8 coronadoden en 174 nieuwe gevallen

4
dood na COVID-19 besmetting
Archieffoto: coronadode in Suriname.

In Suriname zijn donderdag 24 juni weer 8 coronadoden genoteerd. Ook zijn er 174 nieuwe besmettingen aan het licht gekomen na 472 keer testen.

Dat blijkt donderdagavond uit de update van de cijfers op de officiële COVID-19 website van de Surinaamse regering.

Uit de cijfers blijkt verder dat het aantal personen in de ziekenhuizen iets is afgenomen, van 236 naar 212.

De cijfers van donderdag 24 juni 2021:


4 REACTIES

 1. Als je niet laat vaccineren mensen, wat is het nut van, want als je besmet bent ga je dood, ik snap mijn kondre mang helaas niet?dus laat je vaccineren sranang mang?


  Maak melding

 2. En volgens de schaamluis “WAT” bestaat dit duivelse virus niet volgens bepaalde mensen. Wat voor een dwaas dolle imbeciel ben je wel niet.

  En raadpleeg ook de site van de WHO. Als je bent gevaccineerd moet je niet denken dat je schotvrij bent. Blijf je houden aan de maatregelen ter verspreiding.


  Maak melding

 3. Ongelooflijk dat deze cijfers zo hoog blijven. Na ruim 3 weken total lockdown. Ik denk dat men zo wel conclusies kan trekken over het daadwerkelijke effect van een lockdown…


  Maak melding

 4. konsensi als al jou maatjes gewoon hun dingen doen tijdens lokdown zal lockdown niet veel helpen , hopelijk zijn die lockdown overtreders de volgende slachtoffer , en als die er niet meer zijn , ja dan kun je na een tijdje zeggen lockdown helpt


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.