maandag, juni 24, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieNog steeds niet duidelijk waardoor bestuurster van de weg raakte

Nog steeds niet duidelijk waardoor bestuurster van de weg raakte

-

Does Travel - naar Suriname

Het is nog steeds niet duidelijk waardoor deze auto met drie inzittenden, zondagavond 27 juni van de weg raakte en tegen een schutting knalde. Daarbij kwam de 31-jarige bijrijder Omar Nathan Peiter om het leven. De autobestuurster Darialo B. (25) is in het bezit van een geldig Surinaams rijbewijs. Zij verkeerde niet onder invloed van alcohol meldt het Korps Politie Suriname zojuist in een officieel persbericht over het dodelijk verkeersongeval.

Uit het voorlopige politioneel onderzoek kwam naar voren dat Dariola, de bijrijder Casandro G. (24) alsook de overledene bijrijder Omar Peiter in de personenauto over de Wilhelminastraat reden. Zij kwamen vanuit de richting van de Sewbarath Misserstraat gaande richting de Van Roosmalenstraat.

Ter hoogte van de Pater Weidmanstraat kwam het voertuig door tot nog toe onbekende reden op de rechterrijbaan van de weg. De auto kwam daarbij eerst tegen een palmboom aan en kwam vervolgens tegen een omrastering tot stilstand. Het slachtoffer Omar slingerde daarbij uit het voertuig (foto):

Verkeersdode is 31-jarige Omar Nathan Peiter

De politie trof hem bij aankomst aan de linkerzijde op het trottoir naast het voertuig aan. Hij vertoonde geen levensteken meer. Een arts stelde officieel de dood van het verkeersslachtoffer vast. De bestuurster Dariola die bekneld was geraakt, werd door de brandweer uit haar benarde situatie gehaald.

Samen met Casandro werd ze voor het bekomen van medische behandeling met de ambulance afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. Zij verkeren buiten levensgevaar en zijn ter observatie in de ziekeninrichting opgenomen.

Het voertuig is hangende het onderzoek ter herkeuring in beslag genomen. De Verkeersunit van regio Paramaribo is belast met het verder onderzoek in deze zaak meldt de Surinaamse politie.

Dode bij verkeersongeval Wilhelminastraat

opening
Fernandes Express
Passion in concert

5 REACTIES
 1. Heel triest..maar autogordels zitten niet voor niets in een auto.
  Zo had voorkomen kunnen worden dat het slachtoffer uit de auto geslingerd werd.
  En de kans op overleven groter is.


  Maak melding
 2. Macnack, ik dacht hetzelfde. Maar een kennis van mij vloog een keer uit de bocht, zijn auto knalde tegen een obstakel en hij werd uit de auto geslingerd. Later bleek dat het stuur helemaal in de stoel vastzat waar hij net nog in gezeten had. Had hij toen zijn autogordel omgehad, dan had hij het toen niet overleefd. Wanneer je tijd gekomen is, kan je doen wat je wilt, Fédi neemt je toch mee en wanneer je tijd nog niet gekomen is, ben jij b.v. de enige die een vliegtuigcrash overleeft.


  Maak melding
 3. Voorkomen is beter dan genezen!
  Safty first! Auto gordel om en je houden aan de gestelde snelheid van 30 km per uur binnen de bebouwde kom. Laat je auto op tijd keuren dan ben je altijd safe en check je banden dagelijks.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES