamse afkomst.
  En het klopt dat zijn naam duidelijk werd vermeld op (geenstijl.nl) als Mike Sitaram.
  Maar Mike is niet zijn echte voornaam.

  Zijn foto’s is ook te zien op diverse (sociale media’s), met zijn BOLDE vrouw/vriendin en ook een foto in zijn woning met Elvis Presley als zijn favorite artiest.
  Geen foto met een BALK voor zijn ogen.
  Maar er zijn nog meer figuren uit Zuid-Amerika en Suriname betrokken in deze zaak.

  Wordt vervolg.
  Ook de HOLLANDERS moeten wij niet vergeten.


  Maak melding
 10. Fer.E 30 juni 2021 At 00:32
  Het is een Nederlander van Surinaamse afkomst.
  En het klopt dat zijn naam duidelijk werd vermeld op (geenstijl.nl) als Mike Sitaram.
  Maar Mike is niet zijn echte voornaam.
  ==============================

  Mukesh is zijn voornaam volgens de Telegraaf.


  Maak melding
 11. Daar gaat een deel van de diaspora investering waarover Santokhi op zat te scheppen. De tijden zijn veranderd. De diaspora investeringen liggen allemaal opgeslagen in pakhuizen, loodsen, op zolders,enz. Het lukt deze ijverige, eerlijke hardwerkende en voorbeeldige ondernemers nog steeds niet om via een ” surfin ” constructie het geld naar Suriname te transporteren.


  Maak melding
 12. Dat gebied rond De Kwakel ken ik goed. Een groot aantal van mijn blauw-ogige studenten komt uit dat gebied. Er is veel tuinbouw, kassen- en bloementeelt en de bloemenveiling. Daar wonen heel veel patsers die rondscheuren in dure bolides. Het ligt ook in de directe nabijheid van Schiphol waar veel vrachtvliegtuigen komen en vertrekken. Veel van de bedrijven hebben een relatie met vracht dat op Schiphol wordt aangevoerd. It is all business.


  Maak melding
 13. RobG 30 juni 2021 At 01:41
  Dat gebied rond De Kwakel ken ik goed.
  ==============================

  U komt uit Aalsmeer en omgeving? Daar heb ik ook ooit gewoond.


  Maak melding
 14. zie je wel die klojo’s robg en robles kennen dat gebied goed daar in Nederland en ze kennen de bouterse clan , nou zie je wel , geen toeval toch , eentje een zekere w.d. speelt russische roulette en bij die massamoordenaar worden wapens gestolen en nu wordt er drugs gevonden van robg en robles , nou bouta’s lover , jullie zullen ook snel schuimbekken

  robg hebt je al opgezocht wat ongebluste kalk is


  Maak melding
 15. WAT, volgens mij heb je nooit verder gereisd dan het hekwerk (spottersplek) bij Zanderij. En dan lekker terug naar huis. Heerlijke middag mang? Jouw niveau!


  Maak melding
 16. Rob g en nog een paar ratten zien ze weer vliegen kijk nou zelf hoe dom jullie reactie is. Ik proef zelfs een kromme vorm van jaloezie. Je moet wel heel veel paarse fantasie hebben om dit aan santhoki te linken. Juliie gaan precies op de zelfde weg door met dom lullen. Het zegt meer over jullie dom en dwaasheid. En de ratten elkaar nog opjutten met nieuws uit betrouwbare bron. Gewoon dorpsdagblad gelezen en niks anders.


  Maak melding
 17. @Robg en @Fer vooral @robg je bent super jouw info je moet niet op de zieke reacties van @Wat letten riool schrijft hij @hkf heeft heel veel over hem geschreven en zijn alter ego hij de Mike .de Grote … Godfather van Diaspora en Drugs met ik geloof 10.000 aanhangers veel witte mensen mannen en vrouwen zelfs mexicaans en turks marokaans die groep om hem heen is enorm en Ajax ook . Mijn familie woont ook in amsterdam en omgeving broers hun vrouwen heel erg crimineel ik wil hun mij achternaam niet meer gebruiken. VHP is een vervoekt drugs partij ook vrouwen in VHP niet vies van zelfs vrouw van santogi. Ik weet dit al 40 jaar het was in su een slecht partij nooit achterban steunen alleen slechte dingen doen. Ik vindt het super bizar maar echte hindoestaan super Godfather van Mexico.


  Maak melding
 18. @Redskin, waarom moet ik jaloers zijn? Jaloers zijn op een gewetenloze figuur die een handelaar is van verderfelijke spul waarmee het leven van duizenden personen en hele gezinnen zijn geruïneerd. Alles draait om geld, paisa lele. Het maakt jou niet uit hoe men aan dat geld komt. Paisa lele rules.

  Kijk maar naar de huidige situatievSuriname. Het leven van de gewone burger is van minder belang voor de regering. Met leugen en bedrog bestuurd men het land. De vorige regering heeft in de staatskas genoeg geld achtergelaten. Tussen de 500 en 600 miljoen US dollars. Toch beweerd Santokhi dat de kas leeg is. Vervolgens hoor je dat er wel geld in kas is maar er moeten veel schulden betaald worden. De leugen regeert. Het is toch misdadig van Santokhi en zijn money adviseurs om het volk in diepe armoede te storten.

  Het is allemaal bedrog wat de klok slaat. Men beschuldigde de vorige regering van het aannemen van mensen in overheidsdienst. Wat zie je nu gebeuren,? Bij alle overheidsafdelingen worden door de nieuwe regering massaal nieuwe mensen aangesteld als beloning voor hun steun bij de verkiezingen.


  Maak melding
 19. @Sandra,

  Misschien kan je een date regelen met Robg.

  @Robg,

  Ben je ontwaakt uit je rouwperiode?
  Je heb toch hele betrouwbare bronnen?
  Misschien kan je effe uit laten zoeken wat met Walter is gebeurt en hoe wapens zijn gestolen bij je Godfather.

  En waarom de politie zo snel tot conclusie is gekomen dat het om zelfmoord gaat.

  Trouwens de meeste Hindoestanen die in de drugshandel zitten hebben toch op één of ander manier een link met je Godfather.
  Weet je de zaak Oedit, Vliegtuig/ piloot die was begraven in Saramacca? Kalidien? en zo kan je een boek schrijven Robg.


  Maak melding
 20. @Sandra, bedankt voor de informatie. Dit zijn geen gewone jongens die ” zaken doen ” met Mexicanen en zeker ook met Colombia. Bijvoorbeeld de import van taco’s, enchilada’s, tortillia’s uit Mexico en mooie rozen en chrysanten uit Colombia. Het gaat om een groot aantal van deze eerlijke, nette, voorbeeldige figuren die geïnfiltreerd zijn in de huidige Surinaamse politiek. Men is in Suriname druk bezig om deze figuren te faciliteren met door de politiek bedachte financiële constructies. Ik vraag me af waar al die Surinaamse politieke commentatoren zijn zoals Ludwig van Mullier en die van radio Stanvaste in Rotterdam. Deze figuren zijn met hun commentaar wereldberoemd in de zeer kleine Surinaamse gemeenschap in Nederland. Hoelang kunnen zij de mega fraudeurs en witwassers van Santokhi nog in bescherming nemen.Ik neem hen in elk geval niet serieus met het nieuws dat zij verkondigen.


  Maak melding
 21. Omdat de moderator mijn comments weer driftig aan het verwijderen is nogmaals: Hahahaha! Grappig hoe jullie in blinde paniek direct een scenario weten op te zetten waarin de man die jullie handeltje 10 lange jaren aan banden wist te leggen er met de haren bij wordt gesleept, zelfs zijn overleden kleinzoon wordt daarin niet ontzien. Ik weet dat deze arrestatie de VHP een gevoelige financiële klap toe brengt, maar zie het ook als een uitstel van betaling. De verkiezingsfinanciering hoeft pas betaald te worden als alle in deze case betrokken personen hun straf hebben uitgezeten………dan komen ze jullie halen!!


  Maak melding
 22. Lulcien, dat komt omdat ze zien dat je van hetzlfde ipadres reageert onder diverse namen dombo.
  hehe eindelijk dringt het tot je door

  Robles, ik ben alles behalve je vriend, dat is hongkongpuf, de man die zes dagen in de week hard werkt van ’s ochtend s vroeg tot ’s avonds laat en dan ook geen tijd heeft om de zooi op te ruimen voor zijn huis, je weet wel je holmaat

  Haha, lees ik nou dat rob en robles beide in aalsmeer hebben gewoond. Ik zal het je sterker vertellen, rbro wn ook.
  Stupid boys

  Geld van diaspora?
  NUL KOMMA NUL, dit was toch waar jullie op hoopten, laat het volk maar voelen en zien wie ze dit heeft aangedaan. Sommige mensen moeten eerst voelen ondervinden dan pas geloven ze, stelletje thomassen
  Maar als jullie idioot achter slt en grendel ligt of verbrand dan dan zullen we zien.
  Het is aan de regering of ze daden stellen en wij besluiten om jullie te komen helpen.

