VIDEO: Man rijdt na ruzie in op personen in Moengo

11
VIDEO: Man rijdt na ruzie in op personen in Moengo

Een man heeft vrijdag na een ruzie ingereden op enkele personen in Moengo. Er volgde daarna ook een kappartij. De man, die heeft ingereden, is gekapt aan zijn hoofd. Als gevolg van de opgelopen kapverwondingen is er een diepe snee aan zijn achterhoofd. Hij is vanuit Suriname in allerijl vervoerd naar Frans-Guyana voor medische behandeling.

Het begon toen enkele mannen ruzie met elkaar kregen over vete voor een winkel in Moengo. Een van hen stapte in een andermans auto die met draaiende motor in de omgeving stond geparkeerd. Hij reed in op de andere personen die bij een ander voertuig stonden. Drie van hen werden daarbij geschept.

De bestuurder werd meteen na het inrijden gekapt door een man die met een houwer was. Hij raakte gewond. Vermoedelijk heeft hij ook een beenfractuur opgelopen. De aangereden personen zijn voor medische handeling naar de Spoedeisende Hulp vervoerd. Het vermoeden bestaat dat in totaal vijf personen bij dit geval gewond zijn geraakt.

De politie kreeg de melding van het voorval en ging ter plaatse voor onderzoek. Het onderzoek is nog gaande. Er is ook een auto aangereden. In totaal hebben twee voertuigen schade. De auto waarmee is ingereden, is in beslag genomen. 

Bekijk hier de beelden die zijn gemaakt door een omstander:


11 REACTIES

 1. Het geen in District Marorwyne wordt gevoedt is anarchie ,en begint onhoudbaar teworden,men moet daar orde op zaken gaan stellen.
  dit soort zinloos geweldt ,aan de orde van de dag en niemandt heefd er wat aan ,no body wins.


  Maak melding

 2. Laat ze vooral doorgaan met elkaar daar totaal uit te moorden…..komt er zodoende eindelijk plek vrij voor een meerderheid van andere werkwillige etniciteit(en)…..wat meteen ook structurele VOORUITGANG voor Moengo en verre omgeving betekent!


  Maak melding

 3. Xavier de lorean, is dat nodig om zo te reageren?
  Geen racisme aub?
  Het is irritant dat mijn volk als honden leven Geen goede mentaliteit hebben?
  Werken ho maar, de hele dag hangen voor de winkels, mensen te loeren, om te beroven meiden lastig vallen, ja xavier, je hebt het goed gezien, maar haten nee dat doe ik niet?ik heb respect voor iedereen in Suriname omdat wij allemaal surinamers zijn, maar dat mijn creoolse brada niks van bakken en lui zijn, daar heb je volkomen gelijk in, trouwens elk mens is uniek, maar mensen kunnen elkaar ook opvreten, dat is duidelijk, maar goed dat ligt aan de opvoeding,


  Maak melding

 4. Mango,
  Paramaribo – ,Moengo 108 km.

  Moengo – Albina ongeveer 38 km.
  Albina – st Laurent ongeveer 2 km over de rivier.
  Paramaribo is dus ongeveer 68 km verderweg.
  Snap je nu waarom iemand uit Moengo, voor eerste hulp, liever naar Frans Guyana gaat?


  Maak melding

 5. Moengo is wild-west en Xavier ´d Lorean heeft een identiteitsprobleem…
  ik bedoel, wie verzint nou een dergelijk pseudoniem.
  Zou me niks verbazen als ie geboren en getogen is in Ned. want een Suri, geeft zichzelf niet zo’n naam.


  Maak melding

 6. nog los van de nickname is het nog fout geschreven ook. wie schrijft zijn eigen naam nou fout

  Xavier de Lorean. Korter
  Xavier d’ Lorean
  Deze dame die complimentjes aan haar zelf geeft onder een andere nickname, presteert iets dat bijna onmogelijk is, namelijk een woordenstrijd voeren met een ander, die zij zelf is


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.