COVID-19 cijfers nog hoog: weer 8 doden en 189 nieuwe gevallen

4

De COVID-19 cijfers in Suriname blijven hoog. Dat blijkt zondagavond 27 juni uit de update van de cijfers op de officiële COVID-19 website van de Surinaamse regering. Volgens de update zijn er de afgelopen 24 uur weer 8 coronadoden genoteerd.

Ook zijn er zondag 189 nieuwe gevallen geregistreerd na 562 keer testen. Verder zijn er nog steeds 216 personen in ziekenhuizen en 35 op de intensive care.

In Suriname is momenteel slechts 7% van de samenleving volledig gevaccineerd en heeft 30% reeds hun eerste prikje gehad. Volgens het staatshoofd is dit percentage nog erg laag.

Als het aan president Santokhi ligt, moet 75% van de bevolking in Suriname tegen het eind van het jaar zeker gevaccineerd zijn tegen COVID-19.

De regering doet er alles aan om meer vaccins te krijgen vanuit het buitenland.

De cijfers van zondag 27 juni 2021:


4 REACTIES

 1. Het is niet in die seniele debiel (we weten allemaal wel wie ik bedoel) opgekomen om het volk op te roepen om zich te laten vaccineren. Hij is meer bezig te bedenken hoe hij deze regering met zijn soro foetoe dwars kan zitten. Dat zijn aanhang nog steeds niet door hebben dat ze worden ingezet als spil om het beleid te frustreren, getuigd van het soort mensen die tot deze groep behoren.
  Laag opgeleid, lui, nooit wat bereikt en gefrustreerd in (/voor) het leven.
  Af en toe reageert er een hier op wkt als door een bij gestoken Ik noem geen namen, we kennen ze wel….dus wie de schoen past, die trekt em aan.


  Maak melding

 2. Zal voor ze komen. 1 ligt al in het ziekenhuis nadat ze gilde dat niemand verplicht is te vaccineren. Dus ik ben benieuwd wat ze nu gaat gillen.


  Maak melding

 3. De cijfers zijn inderdaad veel te hoog.

  Een onderscheid in locals en immigranten is ook handig, zodat men beseft hoe ernstig het is. Haïtianen weigeren steevast te vaccineren, van de overige geen idee. Deze mensen wonen vaak met ‘te veel’ in een huis en snappen de taal niet.

  Minister hoe zit het met de vaccinatie v immigranten! Betreft juist de werkende klasse. Ze komen veelvuldig in contact met anderen.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.