Stelende man verklaart dat hij onder truck aan het uitrusten was

8
truck
Foto ter illustratie

Een 54-jarige man, die in de nacht van dinsdag op woensdag op heterdaad werd betrapt tijdens het plegen van een diefstal in Paramaribo, verzon een smoes. Volgens hem lag hij onder een truck uit te rusten, omdat hij zich moe voelde.

Een buurtbewoner heeft gezien dat de man bezig was bedradingen van de truck weg te nemen. Ook stal de verdachte diesel uit de benzinetank. De verdachte woont in de buurt. Hij ging op een leegstaand perceel waar de truck van een ander stond geparkeerd. Hij stal de spullen maar een andere buurtbewoner had hem opgemerkt. Die schakelde de benadeelde in die op de plaats kwam.

De buurtbewoner en de benadeelde hielden de verdachte aan en droegen hem over aan de politie. De verdachte ontkent echter dat hij de diefstal aan het plegen was. Volgens hem had hij stenen voor iemand gesjouwd. Hij was toen moe geworden en lag onder de truck uit te rusten hoewel hij niet ver van daar woont.

De man is een oud-bekende van de politie in Suriname. Hij is in verzekering gesteld.


8 REACTIES

 1. Aan de eigenaar van de truck zou ik aanraden wacht tot de politie klaar met deze 54 jarige draaideur crimineel is. Dan nog even anoniem zijn poten ombouwen dat hij nooit meer ver van zijn bed kan gaan.


  Maak melding

 2. Volgende keer moet deze Dief tegen de Politie zeggen dat hij vaak Slaapwandelt dat komt overtuigender over dan te beweren dat hij a/h uitrusten was onder het Truck
  Mischien soliceerde hij voor een ticket naar de Hemel indien de chauffeur zijn truck zou gebruiken


  Maak melding

 3. Iedereen denkt, onterecht, dat stelen makkelijk verdiend geld is, het is echter zeer vermoeiend werk en het vergt heel veel van een abnormaal mens. Vraag maar aan Triple B; Bouta, Boefie en Brampie.


  Maak melding

 4. Klopt, het is een zwaarberoep.
  Erg vermoeiend, mogelijkheid om betrapt te worden zit op de loer. En als u moe wordt, even uitrusten, maar doe dat niet onder een vrachtwagen.
  Het is gevaarlijk.
  Wordt u toch betrapt, maak gebruik van uw beroepsrechten.
  Vergeet niet dat de heler aan het wachten is.


  Maak melding

 5. Henkes 25 juni 2021 At 03:52
  Iedereen denkt, onterecht, dat stelen makkelijk verdiend geld is, het is echter zeer vermoeiend werk en het vergt heel veel van een abnormaal mens. Vraag maar aan Triple B; Bouta, Boefie en Brampie.

  Henkes je bedoeld wellicht “vergt heel veel van een NORMAAL mens” in plaats van “vergt heel veel van een ABNORMAAL mens”.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.