donderdag, april 11, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieVIDEO: Gestolen auto's gestript op afgelegen plek teruggevonden

VIDEO: Gestolen auto’s gestript op afgelegen plek teruggevonden

-

Does Travel - naar Suriname

De twee nieuwe Toyota Vitzen, die in de nacht van donderdag op vrijdag waren gestolen vanuit het parkeerterrein van een autohandelszaak aan de Aquariusstraat, zijn zondag gesloopt aangetroffen in een verlaten straat op het Eurekaproject.

Daarbij zijn ook drie verdachten aangehouden te weten K.G. (29), G.P. (41) en D.G (29). Wat hun rol is geweest, wordt onderzocht. Het vermoeden bestaat dat de dieven na de diefstal de voertuigen naar de afgelegen plaats hebben gereden. Daar werden de wagens gesloopt.

De autohandelszaak kwam vrijdag tot de ontdekking dat twee voertuigen niet te vinden waren. De voertuigen waren nog niet eens voorzien waren van een kentekenplaat, toen ze werden gestolen.

Er is een wachter bij de zaak die de wacht houdt, maar hij heeft niets gemerkt van de diefstal. De dieven hebben ter plaatse op een of andere manier de wagens kunnen wegrijden.

De voertuigen zijn in belang van het onderzoek naar het politiebureau Kwatta gesleept. Beelden van de vondst:

opening
Fernandes Express
BODO Party

4 REACTIES
  1. als je een auto stript blijft toch de rest van de auto over als een Fred Flinstone trapauto toch , een ideaal vervoer voor die demente ex plesident met zijn liefje


    Maak melding
  2. Ze moeten de wachter strippen en daarna zijn uitlaat slopen, dat zal zijn geheugen opfrissen, waardoor hij zich zal herinneren iets te hebben.gezien.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES