Vrouw maakt zwageres en moeder op FB uit voor prostituees

12

De politie in Suriname heeft een 54-jarige vrouw dinsdag aangehouden, omdat zij haar zwageres (58) en diens moeder op Facebook uitmaakte voor prostituees. Zij schold hen uit en schreef berichten voor hen op Facebook, die als denigrerend werden ervaren door beide vrouwen.

De zwageres deed aangifte omdat zij de beschuldigingen niet meer aankon. Zij vond dat de vrouw haar continu aan het beledigen was op Facebook.

De politie had de verdachte aangehouden, maar heeft haar na verhoor heengezonden. Zij kreeg van de politie een ernstige waarschuwing om dergelijk gedrag achterwege te laten.

De vrouw had haar zwageres eerder ook al beledigd op Facebook. Toen had de Surinaamse politie haar ook al gewaarschuwd, maar zij stoorde zich daar niet aan. Beide vrouwen leven al geruime tijd in onmin met elkaar. 


12 REACTIES

 1. De meeste vrouwen in Suriname maken minstens eens in hun leven een andere vrouw uit voor prostituee als we ze allemaal moeten opsluiten, zit straks de helft van alle vrouwen in Suriname in Santo Boma.


  Maak melding

 2. niet op facebook gaan zitten met je domme kop
  lekker boeiend wat een ander zegt
  en wat wil de politie dan gaan doen?
  kunnen niet eens de simpelste crimineel oppakken, en dan willen ze gaan beslissen over iets doms als facebook


  Maak melding

 3. Dit is een ernstige feit!
  Ik kan mij best voorstellen dat deze vrouwen zich vernedert, klein en minderwaardig voelen. Voor de slachtoffers, bevat het zeker een factor van schaamte.

  Het geeft een vervelende gevoel, daar ook veel mensen regelmatig op Facebook de verhalen/roddelverhalen lezen en ” nietslachtoffers ” veel hilariteit uitputten.

  Krijgt, deze vrouwen geen hulp, gehoor en wordt het niet onderzocht, hoe het gekomen is en het gevoel dat daarbij komt, drijgt het gevaar dat men rare handelingen gaan doen.

  De dader voelt zich meestal groot en sterk, snapt niet dat ze een ander psychologisch onderuithaalt.

  Iemand, uitschelden is gauw gedaan.
  Beste mensen, denkt toch na.
  Ik hoop dat deze kwestie gauw wordt opgelost.


  Maak melding

 4. Mosho Mijt 24 juni 2021 At 09:18
  Ze zal hen wel motjo’s genoemd hebben.

  in een ander bericht werden prostituees ook sekswerkers genoemd
  lijkt me sterk dat deze benaming gebruikt is
  en motjo is gewoon een meer algemeen scheldwoord
  als mensen ruzie hebben wordt er altijd wel gescholden, er zal best vanaf de andere kant ook het 1 en ander gezegd zijn
  om hier zo’n hele heisa van te maken??


  Maak melding

 5. Wat een man niet weet over zijn vrouw, weten andere vrouwen ht meestal wel.
  De man is de laatste die ht te weten komt.
  Hiermee wil ik aangeven dat de meeste vrouwen sluipers zijn .de meeste vn ze hebben n buitenman vr sexplezier aln.
  Verzorging , huisvesting , luxe auto en kinderopvoeding wordt wel moedwillig overgelaten aan de binnenman.
  ARME DROMMEL.


  Maak melding

 6. In nederland gebeurt het ook niet alleen in su zelfs bij buren in nederland ik weet er veel van opgefokte buren families ik ken ze hun zieke hoofd zit vol met alleen viese heldwoorden zo worden ze opgevoed in suriname ook zo te zien, maar in suriname direct politie zaak hier in niet je wordt zelf ook door politie kapot uitgescholden in suriname meteen aangifte en je wordt serieus genomen.


  Maak melding

 7. Dat overkomt mensen die denken anoniem te kunnen schelden. Wat ze vergeten is dat je sporen achterlaat. Je ipadres bijvoorbeeld. Maar ook als je dat afschermt met een VPN laat je sporen achter. Zo zijn ook op Twitter flink wat “anonieme” bedreigers van Sylvana Simons nat gegaan met hun gedreig.
  Misschien een lesje voor sommige mensen hier. Scheld lekker door. De webserver van Waterkant heeft je ipadres. De politie heeft alleen een bevel nodig van Justitie om je gegevens te achterhalen. Dus hou het netjes. Voer normale discussies en laat rare taal achterwege. Je hebt maar 1 iemand nodig die aangifte tegen je doet doet en opeens staan ze voor je deur voor een stopgesprek.


  Maak melding

 8. dit is toch de oneline wereld als een vrouwe iets niet wil dan worden zo behandeld dat blijf zo om dat we in oneline wereld zitten dan druf je meer
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.