Bromfietser met ambulance afgevoerd na val bij drempel

6
Deze bromfietser is vanmiddag op het wegdek belandt, nadat hij over een drempel reed en kwam te vallen. Het eenzijdig verkeersongeval vond rond 14.00u plaats op de Welgedacht A-weg in Suriname.

Deze bromfietser is vanmiddag op het wegdek belandt, nadat hij over een drempel reed en kwam te vallen. Het eenzijdig verkeersongeval vond rond 14.15u plaats op de Welgedacht C-weg in Suriname.

De man reed over bovengenoemde weg en ging met een behoorlijke snelheid over de drempel. Hij maakte een flinke smak op het wegdek. Een tegemoetkomende auto kon hem nog maar net ontwijken, anders was het anders afgelopen.

De bromfietser raakte daarbij gewond en werd met een ambulance afgevoerd naar de Surinaamse Spoedeisende Hulp (SEH):


6 REACTIES

 1. Suriname is waarschijnlijk het enige land waar ze proberen de drempels zo onopvallend mogelijk te maken, door ze niet regelmatig te beschilderen, maar ze juist zo lang mogelijk dezelfde kleur te laten behouden als de rest van het wegdek.


  Maak melding

 2. Henkes
  Als je nooit andere landen hebt bezocht dan is Su in jou ogen wel het enige land ja Ga eens naar Dominicaanse republiek Panama of Costa rica Drempels hebben daar zelfde kleur als asfalt Voertuigen vliegen de lucht in


  Maak melding

 3. Als het geen drempels zijn, zijn het gaten….altijd wat!
  Dempel of gat, als je te hard rijd, krijg maak je ook hard contact met het asfalt.
  Lessons learned!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.