Bejaarde smokkelaar in rolstoel was al eerder op Zanderij aangehouden met drugs

29

De Nederlander die woensdag op de Johan Adolf Pengelluchthaven werd aangehouden met bijna 10 kilo cocaïne, is een bejaarde man die zich in een rolstoel verplaatst. Hij is al een keer eerder ook voor drugssmokkel op de JAP-internationale luchthaven aangehouden, meldt het Korps Politie Suriname.

De 65-jarige Ronald M. die in Nederland woont, stond op vertrek naar Nederland. Tijdens controle werkzaamheden viel de reiziger door de mand. In zijn koffer poogde Ronald 9.480 gram cocaïne het land uit te smokkelen.

Het verderfelijk spul zat verborgen in een aantal dozen inhoudende poedermelk en agar agar, meldt de Surinaamse politie.

Samen met de drugs is Ronald overgedragen aan de afdeling Narcoticabrigade van de politie. Bij de voorgeleiding verklaarde de bejaarde man dat hij een pakket voor iemand moest ophalen in Suriname. Hangende het onderzoek is de drugssmokkelaar na overleg met het Surinaamse Openbaar Ministerie door de politie ingesloten.


29 REACTIES

 1. de stomste verhalen verzinnen ze elke keer weer.
  waarom zou een nederlander poedermelk meenemen naar nederland?
  waarom zou iemand uberhaupt een invalide persoon een pakketje op laten halen?
  zelfs een pakketje met luchtpost is goedkoper dan het persoonlijk halen.

  tsjonge jonge verzin eens een interessant verhaaltje zeg.
  dit is gewoon lachwekkend dom en zou alleen in bouta tijdperk lukken


  Maak melding

 2. Directeur zonder hersencellen. Kom jij eens met iets nieuws. Je lult maar wat. Ik vind het niet gek dat je geen bedrijf hebt. Familie van Rob g?


  Maak melding

 3. Ik vermoed dat we hier te maken hebben met een persoon met een LVB, een Licht Verstandige Beperking die we ook waarnemen bij figuren als Redskin, directeur zonder bedrijf, Bigi Sma,enz.Dit soort mensen kunnen ook niet abstract denken, complexe vraagstukken kunnen zij niet doorgronden en ze zijn vooral lichtgelovig.


  Maak melding

 4. Deze ndp handlangers zijn luie surinamers die stelen /roven/drugs vervoeren en Nederlandse paspoort gebruiken om te schuilen en om weg te rennen voor justitie.WTK. geeft de indruk dat deze mensen blanke Nederlanders zijn.,wtk voortaan deze criminelen vermelden als surinaamse nederlander.


  Maak melding

 5. Haha lullo je zet je zelf WEEEEEEEEEEEEEERr voor lul. Je doet je naam dus eer aan
  het is niet verstandige, maar verstandelijke
  wie heeft nou de beperking.
  ROFLMAO


  Maak melding

 6. RobG
  Een advies “laat je onderzoeken want wie weet heb je het te pakken. Ooit gehoord van Syfilis?”
  Je Colombiaanse scharrel zou het wellicht onder de lden kunnen hebben en dan ben je de sjaak.
  Ik herken zowel fase 2 namelijk hersenzenuwuitval als fase 3 neurosyfilis (ernstige schade aan de hersenen) bij al je postings die werkelijk nergens op slaan.
  Door snel een check te laten uitvoeren kun je achter de waarheid komen.
  Los van al hetgeen je uitkraait hoop ik niet dat je de ziekte onder de leden hebt maar dat deze verschijnselen bij jou normaal zijn. Desondanks wens ik je heel veel gezondheid toe.