  Focus
  die robles woont dus in Suriname, vond het een goed idee dat boefdraad ging vluchten, heeft een heel goed lopend bedrijf (dankzij de VP en deze regering), betaal zijn werknemers vorstelijk, is druk in de weer met zijn zaak,
  MAAR
  is de HELE DAG BEZIG MET nieuws uit Nederland. Wil niets te maken hebben met Nederland (alleen met het nieuws hahahahaha)
  Is het verlangen naar Holland zo groot boy.
  Je kan niet terugkeren noh? ze gaan je houden op schiphol noh.
  maar waarom dan? misbruik kleine jongens? diefstal? moord? alle drie, hehehehe
  ach, je hebt internet, kan je lezen hoe het hier gaat, ook leuk toch.


  Maak melding
 23. sandra, o ja de mislukte angela he paars ratje, doe toch een trio met robg en robles en speel russische roulette, zo komen jullie ook op het nieuws, 3 paarse ratten dood aangetroffen , politie ziet direct zelfmoord, zal wel te maken hebben met de gestolen wapens en dat ze in Aalsmeer wonen, te veel gesnoven


  Maak melding
 24. Nou nou, het is verbazend hoe alle ndp-meelopers hier op wtk. de arrestatie van een drugsdealer in verband brengen met de VHP. Jullie kunnen allemaal solliciteren bij de Telegraaf.
  Trouwens, dat een Surinaamse Nederlander zich schuldig maakt aan drugshandel, betekent niet dat de hele diaspora-gemeenschap dat ook doet. Die gedachtegang geeft aan hoe krom jullie denkwijze is. En dan die meelopers hier die als dwazen achter leeghoofden aanhollen.
  Het spreekwoord zegt: birds of a feather flock together…
  Mijn vraag, en dan graag een concreet antwoord: welke bewijzen hebben jullie??
  En dan wil ik jullie er nog eraan herinneren dat van didibrie bewezen is dat hij zich schuldig maakt aan drugshandel. Immers, hij kan geen poot op Nederlands grondgebied zetten, want hij is veroordeeld voor drugshandel. Heeft hij niet een paar jaar geleden op een foto gestaan met Roger Khan, de grootste drugsbaron van Guyana?
  Dus gaan jullie je kinderen/kleinkinderen vermaken met je fabels uit het boek van meneer de uil…
  Als het OM over een poosje klaar is met het onderzoek Walter B. en de verdwenen wapens, wil ik jullie graag horen. Die lijklucht aan de zaak ruik je op 8000 km afstand.


  Maak melding
 25. boesskowtoe 30 juni 2021 At 13:13
  Heeft hij niet een paar jaar geleden op een foto gestaan met Roger Khan, de grootste drugsbaron van Guyana?
  =======================

  En de 1st lady is de ex van Roger Khan. Wat nu?


  Maak melding
 26. Mahinderlijk 30 juni 2021 At 11:10
  is de HELE DAG BEZIG MET nieuws uit Nederland. Wil niets te maken hebben met Nederland (alleen met het nieuws hahahahaha)
  ==========================

  Nieuws op Surinaamse websites lees ik ja. Verder ga ik niet meer op u reageren. U gebruikt diverse accounts en bent daarmee dus af.


  Maak melding
 27. Robles 30 juni 2021 At 13:26
  En de 1st lady is de ex van Roger Khan. Wat nu?

  Dat is geen geheim.
  Liever ten halve gekeerd dan ten hele gedwaald…


  Maak melding
 28. Forumleden/Reageerders, Odi Odi.

  De in Suriname geboren Moekeesch ‘Mike’ Sitaram is de 54-jarige man die is aangehouden als verdachte in de zaak van de boerderij in De Kwakel. Dat melden verschillende media.
  In het pand werden donderdag jl 3000 kilo cocaïne en 11 miljoen euro cash gevonden.

  Op het adres aan de Hoofdweg in De Kwakel, waar hij werd aangehouden, staat een financieel bedrijf van S. ingeschreven.
  Hij is sinds 2008 woonachtig in het dorp.
  Bekenden reageren stomverbaasd op de aanhouding van M. Sitaram.

  Mikey’s
  Op 35-jarige leeftijd opende Mike S. het café Mikey’s aan het Rembrandtplein in Amsterdam. Vier jaar later, in 2006, verkocht hij de horecagelegenheid alweer.

