Euro en USD aangetroffen bij arrestante Santo Boma

17
vrouw

Bij een vrouwelijke arrestant in Suriname, die ingesloten is in de Centrale Penitentiaire Inrichting Santo Boma, zijn vorige week bedragen van meer dan honderd euro en USD aangetroffen en in beslag genomen. Naar aanleiding van de vondst is een onderzoek gestart.

Penitentiaire ambtenaren troffen het geld aan toen zij bezig waren met een visitatie. Het was een visitatie naar verboden spullen. Hoe de vrouw aan het geld is gekomen, is nog onbekend.

Verder is het onbekend wat zij daarmee deed in de inrichting. Arrestanten mogen geen geld bij zich hebben. De vrouw is pas aangehouden en overgebracht naar de bekende Surinaamse gevangenis.

Bij visitaties worden veelal telefoons onderschept, maar dit keer is dus valuta aangetroffen.


17 REACTIES

 1. ach hkf , als “WAT” een virus is had hkf al niet meer bestaan , als je de reacties leest van WAT en je denkt dat het een virus is ga dan snel naar BOG misschien hebben ze daar wel een vaccin voor maar je moet wel betalen in cash Euro’s of in US Dollars


  Maak melding

 2. Het kan haast niet anders dan conform de filosofie van Esmerald, dat het geld in die giga “spleet” tussen haar dijen was verstopt. Genoeg ruimte dus! De geur van deze valuta na te zijn “uitgepakt”, zal de bevestiging van deze conclusie zijn, toch Esmerald?! Gelet op jouw hier eerder uitgesproken “spleten-filosofie”, betreft het mogelijk familie, niet….Esme****?????♥.


  Maak melding

 3. Het is te begrijpen waarom criminaliteit toeneemt in Suriname, in de Surinaamse gevangenissen is het makkelijk geld verdienen en feest vieren met flessen alcohol naar wens. Binnenkort zal men horen dat er ook werd gebarbequed in Santo Boma.

  Bullshit Bouta heeft niks te vrezen en te missen wanneer hij daar aankomt !

  Sranan Jail House Rocks en Amoksie slaapt toch.

  Justitia Pietas Fides. Krakti !


  Maak melding

 4. he boi, pas op Wat is een virus toch, morgen ben je dood, het virus heeft huisgehouden bij jouw en je vriendjes die ook zes dagen per week van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat werken. je gotro matties zullen uit je buurt blijven nu het virus je te pakke heeft
  we zullen je 10000000000000000 reacties missen die je iedere dag de gehel dag hier smeet


  Maak melding

 5. @WAT 27 juni 2021 At 02:12
  hkf je laat zien dat je laaggeschoold bent
  =================

  Jij kunt niet eens een behoorlijke zin schrijven.


  Maak melding

 6. @HongKongFree 27 juni 2021 At 21:24
  Je kan duidelijk zien dat 1 persoon meerdere aliassen heeft hier op WTK. Maar die blijft gewoon keihard ontkennen.
  ====================

  Klopt. Is te zien aan het soort taalgebruik en specifiek gekozen woorden. Ik meld ze wel bij de moderators maar die doen er niks mee.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.