  Maak melding

 7. Redskin, typetjes als ‘directoir zonder rand’ voelen zich altijd geroepen om a priori te reageren op alle topics die hier dagelijks voorbijkomen.
  Bij elke gelegenheid gaan ze op hun achterpoten staan omdat ze zich weer racistisch bejegend voelen. Veelal word je door deze lui dan weggezet als zijnde kruiperig t.o.v. de blanke (bakra) meester. Deze personen houden nog steeds een denkwijze op na die typisch is voor een bepaalde tijdgeest; bij hun zijn de ketenen sinds 1 juli 1863 nog steeds niet gebroken.
  Ik vraag me af of deze mensen in het dagelijkse leven niets beter te doen hebben dan op elk uur van de dag hier hun onzin uit te kramen.


  Maak melding

 8. @Bigi Sma, jij ervaart zelf niet dat je een licht verstandelijke beperking hebt. Ik moet je daarop wijzen. Maar…….. maak je geen zorgen om mijn Columbiaanse scharrel.Ze is goed opgeleid, heeft een prachtige baan bij een grote overheidsorganisatie. Verder kan ik je geen nadere informatie over haar geven omdat ik haar in bescherming moet nemen. De haat tegen mij van jou en de jouwen hier op Waterkant kunnen haar ook fataal worden. Er zijn maar weinig Columbianen die een dergelijke functie in Nederland bekleden. Ze is zo opgespoord. Dit komt niet zomaar uit de lucht vallen. Ik word vooral hier op waterkant gedwarsboomd. Mijn IP-adres wordt geblokkeerd waardoor het moeilijk is om vanachter de computer berichten te plaatsen. Ik moet het hebben van mijn mobiele telefoon. De uitzendmasten van mijn provider verwisselen continu van IP-adres waardoor waterkant mij niet kan blokkeren. Jij en de jouwen krijgen van hen alle ruimte om de NDP met bagger in diskrediet te brengen. Dit gaat echter de val van de regering Santokhi toch niet tegenhouden.


  Maak melding

 9. lol
  weer lachwekkend de reacties op mijn schermnaam
  racistisch bejegend voelen?
  ketenen?
  whaaaaaaaaaaaaaa lachwekkend zeg….de volgende volslagen idioot die weer eens wat loopt te verzinnen
  en wat gaat het jouw aan waar en wanneer ik reageer op topics? wie ben jij dan?

  “Jij en de jouwen krijgen van hen alle ruimte om de NDP met bagger in diskrediet te brengen.”
  nou daar hebben ze geen hulp bij nodig hoor
  zeker niet opgelet hoe rampzalig het land er bij lag toen boutje geen pleesident meer was?


  Maak melding

 10. Ooooowh Robg wat heb je het moeilijk man.Wat een zielig verhaal, en die Colombiaanse vriendin waar je zo over loopt te djaffen , zo zegt men het in Su is zeker telefoniste op kantoor. Hou toch op met al die onzin verhalen en opmerkingen van je dan krijg je ook geen rot opmerkingen terug. Deze regering doet het nog niet zoals het moet maar jou Ndp heeft het wel barslecht gedaan. Dus Robg neem wat rust en ga lekker genieten van je Nederlandse pensioen of werkloosheidsuitkering en no spang you ede noso auw bos.


  Maak melding

 11. @redskin
  loop je weer verhaaltjes te verzinnen over mensen waar je totaal niets van af weet?
  ook nog iets inhoudelijks te zeggen ipv je fantasie verhaaltjes?
  toch frappant dat je 7 dingen noemt die totaal niet waar zijn.
  ook een kunst om er zwaar naast te zitten


  Maak melding

 12. @Surined, met mij gaat het prima hoor. Er zijn geen problemen, etc. Hetgeen je suggereert is niet op mij van toepassing. Je bent bij mij aan het verkeerde adres omdat ik alles onder controle heb. Ook de relatie met mijn scharrel kan ik goed managen. Weet je wat voor vaardigheden het vereist om de relatie met een Latina te managen. Dus….maak je maar geen zorgen om mij? Ik geniet van het leven en de bijdrage die ik af en toe lever op waterkant is een maar een bijzaakje.