  In de tussentijd had hij een stel Mexicanen leren kennen in zijn café.
  Nadat hij hen had bezocht in Mexico werd hij naar eigen zeggen verliefd op het land.

  Stof tot nadenken.
  De laatste jaren opereren veel Mexicanen en andere Zuid-Amerikanen in Nederland, Spanje, Italië, België en in andere Europese landen.
  Ook personen van Surinaamse afkomst zijn betrokken in deze handel.
  En ze krijgen ook veel medewerking van de Hollandse BOEREN met hun schuren.
  Importeurs van Fruit en Bloemen komen steeds in beeld.

  Maar wie worden in deze handel ook betrokken om Containers leeg te gaan halen in de Havens?

  Even een korte verwijzing naar een recente veroordeling door de Rechtbank in België.
  Raadpleeg (crimesite.nl) van 20-6-2021
  Tot 8 jaar cel voor 13 Nederlanders die 4,2 ton coke uithaalden in Antwerpen.
  Bevroren inktvissen werden hiervoor ook gebruikt.
  Bij het lezen, zie je ook de leeftijden tussen 18 en 25 jaar van deze veroordeelden.
  En waar komen de meeste verdachten vandaan?

  Lezen jullie het volledig artikel zelf op (crimesite.nl)


  Maak melding
 29. Zoals we het altijd kennen van de media in Nederland. Grootst uitpakken met negatief nieuws als het “gekleurde” mensen betreft. De stigmatisering. De grootste drugstaat in Europa, misschien wel de wereld, is Nederland. Omzet synthetische wordt geschat op 1-2 miljard p/j. De grootste dealers zijn de zg. nette Hollanders. Doen nooit wat, zijn lieve aardige mensen, als de buurtbewoners wordt gevraagd. Opereren bijna allemaal in het zuiden van het land.
  Om je een idee te geven, over de omvang. De ING heeft een boete gekregen van 750mln voor witwassen. De ABN 480 mln. De RABO 775 mln. Vraag jezelf dan af hoeveel er is witgewassen, maar ook vooral door wie.


  Maak melding
 30. @lucin kawofodie wij worden flink uirgescholden@robg ik en @robbles Wtkn nieuws ook van criminele witwasser zoals mike sitaram daarom worden wij flink aangvallen. Deze dagblad is van sanktogi en sitaram en andere zieke grote witwassers en @robg bedankt voor je warme woorden geef nooit je IP adres Deze dagblad is van typtjes als Sitaram en drugs criminele partij VHP en Boeven als @,redskin en @ wat en @ Jk allemaal crimelen nemen VHP in bescherming want deze krant is ook van Criminelen en dus verdedugen ze mike Godfather sitaram en zelfs mij hindoestaanse enge familie @redskin bloed hebben hun. Ook grote @redskin criminelen.


  Maak melding
 31. Lucien Kafowroe 30 juni 2021 At 10:55
  ‘Ik weet dat deze arrestatie de VHP een gevoelige financiële klap toe brengt’

  Je hebt een ernstige kortsluiting in je bovenkamer want hoe kom je erbij dat deze crimineel gelinkt is aan de VHP? Je drinkt zeker teveel kasripo met kasiri…


  Maak melding
 32. Sandra 30 juni 2021 At 15:01
  @lucin kawofodie wij worden flink uirgescholden@robg ik en @robbles Wtkn nieuws ook van criminele witwasser zoals mike sitaram daarom worden wij flink aangvallen.
  ========================

  Niet al te druk om maken. Merendeel van de schreeuwers zijn ongeschoolde meelopers. Kunnen nog geen normale zin schrijven. Hebben een obsessie met het uitschelden voor homo. Je moet dat niet al te serieus nemen. Gewoon de Maak melding knop indrukken als je vind dat ze te ver gaan en doorgaan met je leven.
  Eens in de zoveel tijd veranderen de trollen van naam. Zo hadden we heel lang een Ray en een Henk Molenaar die elke dag de hele boel bij elkaar zaten te schreeuwen. Nu hebben we WAT en Mahinderlijk die vrijwel zeker dezelfde persoon zijn die dat doen. Zou me niks verbazen als dat Ray is trouwens.


