Dorpelingen takelen dief af na stelen buitenboordmotoren

14
Politiewagen KPS op plaats delict

De 19-jarige verdachte Shakeer S. is in de nacht van vrijdag 25 juni door dorpelingen van Boskamp op heterdaad betrapt bij het stelen van twee buitenboordmotoren bij de visserssteiger van het dorp. De man is vermoedelijk bij zijn aanhouding flink toegetakeld door de dorpelingen meldt het Korps Politie Suriname.

Bij aankomst van de politie van het bureau Calcutta werd de verdachte overgedragen aan de wetsdienaren. Shakeer die enige kneuzingen heeft opgelopen moest medisch door een plaatselijke arts worden behandeld. Het is nog niet bekend wie de personen zijn die de verdachte Shakeer hebben mishandeld. Na medische behandeling is hij ter voorgeleiding overgebracht naar het politiebureau.

Na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie is de verdachte door de politie in verzekering gesteld meldt de politie.


14 REACTIES

 1. hongkong heeft het te druk met zijn werk zes dagen in de week van van smorgens vroeg tot savonds laat moet hij werken geen tijd om hierdoor de straat schoon te houden, wel tijd om hoer zn ka te lopen verkondigen.
  hoe kan dat????????????
  nou als je op je krent zit te wachten tot mannetjes je go komen vullen voor een stuiver dan heb je wel tijd om hier je ka te komen verkondigen, ja dan wel
  😂😂😂😂😂


  Maak melding

 2. Directeur zonder bedrijf, waarom is de journalist niet goed geschoold volgens jou, wat is er fout aan ’takelen dief af’? Als je niet weet dat ‘aftakelen’ meerdere betekenissen heeft, zegt dat meer over jouw opleiding dan over die van de journalist.


  Maak melding

 3. af·ta·ke·len (takelde af, is afgetakeld)
  1
  (m.n. van personen) achteruitgaan, minder worden

  ==

  toe·ta·ke·len (takelde toe, heeft toegetakeld)
  1
  opdirken: zich bespottelijk toetakelen
  2
  misvormen door slaan, schoppen enz.: hij was erg toegetakeld


  Maak melding

 4. af·tui·gen (tuigde af, heeft afgetuigd)
  1
  ontdoen van het tuig
  2
  afranselen

  ===

  op·tui·gen (tuigde op, heeft opgetuigd)
  1
  (scheepvaart) de verschillende delen van het tuig klaarmaken voor de afvaart
  2
  versieren, uitdossen


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.