  Maak melding

 13. De groothandels prijs van cocaine in Suriname is ongeveer 5000 USD/kg in Amsterdam is het zelfde ongeveer 45000. Dus er staat een minimaal netto winst van 40000 per kgX10= $400000 0p een investering van 50000. Iedereen dunt cocaine met iets deze opa met melkpoeder. Opa is recividist, de persoon die hem zou doorlaten is niet op tijd komen werken dus opa werd gepakt, nu mag hij van een lange tropiese vakantie op club santo gaan genieten. Een mooi voorbeeld aan zijn klein kinderen.


  Maak melding

 14. RobG 25 juni 2021 At 11:31

  RobG
  Wederom blijkt in je posting dat je , omdanks mijn correctie, niet geleerd hebt dat Columbia geen land is maar een stad.
  Dat je scharrel uit Columbia dus Amerikaanse is en dus geen Colombiaanse is.
  Maar troost jezelf maar RobG ook in delen van Amerika spreekt men spaans. Dus misschien is jou scharrel uit Amerika.
  Vraag het maar weer of wil dit zeggen dat fase 3 toch is komen opspelen.
  Dat je dom en onbeleerd bent is een gegeven maar dat je de bekende ezel, die zich niet 2 keer aan dezelfde steen stoot, lijkt me nu teveel van het goede.
  In je posting gebruik je 2 keer Columbiaans dus vertel eens wat is je scharrel nu werkelijk?
  No offence maar just the truth


  Maak melding

 15. Robg jouw verhaal over je scharrel is net zo verzonnen als al jouw verhalen en vooral hier met je verzonnen beschuldigingen over deze regering en onze zeer betrouwbare president.
  Nog een enkele fout ontdekt van hem. Zo als hij zeg w’o sit ing.


  Maak melding

 16. Forumleden/Reageerders, Odi Odi.

  Bejaarde smokkelaar in rolstoel was al eerder op Zanderij aangehouden met drugs.

  WKN. het is geen BEJAARDE SMOKKELAAR hoor.
  Het is gewoon een 65 jarige recidivist die in het bezit is van een Nederlands paspoort.
  Dus met een beperking.

  Ik hoop dat ze de banden van zijn ROLSTOEL ook hebben gecontroleerd.

  Het is niet uitgesloten, dat het een deel is van de cocaïne drugsvangst van TAFELBERG.

  En de Melkcentrale N.V aan de van Idsingastraat 125 te Paramaribo, heeft thans aangifte gedaan wegens diefstal van wat POEDERMELK uit hun magazijn.


  Maak melding

 17. @Robg ik vind jouw super ik werk ik kan niet altijd op WKN zitten. Laat de boze reactiegevers gaar koken. Ik vind jou super triest hoe hun bouta en ndp uitschelden zijn kleinzoon zelfmoord gepleegd zo triest door de Jankende rioolratten op WKN zoals @Wat en nog een heleboel ratten meer laat ze zich kapot en dood schamen wat ze doen. Hun zijn afschuwelijk dus @robg be happy no sorrow. Hun zijn zielepieten.


  Maak melding

 18. @Bigi Sma, bedankt voor de correctie en jouw compliment. Jij valt over de naam Colombia. It is ‘ just in the name ‘. Dit zijn van die woorden die door algoritmen voor een groot deel worden ingevuld. Het systeem kent mijn lees-, schrijf-, en surfgedrag.Met de Colombiaanse gaat het goed. Vandaag stuurde ze mij een voicenote met zoete woorden. Volgende week gaan we een heerlijke batjouw moksi-alesi eten.

  @Koos Banti, ik wens je veel succes met je betrouwbare president die na de verkiezingen zijn ware gezicht heeft laten zien. Daarom zijn veel mensen terug naar de NDP. Zij willen de NDP terug in het machtscentrum.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.