5 coronadoden en 111 nieuwe gevallen maandag 28 juni

3
covid-19-coronavirus-patiënt-ziekenhuis-suriname

In Suriname zijn maandag 28 juni weer 5 coronadoden genoteerd. Het totaal aantal personen dat is overleden aan de gevolgen van besmetting met het coronavirus, is het afgelopen weekend de 500 gepasseerd en bedraagt nu 512.

Dat blijkt maandagavond 28 juni uit de update van de cijfers op de officiële COVID-19 website van de Surinaamse regering.

Volgens de update zijn er de afgelopen 24 uur weer 111 nieuwe gevallen genoteerd. Dat lijkt minder dan zondag toen er 189 gevallen waren, maar er zijn maandag ook minder mensen getest namelijk 226 (49%). Zondag waren dat er 562 (33%).

Uit de cijfers blijkt verder dat het aantal personen in de ziekenhuizen en intensive care unit iets is afgenomen.


3 REACTIES

 1. Het lijkt er op dat de vaccinatie de gewenste resultaat aan het halen is.
  Ik hoop dat er de komende tijd geen doden meer zullen vallen door deze 🦠 virus.

  Ps laat je vaccineren.
  God bless you🙏🏻


  Maak melding

 2. Houden jullie de teller bij van alle doden die er zijn gevallen in Suriname sinds de VHP voor het eerst in haar bestaan de macht heeft in Su?? Het is al vaker gezegd, het land is voor het verwerven van de macht geofferd aan bloeddorstige machten!! Nog nooit in de geschiedenis van dit ooit gezegend land zijn er zovelen overleden, op elk front!! Zij het in het verkeer, door ziekte of door zelfdoding en moord! De benaderde entiteiten hebben bloed geeist en dat krijgen ze volop!! Men is echter vergeten dat deze machten onverzadigbaar zijn!! Je krijgt van ze wat je wil maar het offer zal zwaar zijn en dat blijkt nu weer. SURINAME GA OP JE KNIEEN EN BID TOT JOUW GOD OM DEZE VLOEK DIE CHAN EN DE ZIJNEN OVER ONS HEBBEN AFGEROEPEN OP TE HEFFEN!! Deze gasten gaan over lijken, dat is in het verleden al gebleken en nu weer!! Kali Maai en andere bloeddorstige machten gaan als een briesende leeuw rond in ons geliefd land!!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.