Uitvaartbedrijf Hamdard waardeert gezondheidswerkers met pakketten

4
Uitvaartbedrijf Hamdard waardeert gezondheidswerkers met pakketten

Het uitvaartverzorgingsbedrijf Hamdard in Suriname heeft op donderdag 24 juni gezondheidswerkers van het Academisch Ziekenhuis, s’Lands Hospitaal, het Diakonessenhuis en het Sint Vincentius Ziekenhuis bedankt voor hun ongelooflijke inzet.

Al langer dan een jaar zetten ze zich dag en nacht in voor duizenden patiënten om de Covid zorg in goede banen te leiden. Hierbij maken ze overuren, verwaarlozen hun families en dit alles om de samenleving te beschermen tegen de Corona pandemie.

Direkteur Roy Radjbali overhandigde de pakketten inhoudende koffie, water, suiker, melk, sap en thee aan de verpleegkundigen van de respectieve Surinaamse ziekenhuizen. Hij sprak mede namens zijn staf hun zijn waardering uit voor hun liefdevol werk. Hoe zou deze zorg eruit zien zonder zulke zusters en broeders.

Hij riep de samenleving en andere bedrijven op ook hun goede zijde te laten zien door deze liefdevolle werkers te gedenken. De verpleegkundigden spraken hun dank uit aan direktie en staf van uitvaartverzorgingsbedrijf Hamdard.


4 REACTIES

  1. Het gaat dus goed met Hamdard. Dit doet me denken aan het volgende;
    Mijn moeder vroeg eens aan een kennis, die grafstukjes en kransen leverde op bestelling, hoe het met haar ging. Die kennis antwoordde toen,; ‘Meisje a no é go, den sma no é dédé dis day’.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.