Munitie en drugs bij 31-jarige lockdown-overtreder aangetroffen

1
De politie in Suriname

De 37-jarige Marvin D. is afgelopen zaterdag door de stootgroep van het Korps Politie Suriname, bijgestaan door leden van het Nationaal Leger (NL), aan de Herman Steinbergstraat aangehouden.

De man bevond zich in de avond van 19 juni over straat en kon geen dispensatiebewijs overleggen aan het gemengd team. Hij werd daarbij als lockdown-overtreder aangemerkt.

Alvorens hij in de bus werd geplaatst, werd hij gefouilleerd. De wetsdienaren troffen op Marvin marihuana en negen scherpe patronen aan. De aangetroffen drugs en de scherpe patronen werden vervolgens in beslag genomen. Hierna werd Marvin overgedragen aan de politie van het bureau Nieuwe Haven.

Na overleg met het Surinaamse Openbaar Ministerie is de verdachte Marvin ter zake overtreding Wet verdovende Middelen en overtreding van de vuurwapenwet achter slot en grendel geplaatst, meldt de politie vandaag.


1 REACTIE

  1. Dit is toch je reinste provocatie. Stoute dingen (politie uitlokken door de lockdown te overtreden) en ook nog verboden spullen bij je hebben. Zo.n risico zou ik nooit nemen.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.