Bejaarde vrouw in woning overvallen door vier rovers

9
politie-eenheden-suriname-in-actie-bij-geval

Een 66-jarige vrouw is maandagochtend in haar woning in Paramaribo beroofd. Zij heeft aangifte gedaan dat USD 800, 350 euro en SRD 5.850 en sieraden zijn gestolen.

Vier rovers hebben haar adres aangedaan. Zij vielen het slachtoffer aan en droegen haar op, om alle waardevolle spullen af te staan. Zij namen al het geld en de sieraden weg waarmee zij na hun snode daad zijn vertrokken.

De mannen waren vermoedelijk ongewapend en ongemaskerd. De bejaarde liep geen verwondingen op.

De politie werd gealarmeerd en heeft de plaats aangedaan voor een onderzoek. De daders zijn nog voortvluchtig.
 


9 REACTIES

 1. @Sammy the Queen,journalistiek in Suriname is nog ver te zoeken,ze durven geen pittige vragen aan de DNA te vragen zo onderdanig nog.Zolesie deng e scrief wang lo ka.


  Maak melding

 2. bejaard is eigenlijk subjectief
  maar in algemene regel wordt 65 al als bejaard gezien.
  maar dat is vooral afhankelijk van de persoon zelf.
  iemand op jonge leeftijd zal sneller iemand van 65 bejaard vinden dan iemand van 50.


  Maak melding

 3. Ik zal de redactie een beetje op weg helpen, want blijkbaar weten ze niet goed hoe ze het coke verhaal van Moekesh S aan ons moeten voorschotelen zonder de VHP er (terecht) met de haren bij te slepen. Moekesh is een van de diasporanen waar Chan het al zo lang over heeft. Binnenkort zullen jullie het fijne van de zaak vernemen en natuurlijk massaal in de verdediging gaan. Maar ja, de dingen zijn nou eenmaal hoe ze zijn. De VHP wordt door drugsbaronnen gefinancierd. Zij hebben hun cocageld in de verkiezingen gestopt en verwachten de zo beloofde wederdienst. Echter vallen ze een voor een door de mand en Moekesh is er een van velen!! Zeg maar dag met het handje naar de beloofde diasporagelden want de Nederlandse Justitie weet dat je gewoon het geld moet volgen!!!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.