Nederlander (65) in rolstoel met bijna 10 kilo cocaïne aangehouden op Zanderij

21
Militair immigratiedienst troggelt valuta bij passagier op luchthaven af
Foto (c) Bombelman.com - Vertrekhal van Zanderij in Suriname

Een 65-jarige Nederlander is woensdag op de Johan Adolf Pengelluchthaven aangehouden met bijna 10 kilo cocaïne. Hij wilde vanuit Suriname naar Nederland vertrekken, maar viel door de mand. De man verplaatst zich in een rolstoel.

Tijdens een scancontrole bleek er iets mis te zijn met zijn koffer. De politie stelde een onderzoek in en trof het verboden spul aan. Deze waren verborgen in onder meer melkpoeder en agar agar.

De drugs zijn in beslag genomen en de verdachte is na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie in verzekering gesteld.

De verdachte zou eerder ook in aanraking zijn gekomen met de politie voor drugssmokkel.
 


21 REACTIES

 1. Net als bij de jongens van het Oranje elftal ‘it doesn’t matter if he is black or white’.
  Wanneer je met een kleurtje en een Nederlands paspoort op zak doelpunten maakt, ben je een Nederlander. Wanneer je met hetzelfde paspoort en kleurtje drugs smokkelt, ben je een weet ik veel. ‘A nai woko so’.


  Maak melding

 2. Was hij niet in Suriname gepakt, dan wel in het land van aankomst. Weten deze mensen niet dat tegenwoordig alle ruimbagage wordt bekeken mbv röntgenstralen? Zelfs je pi.mel is helemaal uit te tekenen als je door zo’n poort loopt.


  Maak melding

 3. @ Henkes
  Wat klets je nou, de voetballers (met een kleurtje zoals jij ze noemt) zijn op een uitzondering na allemaal geboren in Nederland en hebben dus zo wie zo een Nederlands paspoort, wat heeft dat nou te maken met een domme 65 jarige die zo nodig 10 kilo coke wil vervoeren en denkt dat hij niet opvalt??


  Maak melding

 4. “Melkpoeder en agar agar.”

  Sowieso maak je jezelf verdacht met melkpoeder dat Suriname IMPORTEERD en Nederland in grote aantallen produceerd en exporteerd…


  Maak melding

 5. Ik las dat deze drugssmokkelaar een Nederlander was en dacht totaal niet aan zijn kleurtje en begon niet te roepen dat hij Nederlander van Surinaamse origine was (dat deed Fer.E). .Isabella, hoe weet jij eigenlijk dat deze 65 jarige ook niet in Nederland is geboren net als die voetballerd, is hij je vader of suikeroompje misschien?


  Maak melding

 6. @henkes je weet waar je over hebt helaas worden sommige reactiegevers boos. In nederland word flink gefokt hoe meer kinderen hoe beter hoe meer je wordt vertroeteld . Naar de oudjes wordt niet omgekeken. Zo triest om zo’n bericht te lezen. Heel zielig voor zo’n man deed hij uit armoede dan vind ik het super triest.


  Maak melding

 7. Als deze smokkelaar voor elk kg 1 jaar gevangenisstraf krijgt dan komt hij optijd uit, de gevangenis om als Sinterklaas of Kerstman a/d bak tegaan
  Meneer de Smokkelaar vergeet advocate Nipte niet te bellen


  Maak melding

 8. Forumleden/Reageerders, wederom Odi Odi.

  Nederlander (65) met bijna 10 kilo cocaïne aangehouden op Zanderij.
  De verdachte zou eerder ook in aanraking zijn gekomen met de politie voor drugssmokkel.

  Dus het is een bekende (drugssmokkelaar) die in het bezit is van een Nederlands paspoort.

  Niet uitgesloten is, dat de bijna 10 kilo COCAÏNE ook afkomstig is uit de drugsvangst van TAFELBERG.

  Wel binnenkort wordt zijn personalia met foto’s verspreid op diverse sociale media.


  Maak melding

 9. Isabelle , die henkes en die sandra (angela) zijn de grootste snuivers van de poep van hun baasje bouta , daar zit nog veel drugs en alcohol resten in , en ze vinden het lekker , en daarom houden ze van die massamoordenaar bouta , dus trek je er maar niet van aan van die paarse ratten die worden binnenkort toch verdelgd met het speciale rattengif dat hier is opgedoken in Suriname en het blijkt gemaakt te zijn van bouta’s pis.


  Maak melding

 10. Wat deze man gedaan heeft kan je hem in feite niet verwijten. Maar hij heeft strafbare feit gepleegd en dit moet gesanctioneerd worden. Dit soort personen zijn tegelijk slachtoffer en dader. Ze zijn het slachtoffer van figuren die misbruik van hen weten te maken omdat ze verstandelijk beperkt, lichtgelovig zijn en een armoedig leven lijden. De gevolgen van de handelingen die zij verrichten kunnen zij niet
  inzien.Het leven is voor hen een ingewikkelde bezigheid. Hierdoor zijn ze sterk afhankelijk van anderen die hen moeten ondersteunen door het leven te komen in een complexe samenlevingen die hoge eisen stelt aan haar burgers.


  Maak melding

 11. @Wat poep vreter schaam je kapot hoe je bouta uitscheldt zijn kleimzoon heeft zelfmoord gepleegd door jullie zieke haat stront vreter ben je zelf- en de rode hollander @ redskin hollandse vrouwen willen dikke pik en flink neuken geen kinderen baren wel creoolse en antillanen en moslims. Die willen flink fokken.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.