Louis Vismale viert z’n ‘owru yari’ met dak- en thuislozen

7
Louis Vismale viert z'n 'owru yari' met dak- en thuislozen
Archieffoto: Louis Vismale trakteert dak- en thuislozen op een maaltijd.

Louis Vismale, voorzitter van Stichting 1 voor 12 in Suriname, heeft vandaag aan de vooravond van zijn jaardag zijn ‘owru yari’ gevierd met dak- en thuislozen in de binnenstad ter hoogte van Waterkant. Hij trakteerde de dak- en thuislozen op een hartige maaltijd onder het plezier van livemuziek.

“Vismale is er eentje die heeft begrepen wat Jezus heeft gezegd: Ik had honger en Gij heeft mee niet te eten gegeven en toen de disciplen vroegen wanneer zij Jezus geen eten hebben gegeven, antwoordde Jezus: Zo gauw je een hongerige eten geeft, heb je mij eten gegeven”, zei een Surinaamse dak- en thuisloze.

Vismale geeft aan dat hij bewust ervoor heeft gekozen om zijn owru yari met zijn vrienden aan de Waterkant te vieren. Hij zegt dat met godswil als zijn resocialisatieproject slaagt, dat hij zal kijken wie hij van de straat kan halen. “Ik ben trots. Mijn dag gaat goed, want mijn vrienden eten een portie rijst met pom. Ik ben god dankbaar dat ik dit heb kunnen doen. Ik ga er onverkort mee door”, aldus een dankbare en blije Vismale.  

Morgen op zijn jaardag zal de 1 voor 12 voorzitter het kinderhuis Maria Hoeve trakteren met een maaltijd. Ook zal hij vier tablets overhandigen aan het tehuis. Op zo een manier wenst hij een bijdrage te leveren aan het onderwijzen van de kinderen. Vismale wordt 54 jaar. 


7 REACTIES

  1. Van harte gefeliciteerd meneer Vismale.
    U bent een weldoener van formaat‼️
    May the good Lord bless and keep you😇😇😇


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.