Vier gewonden bij zware aanrijding tijdens lockdown

3
Vier gewonden bij zware aanrijding tijdens lockdown

Deze twee voertuigen waren vrijdagavond tijdens de lockdown, betrokken bij een zware aanrijding op de kruising van de Tout Lui Faut Middenweg en de Martin Luther Kingweg in Suriname. Vier mensen raakten daarbij gewond.

Het verkeersongeval vond rond 20.00u plaats. Een van de voertuigen reed over de Martin Luther Kingweg en wilde rechts afslaan naar de Tout Lui Faut Middenweg. De bestuurder van die auto zag waarschijnlijk over het hoofd dat er vanuit de tegengestelde richting een auto aankwam die voorrang had.

De andere auto kon de afslaande auto niet vermijden waardoor er een zware klap volgde. Daarbij hebben brokstukken van de bij de aanrijding betrokken voertuigen, een auto die langs de weg geparkeerd stond aan de achterkant beschadigd (foto onder).

Vier personen raakten gewond, waarbij twee om twee personen met twee ambulances werden vervoerd naar de Spoedeisende Hulp. De Surinaamse politie was snel ter plaatse en heeft de zaak in onderzoek.

Dit voertuig dat geparkeerd stond op de berm, werd geraakt door rondvliegende brokstukken.


3 REACTIES

 1. Wat een drukte ,en dit nog tydens de lockdown, ik snap niet dat hier niet streng wordt gehandhaafd, het is gewenst,geef daar by twee oorwatte staafjes by het uitschryven van de boete.


  Maak melding

 2. meneer y , waar zie jij die drukte , wij niet want wij zitten binnenshuis , ben jij op straat tijdens lockdown , of hebt jij een pasje ( niet je paspoort hoor) gekregen van die ndp-er korpschef prade zodat je tijdens lockdown op straat mag zijn
  en er wordt niet streng gehandhaafd omdat 40% van de agenten ndp-ers zijn , en die zijn liever lui dan moe


  Maak melding

 3. hoe kan je een auto over het hoofd zien als je maar met zn 2en op de weg rijdt?
  erg lachwekkend die domme smoesjes van die surinaamse bestuurders.

  hoe kan het dat er zoveel ongelukken zijn? en je hoort nooit of ze wel of niet toestemming hadden om op de openbare weg te rijden tijdens lockdown?
  waarom denken die idioten dat ze de enige zijn tijdens lockdown? en rijden ze dan zo hard??
  is dat omdat ze helemaal geen toestemming hebben en wel even snel heen en weer kunnen rijden?
  gewoon falend beleid dat dit gewoon elke lockdown weer mogelijk is.
  tijdens lockdown zie je ook de ene na de andere vrachtwagen over de oost west verbinding razen…..hellooooooooooo…. lockdown sukkels
  volgens mij geven ze elke idioot een vrijstelling die er ook maar om vraagt.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.