  Maak melding
 33. Ik ben Wat, Jojo, Bhanumati Ponu, Glenn, wyambooooooooooo waldo hongkongfree, ariman enz
  en wie is triple r
  rob
  rob les
  rbro

  wie ben jij kleine viezerik, die geen ndp aanhanger is, maar wel aanwezig was op het plein. Toevallig voor zaken. hehehe
  die klaagt dat er de hele dag geen internet is Telesur faalt volgens deze lullo en wat blijkt hij zit de hele dag hier zijn onzin te verkondigen.
  die een eerlijk mens is en het daarom een goed idee van boefdraad vond om te vluchten
  wie ben jij boy
  mars ga de trens schoonmaken en daarna likken bij je vriend hongkongpuf


  Maak melding
 34. HAriman en Hinderlijk….waarom moesten de 3 “musketiers” van Suriname met haastige spoed naar Ned? Oja, besprekingen met autoriteiten, zonder afspraken en een agenda. Toch niet te maken met Sita van de Kwakel?
  Vertel eens hoeveel diaspora euro’s is geinvesteerd in Su? nul komma nul.
  @ HAriman, jazeker.wat mijn kleur betreft..en wil niets anders. En jij? zeker niet zwart…iets lichter.
  @ Hinderlijk… door figuren als jij…blijft het lezen van je comments hier tot een wisely waiste of time. Biertje?


  Maak melding
 35. haha, deze drie zijn alleen maar gekomen om de schade te beperken en hun zakken te vullen.
  IEDEREEN WEET DIT
  Wij investeren, ja wij?
  NUL KOMMA NUL . onthoud dat
  WEET JE waarom
  omdat chantokki en grote poepzak is die binnenkort word weggestuurd en dan komt al ons geld bij de vuile dieven van de ndp?.
  jullie hoopten dat we zouden investeren noh, neks daarvan laat het volk lijden laat ze slapeloze nachten krijgen en zien wie het ze heeft aangedaan?

  zo nu ga ik me klaar maken om naar bal te kijken al interesseert het me weinig
  Genoeg hongkongpuf gepest vandaag


  Maak melding
 36. Het grappige is dat de drie ministers die een bliksembezoek brengen aan Nederland met lege handen terug keren. A heer tori kom kaster. De tassen met het diasporakapitaal kunnen ze niet meer als diplomatieke vracht meenemen, weer door de mand gevallen. Ik ben benieuwd wat Chan en de zijnen nu gaan doen om dit gat te dichten. Ze zullen de begroting weer moeten aanpassen!


  Maak melding
 37. @Lucien, die Chan dacht dat met een verhoging van de tarieven van energie en water hij het ei van Columbus in zijn handen had. Maar de kritieken vanuit de gemeenschap waren niet mals. Ze weten nu dat je een land niet kan besturen met podium taal. Ze zijn ongeschikt als bestuurders. Ik denk dat zij er nu ook achter zijn gekomen dat je als land afhankelijk bent van lenen. De grote waffel die ze hadden opgezet over leningen en dergelijke breekt hen nu op. Zij hadden gehoopt dat Holland koffers met geld voor hen ter beschikking heeft. Nederland dumpt afgedankte vaccins en ander medisch materiaal aan Suriname en vervolgens gaan ze de bedragen cashen bij speciale EU en VN fondsen voor hulp aan arme landen. Nederland is inhalig. Ze beschermen thans hun eigen bevolking tegen de zeldzame bijwerkingen van Astrazeneca en sturen de voorraden naar Suriname en andere landen in Azië en Afrika. Ik vind de houding van Nederland misdadig. Maar ook in Afrika gaan er stemmen op om uit te kijken voor de medicijnen die ze krijgen..


  Maak melding
 38. RobG 1 juli 2021 At 00:49
  Nederland dumpt afgedankte vaccins en ander medisch materiaal aan Suriname en vervolgens gaan ze de bedragen cashen bij speciale EU en VN fondsen voor hulp aan arme landen. Nederland is inhalig.
  ========

  Zegt de Kamperfoeliestraat u iets?


  Maak melding
 39. robg, heb je nog steeds niet opgezocht wat ongebluste kalk is, zal moeilijk te vinden zijn in jouw sprookjesboeken, die ongebluste kalk wacht op jou , en als je niet alleen daar heen wilt kun je alle luci….. , glennrrrrrr , robles , sandra ( angela) , browny, hkf , en alle overige paarse vriendjes vragen of ze met jou meegaan , ze zullen ook benieuwd zijn wat ongebluste kalk is


  Maak melding
 40. Sang, WAT heeft een woordje geleerd…ongebluste kalk. Nu al meermaals gebruikt. Je ontstijgt je lager niveau onderwijs step by step. Hulp nodig? vraag hier op WK. We helpen graag. En die paarse ketting is wel sterk om je nek en in je bovenkamer. Jouw Keti Koti vieren we vandaag niet denk ik.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES