Lichaam van verdronken jongeman (19) opgevist

7
Lichaam van verdronken jongeman (19) opgevist

Het ontzielde lichaam van de 19-jarige Shiva Sewcharan, is op zondagavond 27 juni door de Maritieme politie te Domburg opgevist De jongeman verdween op vrijdag 25 juni in de diepte, nadat hij in het water sprong meldt het Korps Politie Suriname vandaag.

De politie van Domburg kreeg op vrijdag 25 juni omstreeks 14.20 uur de melding dat een 19-jarige jongeman in de diepte van de Surinamerivier was verdwenen. Shiva vertoefde met zijn buurman en enkele kinderen van de buurt te Domburg. Het voorlopige onderzoek wees uit dat het latere slachtoffer samen met zijn buren langs de waterkant te Domburg zaten.

De aanwezigen verklaarden aan de politie, dat Shiva op een gegeven moment in het water sprong. Daarbij bleek het dat de jongeman niet wist te zwemmen. De buren schoten hem te hulp, maar het latere slachtoffer verdween in de diepte. De buurtbewoners deden ter zake direct aangifte op het politiebureau Domburg. Een zoekactie die gelijk op touw werd gezet leverde niet het gewenste resultaat op.

In de avond van 27 juni kreeg de politie van Domburg de melding dat vermoedelijk het lijk van de19-jarige jongeman aan de oever van de Surinamerivier was aangespoeld. De verschillende instanties werden ingeschakeld en ter hoogte van een visverwerkingsbedrijf werd het lijk van een jongeman aangetroffen. Het ontzielde lichaam van de drenkeling werd opgevist, waarna een arts de dood van het slachtoffer vaststelde.

Het lijk dat door de familie positief werd geïdentificeerd als te zijn dat van Shiva Sewcharan, is na overleg met het Surinaamse Openbaar Ministerie ter obductie door de politie in beslag genomen meldt de politie.

7 REACTIES

 1. Was er toevallig een pretty women in de buurt waarop hij n indruk wilde maken?? Anders begrijp ik niet waarom hij in ht water gesprongen is wetende dat hij niet kan zwemmen


  Maak melding

 2. luci…..k….. , wat ben jij een smerig vies vuile stinkende paarse rat , eikel jij hebt het lef om de regering de schuld te geven kloteklapper , zeker ook de dood van je holmaatje w.b. die dus volgens jou het vuistvuur wapen gekregen heeft van president Santokhie , nou nog eventjes en dan ga jij schuimbekken daar in Nederland en dan zeggen wij nee hoor niet de schuld van de Surinaamse regering

  en jij luci……k….. jij toont ook geen een medeleven aan de nabestaanden van deze jonge knul , maar ja dat krijg je als je van een massamoordenaar houdt he luci….k…..


  Maak melding

 3. Rouwende familie, sterkte met dit enorm verlies.
  Shiva, met buurtkinderen had u een uitje, niet wetende dat u niet meer thuis zou komen.

  Wat een gezellige dag had moeten zijn is op een tragedie afgelopen.
  In de bloei van het leven, bent u niet meer.

  Rust in vrede, in de wetenschap dat het geen vloek is, van wie dan ook.
  Beste dierenbaren , laat u niet gek maken dat het een vloek is.

  U, hebt ándere zorgen en vragen, het zal moeilijk te bevatten zijn dat uw geliefde niet meer thuis komt, zoals u het gewend was.
  Heel verdrietig is dit, moge God u kracht geven om het te verwerken.


  Maak melding

 4. Lucien Karwafodi

  Tijdens de regeringen Bouterse I en II pleegden mensen ook zelfmoord, kwamen ze ook in het verkeer om het leven, werden ook moorden en roofovervallen gepleegd en verdronken mensen ook. De tegenstaanders van Bouterse gaven hem de schuld van deze daden. Jij doet nu precies hetzelfde richting Santokhi, dus ben je geen haar beter.

  Het is puur dommigheid dat men de schuld schoof in de schoenen van de ex president en nu in de schoenen van de huidige.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.