Politie gebruikt vuurwapengeweld bij verwijderen zuipende hangmannen te Zanderij

12
politie-zwaar-assistentie-op-pd

De politie van Zanderij heeft donderdagavond rond 19.30 uur vuurwapengeweld gebruikt bij het verwijderen van zuipende hangmannen voor een winkel in het centrum. Een van hen is daarbij geraakt aan zijn knie.

Het slachtoffer, dat onder invloed van alcohol verkeerde, is afgevoerd naar de Spoedeisende Hulp in Suriname. Zijn toestand is stabiel. De politie van Zanderij heeft assistentie gekregen van het Regio Bijstandsteam.

Op de plaats van het gebeuren zijn er twee winkels en twee bars naast elkaar. Volgens de politie moet zij dagelijks uitrijden om rondhangende personen tijdens de lockdown te verwijderen van de locatie.


12 REACTIES

 1. Bekende plek waar wordt samengekomen om de dag door te brengen.
  Het is er altijd druk komt vooral ook door de benzinepomp die daar is gevestigd. Ik stop er altijd om een praatje met mijn vrienden op weg naar West en om het e.e.a. te kopen.
  Heb nooit problemen gehad met samenscholing van personen


  Maak melding

 2. Bigi Sma, we geloven meteen dat je nooit problemen hebt gehad met samenscholing van personen aldaar, maar als je tijdens de LOCKDOWN , met je vredelievende vrienden gaat samenscholen en zuipen voor een winkel, dan vormen jullie het probleem.


  Maak melding

 3. Mooi dat in de benen schieten om te denken dat het dan wel meevalt. Er loopt een slagader door je poot dus de kans op doodbloeden is 99%. Kun je nog beter iemand in z’n schouder raken.


  Maak melding

 4. Volgens de politie moet zij dagelijks uitrijden om rondhangende personen tijdens de lockdown te verwijderen van de locatie.

  behoren die niet opgepakt te worden en een boete te krijgen?


  Maak melding

 5. Politie mensen die tranga esi zijn heb u juist gehandeld, mensen en burgers die schijt hebben aan wet en land, een kogel is de enige manier om hun manieren te leren?goed gedaan meneer de agent??
  Niet doden, aub


  Maak melding

 6. In je knie geschoten worden, valt helemaal niet mee, de maffia schiet mensen die ze een lesje willen leren, het liefst in hun knieschijf, omdat je daarna je been/poot niet meer normaal kan gebruiken. De kans dat de politie deze man levenslang invalide heeft gemaakt, is heel groot.


  Maak melding

 7. Het slachtoffer is vervoerd naar de spoedeisende hulp in Suriname?????? Kon het niet dichterbij??

  Ik blijf het zeggen hoor. Laat die mensen met rust. Iedereen snakt naar zijn vrijheid. Avondklok is zinloos. Punt


  Maak melding

 8. Konsensi geen avond klok betekent tientallen doden met jou erbij landen die lockdown hadden gaan nu langzaam open dank zij de lockdown mafkees dat jij bent.


  Maak melding

 9. Waarom moet er vuurgeweld gebruikt worden ? Was er een levensbedreigende
  situatie ?? Men schiet veel te snel , communiseren is een vak apart . Men schiet
  eerst en dan praten. Men moet leren om eerst te de escaleren in plaats van
  direct geweld te gebruiken.


  Maak melding

 10. Wat lees ik, is Boefdraad in zijn been geschoten en afgevoerd?! Chapeau voor Hermandad! Makkelijk prooi hè die Indianen van Wit Santi. Wilden zeker geen tjuku betalen. De Surinaamse Politie, de goede te na gelaten is één corrupte bende. Suriname’s grootste straat bende.
  Voor de goede lezer, enig idee waar men (inclusief politie agenten) nog meer bij Omu een biertje pakt?! Hopelijk hebben ze sociale- afstand gehouden. Even voor de duidelijkeid, voor de avondklok mag je wel een sopi achterover slaan, maar na de avondklok NIET!!!!!

  Wel eens van dubbele standaard gehoord?! Is volgens mij een Surinaamse ontdekking.


  Maak melding

 11. waarom zijn die winkels open tijdens lockdown , waren ze dicht had je dat probleem van die zuiplappen niet tijdens lockdown , , nou politie u geeft zelf aan dat ze vaak moeten uitrukken omdat die gasten weer zitten te zuipen , zullen wel ndp agenten zijn , zonder opleiding en niet weten dat als je de winkels 2 uur voor de lockdown sluit , je tijdens lockdown gewoon een routine ritje maakt en die gasten zijn er toch , nou gooi ze achter in die bak en breng ze naar het voetbalstadion en tevens flink beboeten , simpel toch nepagenten


  Maak melding

 12. De politie van Zanderij heeft donderdagavond rond 19.30 uur vuurwapengeweld gebruikt bij het verwijderen van zuipende hangmannen voor een winkel in het centrum. Een van hen is daarbij geraakt aan zijn knie.

  Als het goed is was er nog geen lockdown. Volgens mij zijn het ook geen hangmannen maar “pre lockdown zuipers”.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.